Μάστορες τα φώτα σας!!

Γιωργο μετα τα GSR GSB & το παλμικο επεται η σεγα και το ΡΑΔΙΟΔΩΝΑΚΙ !!!!!!!!!!!!!!

Κυριάκο Τό GSB (κρουστικό) τό θεωρείς απαραίτητο ? τί δύναμη νά έχει αυτό νά ανοίξει τρύπα σέ μπετόν μέ 10,8 volt.
Δέν στό λέω μέ αντιπαράθεση πρός Θεού,αλλά επειδή έχω αυτό τό δίλλημα μέ τήν σειρά Makita 10,8 volt έχω τό DF330 (τό αντίστοιχο GSR) καί σκέφτομαι αξίζει νά πάρω σόλο τό HP330 (τό αντίστοιχο GSB) ? Η δέν θά κάνω τήν δουλειά μου μέ ούπα 8 mm σέ μπετόν,εδώ καλά-καλά τό κρουστικό ρεύματος B&D 800 watt καί ψιλοζορίζεται,πόσο δέ μάλλον ένα μπαταρίας 10,8 volt.

Δημητρη με το GSB φιλε εκανα οτι τρυπες χρειαστηκα σε μπετον για να βαλω 8 σιτες στο εξοχικο.
Το GSB τρυπαγε 7αρες τρυπες και το GSR βιδωνε.

Προχθες ανοιξα 4 8αρες για να βαλω ενα καφασωτο σε χρονο μηδεν 6 ποντους σε μπετον οχι τουβλο.

Πιστευω αξιζει τα χρηματα του.

Δημητρη με το GSB φιλε εκανα οτι τρυπες χρειαστηκα σε μπετον για να βαλω 8 σιτες στο εξοχικο.
Το GSB τρυπαγε 7αρες τρυπες και το GSR βιδωνε.

Προχθες ανοιξα 4 8αρες για να βαλω ενα καφασωτο σε χρονο μηδεν 6 ποντους σε μπετον οχι τουβλο.

Πιστευω αξιζει τα χρηματα του.

Εμεινα άφωνος Κυριάκο,εφόσον κάνει δουλειά σέ μπετόν μέ 8 mm τρυπάνι νά τό χτυπήσω τό HP330 solo,καί μέχρι 6 cm μιά χαρά,τό θέλω γιά στηρίγματα σωλήνα,γιά νά μήν έχω καλώδιο
Μέ τήν δεύτερη ταχύτητα τήν γρήγορη δέν τό δουλεύεις στό μπετόν ?

Σωστα με την δευτερη ταχυτητα και με τα καλα multiconstruction!

Ευχαριστώ καί πάλι,τά έχω καί δέν τά έχω δοκιμάσει ακόμα σέ μπετόν τά multiconstruction,επειδή δουλεύω τά Bosch silver percussion.Αλλά κάπου αλλού τίς προάλλες ο Μιχάλης (Χιώτης) είχε αναφέρει ότι γιά μπετόν τα καλύτερα είναι τα CYL-5 καί όχι τα CYL-9 Multiconstruction

trypan10.jpg

Δοκίμασα το μεσημέρι το GSR σε ξύλο με 8άρι τρυπανάκι, απ' αυτά που είχε μέσα στη συσκευασία. Έπαθα πλάκα. Γάζωνε το εργαλείο.

Καλησπερα παιδια,

Θα ηθελα λιγο την βοηθεια σας.
Θελω να βαλω LED ταινια στα γραφεια των παιδιων μου για να μπορουν να διαβαζουν πιο ανετα.
Τα LED θα τοποθετηθουν στο κατω μερος απο τα ραφια ετσι ωστε να φεγγουν προς το γραφειο απο πανω προς τα κατω με συνδεση σε πριζα ρευματος.

Μπορει καποιος να μου πει

1.Τι θα χρειαστω.
2.Επειδη ειδα οτι υπαρχουν πολλα διαφορετικα Lumen, ποιο θα ειναι καλυτερο?
3.Καποιος οδηγος υπαρχει?

Σας ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας.

ΥΓ καθε ιδεα ειναι καλοδεχουμενη :)

Καλησπέρα
Θα σου πρότεινα λεντοταινια τύπου RGBW 5050 (εχει τα 3 βασικα χρώματα + λευκό), με τηλεχειρισμό.
Όσο μεγαλύτερα τα lumen, τόσο πιο φωτεινή η λεντοταινια
Οδηγός απο όσο ξέρω δεν υπάρχει.

Φρόντισε μονο να δεις τις αποχρώσεις λευκού, γιατι αφού θα ειναι για διάβασμα, πιθανόν το "ψυχρό" λευκό να μην τους αρεσει και να προτιμάνε το "ζεστό"
Μπορείς να τα προμηθευτείς απο Κίνα ή απο δω (δες και σύγκρινε)
Πρότεινα RGBW γιατι έτσι θα επιλέγεις το λευκό για διάβασμα και κάποιο απαλό χρωμα σαν φωτάκι νυχτός για τον ύπνο.
Τα τηλεχειριζόμενα εχουν και ροοστατη για να αυξομειώνεις την φωτεινότητα.

Sent from my iPad using Tapatalk

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Guys έχει κανείς υπ´ όψη του πως λέγονται αυτοί οι κοννέκτορες κι αν υπάρχουν στην Ελλάδα ;
8e14fdbc6ec5eb9f813eacc43b0b2d6d.jpg

d5ec1fca63e598146700c3bef0d06ba7.jpg

4534abe41e08f4e9d52c602b0ca40efc.jpg

Ευχαριστώ

Sent from my iPhone using Tapatalk

Γειά σου ρε μάστορα
Και που τους βρίσκουμε (εξυπηρετω φίλο);

Sent from my C6833 using Tapatalk

Δοκίμασα το μεσημέρι το GSR σε ξύλο με 8άρι τρυπανάκι, απ' αυτά που είχε μέσα στη συσκευασία. Έπαθα πλάκα. Γάζωνε το εργαλείο.

Καί μέ 10 mm τρυπάνι μιά χαρά τά πάει στό ξύλο Γιώργο.Καί μέ τρυπάνι φτερού 16 mm στήν πρώτη ταχύτητα σέ κόντρα πλακέ 15 mm δέν έχει κανένα πρόβλημα.

Και ο καυκας έχει.

Βέβαια και αυτό που δείχνεις και αυτά που έχει ο καυκας δεν είναι mc4 αλλά
Amphenol Helios*H4. Τα οποία είναι συμβατά.

Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ένα από τα πολλά μαγαζιά είναι εδώ.
http://www.eshops.gr/catalog/produc...onnectors-males-gable-connector/category/713/
Αλλά θα βρεις και σε μαγαζιά όπως ακτινιο, γιαννακοπουλος, ξηρουχακης.

Να πάρω τήν σκυτάλη από τόν Κυριάκο καί νά συμπληρώσω τόν Μαρκίδη στό Αιγάλεω,καί τόν Βενιέρη στό Περιστέρι

Αυτά σου κάνουν;

Σας ευχαριστω πολυ κυριοι για την βοήθεια σας.
Κι ο φίλος μου επίσης.
Θα τα αναζητήσουμε στον Καυκά και βλέποντας και κάνοντας.

Sent from my iPad using Tapatalk

Μιχάλη πες μου σε παρακαλώ αν αξίζει το 10βολτο σκουπάκι Bosch.

Θα χρειαστώ ένα οικιακής-γενικής χρήσης αλλά να είναι δυνατό.

Καλημέρα

Ήθελα ένα "σπρωχτήρι" για το σταθερό δισκοπριονό μου ή όπως το λένε στο χωριό μου "PushBlock System for Τable Saw" (Bosch PTS 10).

Υπάρχει περίπτωση να βρω εδώ στο Ellada ή μόνο στον Κινέζο ή τον Αμερικάνο (Amazon, Ebay κλπ) ?

Μιχάλη πες μου σε παρακαλώ αν αξίζει το 10βολτο σκουπάκι Bosch.

Θα χρειαστώ ένα οικιακής-γενικής χρήσης αλλά να είναι δυνατό.

Για σκουπακι γενικης-οικιακης χρησης δεν θα το συνιστουσα. Εκει χρειαζεσαι μεγαλυτερο σε ισχυ.
Ενα 18βολτο πχ. Ryobi σκουπακι που εχω, ειναι ιδανικο.