Σιδηροσωλήνα.Ρε παιδια αντικατασταση με κομματι πλαστικη σωληνας σε τρεχουσα χαλκοσωληνα που εχετε δει..;
Σιδηροσωλήνα.Ρε παιδια αντικατασταση με κομματι πλαστικη σωληνας σε τρεχουσα χαλκοσωληνα που εχετε δει..;
Έτσιιι....αυτή η λύση μ' αρέσει...Ποιος είναι αξιόπιστος εποξικός στόκος;Στα καραβια, τις τρυπες στους σωληνες και τα καζανια, τις κλεινανε με εποξικη δυο συστατικων και υαλουφασμα.
Εχω κανει ακριβως το ιδιο σε χαλκοσωληνα που εσταζε μεσα στον τοιχο (καπου εχω ανεβασει την επισκευη στο φορουμ) σαν μονιμη λυση.
Σε παρομοιο προβλημα σημερα θα εβαζα αξιοπιστο εποξικο στοκο (steel puty) και απο πανω, αφου στεγνωσει, για εξτρα περιποιηση, θα περνουσα ολο το σημειο με εποξικη κολλα και υαλουφασμα.
τι θες να πεις, οτι δεν μπορει να συνδιαστει χαλκοσωληνα με πλαστικη?Ρε παιδια αντικατασταση με κομματι πλαστικη σωληνας σε τρεχουσα χαλκοσωληνα που εχετε δει..;
Τα προϊόντα που πουλάει είναι της Oatey.Δεν ξερω τι προελευση εχει ο Dimco, δεν τον εχω ακουστά, ουτε τον εχω δοκιμασει αρα δυστυχως δεν εχω αποψη. Το τι γραφει πανω του ενα προιον δεν ειναι παντα και αυτο που ισχυει...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.