Ναι...Μπορώ να βάψω ξύλινα παντζούρια που είναι βαμμένα με βερνίκι εμποτισμού διαλύτου με βερνίκι νερού πολυουρεθάνης?
Αν ναι ποιο μου προτείνετε?
Ευχαριστώ
Εννοείς να αφαιρεθεί εντελώς το παλιό χρώμα?Ναι...
Αυτό έκανα και εγώ...ήταν με βερνίκι εμποτισμου νεφτιού..
Στο παρακάτω link αναφέρω και ενα της Vitex...
![]()
Βάψιμο ξύλου....
Ωραια..μπορείς να χρησιμοποιήσεις συντηρητικό/ασταρι πατωμάτων σε ότι χρωματισμό θες(κερασια η μαονι στην περιπτωση σου)και επειτα βερνικι διαφανο πατωμάτων της Vernilac.. Νερού και τα 2... Θα είναι αρκετά σκληρη και ανθεκτική η επιφάνεια... Έχει και η Vitex ανάλογο σετ...avclub.gr
Απλώς θέλει πρωτα πολύ καλό τρίψιμο...
Αυτή που έχω κάνει;
Μια χαρά είναι. Πες αν κάνεις δουλειά τελικαΑυτή που έχω κάνει;
Όχι.. να τριφτει καλά ώστε να θαμπώνει για να γαντζωσει το βερνικι νερού....Εννοείς να αφαιρεθεί εντελώς το παλιό χρώμα?
Τρίψιμο χρειάζεται ανάμεσα στα δύο χέρια?Όχι.. να τριφτει καλά ώστε να θαμπώνει για να γαντζωσει το βερνικι νερού....
Ενα απλο αποχαρταρισμα ελαφρύ με ενα παλιό γυαλοχαρτο η 180/220 καινούργιο.Τρίψιμο χρειάζεται ανάμεσα στα δύο χέρια?
Πολλά άλατα βλέπω. Μήπως έχει κολλήσει?Έγω αρκετό καιρό αγοράσει την παρακάτω ανέμη.
View attachment 218342
View attachment 218343
Αυτό που την κάνει λίγο-πολύ άχρηστη είναι ότι είτε τυλίγεις,είτε ξετυλίγεις το λάστιχο σε αυτή,γυρίζει ταυτόχρονα και το λάστιχο που πηγαίνει στην βρύση (βρίσκεται στην απένατι πλευρά από αυτήν στην φωτογραφία)..Υπάρχει κανένας τρόπος/κατασκευή/πατέντα να κάνω για να το ξεπεράσω;
Μπορείς βάλεις καμία φώτο...;
Πρώτα να εξαντλήσεις τις πιθανότητες να ξεκλειδώσεις την πόρτα.
Έβαλες παρόμοιο κλειδί που μπήκε μέσα και δεν γύριζε ??
Βάλε και μια φωτό από άλλο κλειδί από διπλανό δωμάτιο να δούμε πως είναι.
Ενημερωτικά και μόνο...Με κανένα συρματάκι με παχύρρευστη κόλλα/βενζινόκολλα στην άκρη μήπως θα μπορούσες να πιάσεις το σπασμένο κομμάτι και να το βγάλεις;
Θωδωρη το κλειδί έχει σπάσει και εχει μείνει μέσα κομμάτι απο το κεφάλι..Αν υπάρχει πρόσβαση στο δωμάτιο απο άλλη πόρτα μπορούν να βγούν οι μεντεσέδες λογικά.
Εναλλακτικά θα κοιτούσα αν βγαίνει το πιχάκι για το τζάμι (αν είναι απο την έξω πλευρά).
Πάντως το κλειδί έχει μπεί στη θέση του. Πρέπει απλά να γυρίσει.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.