Mηπως τα ανακατεψες?Τα αυτοεπιπεδούμενα που χρησιμοποιήθηκαν:
Ο συγκεκριμενος σοβας ονομαζεται ριζακι...Καλημέρα,
Θέλω να φτιάξω κάτι μερεμέτια σε σοβά. Στην παρακάτω φωτογραφία φαίνεται το φινίρισμα που έχει ο τοίχος και το οποίο θέλω να πετύχω. Με τι τριβίδι θα το πετύχω; αυτό που είναι σαν σφουγγάρι, αυτό που είναι σαν φελιζολ ή κάτι άλλο;
Παναγιωτη εχεις κολλησει τα πλακακια με τσιμεντο και αυτοεπιπεδουμενο....;Καλημέρα σε όλους.
Έχω ένα πρόβλημα με ένα μπάνιο που έφτιαξα πέρσι. Έβαλα αυτοεπιπεδούμενο τσιμέντο και αυτό.... κονιοποιήθηκε! (δηλαδή έγινε σκόνη) με συνέπεια τα πλακάκια να ξεκολλήσουν!
(οπότε τα αφαίρεσα όπως φαίνεται και στο βίντεο)
Δείτε το βίντεο, στο 22 δευτερόλεπτο το χαράζω με ένα ούπατ (πλαστικό) για να δείξω πώς έχει γίνει.
Όχι δεν τα ανακάτεψα.Mηπως τα ανακατεψες?
Εννοείται πως όχι. Με κόλλα πλακιδίων τα κόλλησα.Παναγιωτη εχεις κολλησει τα πλακακια με τσιμεντο και αυτοεπιπεδουμενο....;
Εννοείται.Aυτα χρησιμοποιουνται μονο για εξομαλυνση δαπεδου οπως γραφουν και τα δυο...
Δεν τα ανέμιξα με τίποτα παρά μόνο νερό.Απαγορευται δυο ροπαλου η αναμειξη μια οποιοδηποτε αλλο υλικο καθως εχει ολα τα συστατικα μεσα για να φτιαχτει μια σωστη τσιμετοκονια..
Στέγνωσαν ρε συ Κωστή, πώς δεν στέγνωσαν. Λες να τα κόλλησα σε ρευστό... δάπεδο; Ούτε στα Μίκυ μάους δε γίνονται αυτά.Κονοιποιηθηκαν για τι δεν στεγνωσαν και μετεπειτα δεν εκαναν ποε προσφυση στ πλακακια....
Τι εννοείς πώς τα εφάρμοσα; Απλά τα ετοίμασα και τα έριξα.Πως τα εφαρμοσες και τι σου ειπαν να κανεις...εχει σημασια....
Παναγιώτη σε πλήρη οριμανση έρχονται σε μια εβδομάδα σε κλειστούς χώρους...σε εξωτερικά σημεία όπου τα βλέπει ο αερας και ο ήλιος ναι 2-3 μέρες...Durostick Gold η κόλλα.
Μια βδομάδα δεν τ' άφησα να στεγνώσει, δύο με τρεις μέρες τ' άφησα.
ΔΕΝ είναι νωπό.Μια ερώτηση...εκεί που έκανες με το ουπά και ξύνεται ετσι είναι νωπό...;δηλ είναι παντού σε αυτήν κατάσταση...;
Εάν ναι θέλει να στεγνώσει καλά πρώτα...
Οκ...ΔΕΝ είναι νωπό.
Το μέγιστο πάχος άντε να ήταν 3 εκατοστά.
Είμαι μακριά από τον τόπο του...εγκλήματος, την Κυριακή θα πάω οπότε θα βάλω.Οκ...
..και παλι επρεπε να μεινει...
Φωτο απο πλακακι δεν εβαλες....
Αν καταφέρεις να φτιάξεις το πλαστικό δαχτυλίδι ώστε να κουμπώνει, μπορείς να βρεις μεταλλικό πλέγμα από καπάκι εξαερισμού (πουλάνε σε μαγαζιά με υδραυλικά). Κόβεις ένα στρογγυλό κομμάτι και το κολλάς με εποξική.Δεν ξερω ακριβως αλλα καπως ετσι θα ηταν
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.