Μάστορες τα φώτα σας!!

Ρε Μιχαλη, αμα δεν ξερει ο Βλαδ τι να ψαχνουμε εμεις? :ROFLMAO:

Καπου ειχα διαβασει για τα αντικραδασμικα των κλιματιστικων και ολο ξεχναω να αγορασω και να δοκιμασω ... για δες και αυτα

Ρε Μιχαλη, αμα δεν ξερει ο Βλαδ τι να ψαχνουμε εμεις? :ROFLMAO:

Καπου ειχα διαβασει για τα αντικραδασμικα των κλιματιστικων και ολο ξεχναω να αγορασω και να δοκιμασω ... για δες και αυτα
Εσεις ειστε πιο αρμοδιοι και ψαγμενοι :D

• Love
Reactions: Σωφρον
Συνάδελφοι, πως θα κάνω λίγο πιο λεία αυτή την κόλληση; (οι άλλες ειναι χειρότερες :p )

Image1885219956035179039.jpg

Έτσι που έχω κόψει σε φάλτσο τις γωνιες που κόλλησα, δεν χωράει ούτε το μικρό τροχάκι.

Με dremel να υποθέσω ε;
Αλλά με ποιο εξάρτημα; :unsure:

Image7913154206191017279.jpg

Κάνει κάποιο από αυτά που έχω ή πρέπει να αγοράσω κάποιο άλλο;

Στα ντρέμελ οι μαύροι δίσκοι, που έιναι κάπως πιο χοντροί, δεν είναι για λείανση; Και οι καφέ για κοπές;

Nικο έχεις τριβειο Δ..;
Εάν ναι βάλε ένα 60 η 80 grid και σε 5 λεπτά με λιγη πιεση θα είναι οκ..

Όπως είπε ο Μπάμπης με το dremel θα φας τα νιάτα σου..!!!

Δεν θυμαμαι να εχω δει μαυρους δισκους για λειανση, υπαρχουν οι καφε χοντροι δισκοι.
Άκυρο. Τους 456 εννοούσα - αυτούς που έχουν επιφάνεια σαν βάφλα - αλλά τους λέει "cut-off wheels".

Αν ξεκινήσεις μ’αυτά θα προλάβεις και την παρέλαση της 28ης… :(
Τροχό δεν έχεις;

Τροχούς έχω, αλλά δεν μπορούν να χωθούν στη γωνία που είναι η κόλληση.

Θα δοκιμάσω τις υπόλοιπες λύσεις

Σας ευχαριστώ πολύ :)

Τροχούς έχω, αλλά δεν μπορούν να χωθούν στη γωνία που είναι η κόλληση.
Με τροχό και φαγωμένους δίσκους που να έχει μικρύνει η διάμετρος θα μπορέσεις να κάνεις την περισσότερη δουλειά.

• Like
Reactions: nikfor
Cut off wheels ειναι δισκοι κοπης στο λινκ με παχος περιπου 1 χιλιοστο. Η "βαφλα" ειναι το πλεγμα που συγκρατει την ρητινη.

Μαστορα, ωραια κολληση εχεις κανει, αλλά απο την λαθος πλευρα ... τωρα καταλαβες τον λογο
Μπορεις να χρησιμοποιησεις πετρα μωβ (αν θυμαμαι καλα) για δραπανο. Υπαρχουν και bit φρεζακια για δραπανο, αλλά τα καλα ξεκινανε απο 40 ευρα

Παιδιά καλημέρα.
Στη φωτό βλέπετε τη γωνία της γκαραζόπορτας μου.
Ναί...έχει περαστεί με...ψυχρό γαλβάνι....
Και από πάνω θα ακολουθήσει ότι ακολουθήσει (αστάρι + χρώμα ή μίνιο + χρώμα ή και σκέτο χρώμα).
(Είναι μια δουλειά που για διάφορους λόγους δεν ανακατεύτηκα (και δεν θα ανακατευτώ), εγώ δεν φέρω καμία ευθύνη.)

Τα σχόλιά σας παρακαλώ.

(κατ' αρχήν, γνωρίζετε κάποια εταιρεία χρωμάτων να προτείνει σαν υπόστρωμα χρώματος (κανονικού, όχι αυτών που είναι για γαλβανιζέ επιφάνειες) το ψυχρό γαλβάνι; )

Attachments

• kagkeloporta_2022-10-14_14-46-25-947.jpg
    kagkeloporta_2022-10-14_14-46-25-947.jpg
    205.8 KB · Views: 57
Καμία εταιρία χρωματων δεν προτείνει ψυχρό γαλβάνι για τετοιες περιπτώσεις...
Είναι για ειδικές μεταλλικες επιφανειες όπως αντλίες,σωληνωσεις υδραυλικών και αερίου και άλλων τέτοιων περιστάσεων...
Είναι για εντελώς τοπική χρήση και όχι για όλοκληρες επιφανείς...

Φαινεται φίλτατε Παναγιώτη ότι αυτό υπάρχει αυτό μπήκε...!!!

• Like
Reactions: nikfor and aetosa
Το ψυχρο γαλβανι ειναι ενα υλικο (να το πω ετσι) που δινει ενα ωραιο αποτελεσμα (σαν ασημι διπλης :)) και δοκιμασμενα ανθεκτικο στις τριβες.

Για να καταλαβω, καποιος εβαλε τοπικα ψυχρο γαλβανι (μετα απο επισκευη) ή σε ολη την πορτα?

Θανάση τοπικά το έβαλε...Φαινεται στο σημείο εκεινο ότι έχει τροχιστει κι όλας..Δεν ξέρω για ποιο λόγο...

ναι αυτο το ειδα ... αλλα ηθελα να σιγουρευτω
δεν το λες και τροχισμα αυτο ... πες οτι το δαγκωσε το αλογο καλυτερα :ROFLMAO:

εαν ειναι τοπικο το ψυχρο γαλβανι, ειναι αποδεκτο γιατι ειναι πολυ κοντα στην αποχρωση της πορτας ... δεν ειναι κακο!

• Haha
Reactions: KOSSTV