Υπάρχει μια εταιρεία που ασχολείται με διαδρόμους και εχει 2 καταστηματα: Νότια Προάστια - Ηλιούπολη & Βόρεια - Κέντρο - Ακαδημία Πλάτωνος
https://diadromos.gr
https://diadromos.gr
Δεν έχω πρόσβαση στην πάνω πλευρά.Κάνουν και οι 2..Της Isomat θα εβαζα εγω πρωτα.
Αλλά πρέπει να γίνει από την πάνω πλευρά...Εάν το κάνεις από κάτω αρχικά θα είναι οκ αλλά εποιτα από διάστημα επειδή από την πάνω πλευρά της χαραμαρθας θα λιμνιαζει θα μουχλιαζει η σιλικονη και θα χαλάσεανοιξει παλι κάποια στιγμή
Μια φωτο από την πάνω πλευρά έχεις...;
Δεν έχω πρόσβαση στην πάνω πλευρά.
Θα το κάνω από κάτω και αν ξανατρέξει μπορεί να το ξήλωσα ώστε να το φτιάξω ποιο μόνιμα
Για την γαζα να συμφωνησω αλλα το μονωτικο σε αναποδο σημειο δεν παιζει..επειδή την έχω πατήσει σε αντίστοιχο σημείο, μόνο με γάζα και ένα άσπρο μονωτικό έκανα δουλειά
όχι εγώ δηλαδή αλλά μονωτής που έφερα για να ξεμπερδεύω
Έχω ακόμα τον κουβά οπότε θα το κοιτάξω αν όχι σήμερα αύριο.Για την γαζα να συμφωνησω αλλα το μονωτικο σε αναποδο σημειο δεν παιζει..
Το λεω αυτο για απο 100 μονωτικα που υπαρχουν τα 99 εχουν την ταση να απλωνουν και εποιτα να στεγνωνουν...
Στην περιπτωση αυτη δηλ το υλικο δεν θα κατσει στην γωνια αλλα θα "τρεξει" προς τα κατω..
Μηπως ηταν κατι αλλο..;
Περιεργο ισως απο αλατα δε βλέπω να τα καθαριζεις. Με ξυνο θα γινει καινούργια.Στην παρακάτω βρύση ενώ έχω ξεβιδώσει τη βίδα όπως φαίνεται δεν μπορώ να αφαιρέσω το πάνω μέρος, βρίσκω μεγάλη αντίσταση στο τράβηγμα.
Τι μπορώ να κάνω για να το βγάλω χωρίς ζημιά;
Η βρύση είναι η Pyramis Essential και θέλω να της αλλάξω τον μηχανισμό γιατί "χάνει" όπως φαίνεται στην φωτό.
View attachment 205901
Είναι βρύση στο εξοχικό και μένει μεγάλο διάστημα αχρησιμοποίητη.Περιεργο ισως απο αλατα δε βλέπω να τα καθαριζεις. Με ξυνο θα γινει καινούργια.
Θα δοκιμαζα να ριξω καμια ματσολια αν και θα επρεπε να βγαινει ευκολα
Ευχαριστώ Κώστα. Κάτι τέτοιο είχα σκοπό να κάνω. Έλεγα μήπως γίνεται με άλλο τρόπο.Ρίξε στην τρύπα από την βίδα που έβγαλες αντισκοριακό και άσε το να απλώσει στο καρέ. Μια δεύτερη φορά, ρίξε Viakal να πάει και αυτό στο καρέ και μετά θα βγεί με μια ματσολιά
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.