Μάστορες τα φώτα σας!!

Μαστορια καμία καλή πρόταση για πριόνια κλαδέματος/κοπής κορμών;

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Το μεγάλο μου πρόβλημα είναι μια κερασιά η οποία είναι θηρίο. Όπως γνωρίζετε έχει σκληρό ξύλο και με πεθαίνει κάθε φορά που θέλει κλάδεμα.

Εγω πάντως με την Σπαθοσεγα μπαταρίας του lidl, κλάδεψα 5 ελιές σε χρόνο που ούτε θα μπορούσα να φανταστώ με χειρός. Οταν δε, τελείωσε η μπαταρια και πηρα του χεριού να κόψω κατι κλαδιά που δεν πρόλαβα, συνειδητοποίησα οτι η μπαταρίας ήταν απο τις καλύτερες αγορές μου, αν και εχω και ηλεκτρική. Μη παιδεύεσαι Γιώργο.

Sent from my iPad using Tapatalk

ε. ναι η σπαθοσέγα είναι τρομερό εργαλείο για τέτοια πράγματα, και ειδικά εάν έχει και εναλλάξιμη μπαταρία είσαι άρχοντας.

Εχω μια καστανια σετ που ολα της καλα και πολλα αλλα μου τι δινει που πεφτουν τα καρυδακια απο τις θεσεις τους. Παντα οταν την ανοιγω θα εχουν φυγει καποια παρολο που ειχα κανει μια πατεντα.
Εχετε καμια ιδεα? ειναι force στη πλαστικη κλασικη βαλιτσα.

Εχω μια καστανια σετ που ολα της καλα και πολλα αλλα μου τι δινει που πεφτουν τα καρυδακια απο τις θεσεις τους. Παντα οταν την ανοιγω θα εχουν φυγει καποια παρολο που ειχα κανει μια πατεντα.

Βάλε (....light & λεπτή) ταινίας διπλής όψεως στην κασετίνα σε όσα καρυδάκια σου πέφτουν.... :2thumb22sup:

Velcro χρωματιστό

Αν και έχω βρει αρκετές φορές βαρέως τύπου για διάφορες δουλειές, τώρα χρειάζομαι velcro μαλακό σε κίτρινο χρώμα που να ράβεται για να τροποποιήσω μια τσάντα/βαλίτσα. Στο ebay έχω βρει, απλά βαριέμαι να περιμένω ένα μήνα να έρθει από Ταιβάν, ούτε έχω διάθεση να πληρώσω 10 ευρώ μεταφορικά να έρθει από Αγγλία που βρήκα (κόστος υλικού 2 ευρώ). Έχει δει κανείς πουθενά τίποτα;

http://www.ebay.com/itm/050-Yellow-...hash=item3d22931f7e:m:mW4XhIHzXfG3sOhYEVSVQmg

Re: Απάντηση: Μάστορες τα φώτα σας!!

Ασε μην παραπονιεσαι, εγω εχω ενα σετ που τα καρυδακια πρεπει να τα τραβηξω με πενσα για να βγουν.

Και το δικό μου σετ της Dehco έτσι είναι, συνήθως βάζω λεπτό κατσαβίδι και κάνω μοχλό για να βγουν!

Θα σου πω μια πατεντα που εχει κανει φιλος. Κολλας ενα (ή δυο) κομματι απο εκεινο το σκληρο λευκο αφρωδες (οχι σφουγγαρι) που βρισκουμε σε συσκευασιες, μεγεθους οσο και το εσωτερικο εμβαδο της εργακειοθηκης, εσωτερικα με μια λεπτη γραμμη κολλας ή ταινια, στην πλευρα που ειναι οι κλαπα.
Αν εχεις μεγαλα κενα κολλας ενα στη βαση και ενα στο καπακι. Αυτο εχει σαν αποτελεσμα, το αφρωδες να παιρνει τους τζογους, να μην ζοριζει το κουμπωμα, να μην φευγει στο ανοιγμα, και στο σημειο της κολλησης να κανει "κλαπα" και να σηκωνεται ευκολα.

Last edited:
ερασιτέχνης είμαι αλλά με πάθος για τα εργαλεία και ειδικά τα καλά εργαλεία τα οποία τα θεωρώ επένδυση!!!
Σαραντη εισαι ερασιτεχνης η επαγγελματιας?

εννοείται! απλά οι εποχές όσο πάνε δυσκολεύουν και όπως καταλαβαίνεις όσο τα πράγματα δυσκολεύουν το σκέφτεσαι διπλά…
Τοτε προχωρα σε ποιοτικα εργαλεια.