Μάστορες τα φώτα σας!!

Για πείτε εσείς που τη χρησιμοποιείτε, κάνει γερές κολλήσεις;
Σε σχέση με τη Bison ή τη Mercola πχ που χρησιμοποιώ εγώ. Τι το διαφορετικό έχει η Titebond.

Τι να σου πω μπαμπη ειναι πολυ καλη βεβαια δεν ξερω να σου απαντησω σε σχεση με αυτες που λες εσυ!

Αυτές που λέω εγώ Βασίλη είναι πάρα πολύ καλές αλλά πολυουρεθάνης. Και φουσκώνουν και λερώνουν.
Κολλάνε πολύ γερά όμως, κι αυτό τελικά είναι το ζητούμενο.
Αν τώρα ελβρισκα κάποια που να κολλάει το ίδιο δυνατά αλλά ταυτόχρονα να μην λερώνει καλό θα ήταν. Αν και όταν διαβάζω "δεν λερώνει" "δεν φουσκώνει" και "ξεπλένεται με νερό" δεν μου εμπνέει και πολύ μεγάλη εμπιστοσύνη.
Γί´ αυτό ρωτάω...

Oι πολυουρεθανης ειναι για νερο -θαλασσα αν π.χ αξιωθω να φτιαξω το ξυλινο ψαροντουφεκο πολυουρεθανης θα βαλω .οσο για την tidebond απαντησε ο μιχαλης παραπανω η κολλα ειναι σουπερ αλλα ακριβη στην ελλαδα τουλαχιστων!

Re: Απάντηση: Μάστορες τα φώτα σας!!

Αχχιλεαααααααα!!!!που εισαι αγορι μου ;;;;

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Δουλευω την tidebond εξαιρετικη κολλα την πηρα 9 + 6 μεταφορικα -αντικαταβολη απο θεσ/νικη αλλα μου την σπαει που κολλαει το ακροστομιο !!

Χρηστο κανε μια ερωτηση απο ευρωπη ποσα μεταφορικα να εχει;;

Καλημερα Βασιλη. Χρεώνει 9,90 ανα παραγγελια.
Πρέπει να μαζευτούμε πολλοί για να εχει κάποιο νόημα, αν και πάλι πιστεύω οτι 11-12 για ενα πλαστικό μπουκαλάκι ειναι υπερβολή.

Sent from my iPad using Tapatalk

Αυτο είδες εσυ Μιχάλη;
Όχι τα Ιατρικά βιβλία;
Γιατρέ μου Αχιλλέα !

Μην γελάσετε αλλά...Έχω τελειώσει φυσικοθεραπευτης στο τει Πάτρας...Δεν το εξασκησα σχεδόν καθόλου βέβαια.

Καλημερα Βασιλη. Χρεώνει 9,90 ανα παραγγελια.
Πρέπει να μαζευτούμε πολλοί για να εχει κάποιο νόημα, αν και πάλι πιστεύω οτι 11-12 για ενα πλαστικό μπουκαλάκι ειναι υπερβολή.

Παίδες η raκολλ express 25d είναι ακριβώς η ίδια με την titebond και κοστίζει 7 ευρώ τα 900 ml...Μην πετάτε άσκοπα λεφτά

Εντυπωσιάστηκα !
Ήταν στις πρώτες επιλογές σου ή έτυχε ;
Κάλο επάγγελμα κι αυτο, αλλα εχεις και έτοιμη δουλειά απο την άλλη.

Στην επόμενη ανάγκη για κόλλα, θα σου παραγγειλω.

Απάντηση: Re: Μάστορες τα φώτα σας!!

Μην γελάσετε αλλά...Έχω τελειώσει φυσικοθεραπευτης στο τει Πάτρας...Δεν το εξασκησα σχεδόν καθόλου βέβαια.

Τώρα κάνεις μαλάξεις στα ξύλα δηλαδή ?
Καλημέρα.........

Αντε Αχιλλέα να κανονίσεις την επίσκεψη-περιήγηση στον χώρο σου να πάρουμε και κόλλα...

Καλημέρα, θέλω και γω titebond ή rakoll. Αν κάνετε καμία ομαδική, σφυριξτε. Αχιλλεα εσύ ποια κόλλα πουλάς;;

Δεν πουλαω κολλα απλά την συστήνω. Φέρνω για προσωπική χρήση κατά καιρούς και καμία φορά εδινα αλλά σταμάτησα για να γλυτώσω σχόλια τύπου είναι αντιδεοντολογικό να κάνεις διαφήμισή και τα σχετικα σακηκα

Aυτη πρεπει να ειναι η καλυτερη κολλα για ξυλο http://www.titebond.com/titebond_wood_glues/Ultimate_Wood_Glue.aspx

Δες ενα τεστακι που συγκρινει διαφορες κολλες και την αντοχη τους σε ξυλινους συνδεσμους http://woodgears.ca/joint_strength/glue.html

H καλύτερη της Titebond είναι η πολυουρεθάνης (μωβ).
Δεν ξεκολλάει με τίποτα ακόμα και σε 10 λεπτά από την χρήση της.
Είναι ακριβή (14 ευρώ το μπουκαλούδι των 473 ml) αλλά με μία σταγόνα κάνεις δουλειά. Πέραν αυτού πολύ εύκολα μπορείς να την τρίψεις για να μην έχεις θέματα με φουσκώματα κλπ!

Δεν πουλαω κολλα απλά την συστήνω. Φέρνω για προσωπική χρήση κατά καιρούς και καμία φορά εδινα αλλά σταμάτησα για να γλυτώσω σχόλια τύπου είναι αντιδεοντολογικό να κάνεις διαφήμισή και τα σχετικα σακηκα

Καιρο εχει να ποσταρει...χμμμμμ

Εγώ πιστεύω ότι οποιαδήποτε επωνυμη ξυλοκολα κάνει καλή δουλειά αν αναγράφει τις προδιαγραφές που καλύπτει. Δεν χρειάζεται πχ να βάλεις αδιαβροχη για εσωτερικό χώρο. Εγώ χρησιμοποιώ ότι βρω αν καλύπτει προδιαγραφή D2 για εσωτερικό και D3 για εξωτερικούς χώρους.