Μάστορες τα φώτα σας!!

Με έχετε μπερδέψει...
Τι να διαλέξω τελικά.......
3000, 4000, 6000;
χμμμμ

Στάλθηκε από το RedMi 2 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Και γω Μ εχω σεταρισμα με λευκα προφιλτρα για την σκονη πανω απ τα κανονικα.

Με έχετε μπερδέψει...
Τι να διαλέξω τελικά.......
3000, 4000, 6000;
χμμμμ

Στάλθηκε από το RedMi 2 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Σειρά 3000 τέλος (καταργημένη)
Σειρά 4000 με σταθερά φίλτρα. Οταν σταματήσει να φιλτράρει, αλλάζεται ολόκληρη.
Σειρά 6000 με εναλλαξιμα φίλτρα, σκόνης & ατμών, όμως κυκλοφορει ήδη η σειρά 7000 (βελτιωμένη)
Προφανώς όσο ανεβαίνουμε σειρά, αυξάνεται η τιμη.
Τα προϊόντα 3Μ που πωλούνται στην Ευρώπη, ειναι πιστοποιημένα με τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές. Καθε χώρα εχει τις δικές της προδιαγραφές ασφαλειας. Και η καθε πολυεθνική, τηρεί κατα κανόνα την τοπική νομοθεσία.

Sent from my iPad using Tapatalk

καμμιά ιδέα πως να διορθώσω αυτή την πόρτα; ο προηγούμενος διαχειριστής, όταν "έπεσε" και έβρισκε στο πάτωμα, αντί να φτιάξει τους μεντεσέδες, την έκοψε... (βραβείο wtf!)
Lm9uZ0QzWarfH-RayMM9D1V7Py16qrboVX-icAi-KpAdsDL2H2x-vchxtuMYn9phWI5sJC5gUFzt-ODeIW5afnj8J0cnTs8rjHdaIS186szUDhRW1yJeSg-ZQ6Lc8qXEdXPetpyFecV-kvLXj3nTmRdnsaRLK197h-1R8EO2nXaZpfLqYqa3q8Tzb9IEPe7idP9t01Iu2WI6lp8-dqQuAvDdH9O0aB2FICGVcM2swA_70PNZBsyUMkSy3m4VxLnjPJx4m5yshq95k0FfiIQ_i47GOsNuf7DwXVlj4j6tDFzi1zsSTjRAWKZGTv3Gldo2s0NjPIUk1EBQRhNu82jK4UBMdDXaj_FAtNNQy1o8-vEI33Thh3U6pr2_Vw3bwZVC5VEpf-f5WC-cCvwuzvaK1JpBA_goZJ-vMkjWUj4TuN9k4dBSSpJvQLGjOFMKfzsrj8jQjF2JIz9z2e0dXMKgZ3iWbRvNGofjESTSRZd56sZhRXb7m1VilVE9FiOAUYafx0TEyQYyp5OCfYI9z-e0SdFxRDV4fTDgIe7orJIY2Fbz5T25eFYz9mEPTBUfKnHFIHuUSYYspq7usln_rHbEoBUmeKxqB-5_=w1253-h839-no

Last edited:
Kαι χωρίς να την κόψει,αν κολλήσει/καρφώσει πηχάκι φαλτσοκομένο δεν θα κάνει δουλειά;

Το λέω γιατί 99% γωνιάστρα δεν παίζει,οπότε θα την πάει σε μάστορα.Άρα δεν χρειάζεται να το συζητάμε,θα την φτιάξει ο μάστορας :)

Τοτε μηπως γωνιασμα και κοψιμο με πριονι,πηχακι και στοκαρισμα-βαψιμο...

Θα σκεφτομουν και ασπρο προφιλ αλουμινιου σε σχημα Π από κατω βιδωτο.

Last edited:
Εγω οταν έβαζα τις πόρτες στο σπίτι μου, τις έκοβα σε ύψος με δισκοπριονο χειρός, όποτε μπορει να την φέρεις στα ίσα της έτσι και μετά πηχακι κολλητό/καρφωτό απο κάτω. Τρίψιμο, στοκαρισμα, βάψιμο κατα τα γνωστά. Προσοχή μονο αν την κόψεις έτσι, γιατι μερικές πόρτες εχουν μεταλλικά διχαλα (και δεν φαίνονται τα άτιμα)

Απάντηση: Re: Μάστορες τα φώτα σας!!

Εγω οταν έβαζα τις πόρτες στο σπίτι μου, τις έκοβα σε ύψος με δισκοπριονο χειρός, όποτε μπορει να την φέρεις στα ίσα της έτσι και μετά πηχακι κολλητό/καρφωτό απο κάτω. Τρίψιμο, στοκαρισμα, βάψιμο κατα τα γνωστά. Προσοχή μονο αν την κόψεις έτσι, γιατι μερικές πόρτες εχουν μεταλλικά διχαλα (και δεν φαίνονται τα άτιμα)

Ακριβώς.
Αν έχεις ή μπορείς να δανειστείς ένα δισκοπρίονο η δουλειά θα γίνει τέλεια.
Εννοείται βέβαια οτι οι μεντεσέδες έχουν επισκευαστεί και δουλεύουν άψογα.

καμμιά ιδέα πως να διορθώσω αυτή την πόρτα; ο προηγούμενος διαχειριστής, όταν "έπεσε" και έβρισκε στο πάτωμα, αντί να φτιάξει τους μεντεσέδες, την έκοψε... (βραβείο wtf!)
Lm9uZ0QzWarfH-RayMM9D1V7Py16qrboVX-icAi-KpAdsDL2H2x-vchxtuMYn9phWI5sJC5gUFzt-ODeIW5afnj8J0cnTs8rjHdaIS186szUDhRW1yJeSg-ZQ6Lc8qXEdXPetpyFecV-kvLXj3nTmRdnsaRLK197h-1R8EO2nXaZpfLqYqa3q8Tzb9IEPe7idP9t01Iu2WI6lp8-dqQuAvDdH9O0aB2FICGVcM2swA_70PNZBsyUMkSy3m4VxLnjPJx4m5yshq95k0FfiIQ_i47GOsNuf7DwXVlj4j6tDFzi1zsSTjRAWKZGTv3Gldo2s0NjPIUk1EBQRhNu82jK4UBMdDXaj_FAtNNQy1o8-vEI33Thh3U6pr2_Vw3bwZVC5VEpf-f5WC-cCvwuzvaK1JpBA_goZJ-vMkjWUj4TuN9k4dBSSpJvQLGjOFMKfzsrj8jQjF2JIz9z2e0dXMKgZ3iWbRvNGofjESTSRZd56sZhRXb7m1VilVE9FiOAUYafx0TEyQYyp5OCfYI9z-e0SdFxRDV4fTDgIe7orJIY2Fbz5T25eFYz9mEPTBUfKnHFIHuUSYYspq7usln_rHbEoBUmeKxqB-5_=w1253-h839-no

Θα σου πω πως θα την έφτιαχνα εγώ.
Εφ όσον είναι σίγουρο πρώτα ότι η πόρτα δεν θα "πέσει" άλλο.
Με την πόρτα κλειστή μετράς στην μεριά που χάσκει περισσότερο 1-1,5 cm πάνω από το κάτω μέρος της πόρτας και σημαδεύεις.
Μετράς πόσο απέχει το σημάδι από το δάπεδο και τα ίδια cm σημαδεύεις και στην άλλη μεριά της πόρτας. Ενώνεις τα σημάδια με μία γραμμή και κόβεις την πόρτα... έτσι θα κοπεί απέχοντας την ίδια απόσταση από το δάπεδο.
Ετοιμάζεις ένα κομμάτι ξύλο περίπου 3-4 χιλιοστά λεπτότερο από την απόσταση που μέτρησες ότι απέχει το σημείο που έκοψες από το δάπεδο ... το κοτσάρεις από κάτω και έτοιμος !!!

Σήμερα μου έφεραν δώρο ένα φακό με μπαταρίες ααα. Αν τις αφήσω πάνω στο φακό χωρίς να το χρησιμοποιήσω παίζει να χαλάσουν? Μήπως είναι καλύτερα να τις βγάλω από το φακό?

Εγώ θα έβαζα ένα αλφάδι 1μ. περασιά στην αριστερή γωνία, θα σημείωνα την περασιά δεξιά, θα έκοβα και θα έβαζα πηχάκι από πιό σκληρό ξύλο. Θα έλεγχα και το δάπεδο για κάθε ενδεχόμενο με το αλφάδι.

Σήμερα μου έφεραν δώρο ένα φακό με μπαταρίες ααα. Αν τις αφήσω πάνω στο φακό χωρίς να το χρησιμοποιήσω παίζει να χαλάσουν? Μήπως είναι καλύτερα να τις βγάλω από το φακό?

Aν τις εχεις στο φακο, σταδιακα θα αδειασουν (battery drain). Aν δεν τις εχεις στον φακο, δεν θα αδειασουν αλλα ισως να δυσκολευτεις να βρεις τις μπαταριες οταν τις χρειαζεσαι.

Τι φακος ειναι? Καποιοι συγχρονοι led φακοι εχουν μηδαμινο battery drain.

Είναι από αυτούς που είχε το λιντλ

Στάλθηκε από το SM-G361F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Βάλε ανάμεσα σε μία μπαταρία και στην επαφή της ένα κομμάτι από ζελατίνα τσιγάρων για να μην.κλεινει κύκλωμα.
Όταν χρειαστείς το φακό,το βγαζεις.

Μια ερωτηση εχω μια πορτα εισοδου ξυλινη βαρια το ξυλο τοσο στην πορτα τοσο και στην κασα εχει σαπισει λογο μη συντηρησης που επρεπε να γινει, το ειχε ο πατερας μου ενικοιασει χωρις χρημα αλλα ειχαμε πει οτι συντηρηση θελει το κτηριο την κανει αυτος και αυτος που εμενε δεν φροντισε τιποτα (συγγενης μας). Τωρα πως μπορω να στερεωσω την πορτα και να μην πεφτει;

Αν θελετε φωτο θα βγαλω αυριο.