.....απλά μου φαίνεται ότι θέλουν κόντιμα οι βίδες? ....
Τουλάχιστον 2 άτομα εδώ μέσα έχοντας εμπειρία εδώ με τέτοια χερούλια έχουμε πει πως αν είναι παλιά χαλάει η βίδα.Είναι λογικό να είναι καινούργια γιατί εαν ήταν παλιά πως δεν ξαναμπαινουν...;
Εκτός και εάν του έχουν στραβώσει..άκου εκεί θέλουν αλλαγή...
Όμως μου φενεται και εμένα μακριά η βίδα...μάλλον έχει αγοράσει λάθος νούμερο....
Οπότε θέλουν αλλαγή οι βίδες και ας αφήσουμε κατά μέρος εκφράσεις οπως "Άκου εκεί θέλουν αλλαγή" που αμφισβητούν την άποψη κάποιων με άσχημο τρόπο.
Ας μας βεβαιώσει ο Σωκράτης τι συμβαίνει.
Καλημέρα παιδιά και σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον.Τουλάχιστον 2 άτομα εδώ μέσα έχοντας εμπειρία εδώ με τέτοια χερούλια έχουμε πει πως αν είναι παλιά χαλάει η βίδα.
Και λογικά αν κρίνω από τα σημάδια χρήσης είναι παλιά.
Τις βίδες αυτές δεν τις αγοράζεις, συμπεριλαμβάνονται στη συσκευασία και είναι οι ΑΘΛΙΕΣ που έβαλε ο Κώστας.
Δεν πάνε μέχρι 38 αλλά έως και 45 ίσως και μακρύτερες και είναι τόσο άθλιες-μαλακες που κόβονται με μια απλή πενσα.
Επίσης μαλακές είναι οι βόλτες που ξεφτυλιζονται και μόνο με τη χρήση του πομολου.
Οπότε θέλουν αλλαγή οι βίδες και ας αφήσουμε κατά μέρος εκφράσεις οπως "Άκου εκεί θέλουν αλλαγή" που αμφισβητούν την άποψη κάποιων με άσχημο τρόπο.
Ας μας βεβαιώσει ο Σωκράτης τι συμβαίνει.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.