Μάστορες τα φώτα σας!!

Ερώτηση κρίσεως κι από μένα:

θέλω να κάνω τρύπα με 10άρι τρυπάνι σε μπετό, το πρόβλημα είναι ότι έχω 2 ακόμα υλικά πριν το μπετό, τα οποία δεν γίνεται να αφαιρεθούν αλλά πρέπει να τρυπηθούν μαζί. Το πρώτο στρώμα είναι φελιζόλ 7εκ. το οποίο είναι σαν να μην υπάρχει, μετά έχω λαμαρίνα σιδερένια 1mm και μετά το μπετό.
Τι τρυπάνι βάζω;
Του μπετού δεν τρυπάει το σίδερο, οπότε δεν παίζει.
Αν βάλω για σίδερο πρέπει ίσως να δουλέψω πρώτα με πιο μικρό νούμερο και να φτάσω σε 12άρι, ώστε να μπαίνει μετά το 10άρι μπετού.
Θέλω και συνολικό μήκος τρύπας 12εκ.
Αν είναι δυνατό να το κάνω με το GSR θα ήταν το ιδανικό, λόγω περιορισμένου χώρου. Το πνευματικό με μεγάλο τρυπάνι δεν χωράει σε κάποια σημεία.

:bigcry:

Απάντηση: Re: Μάστορες τα φώτα σας!!

Ερώτηση κρίσεως κι από μένα:

θέλω να κάνω τρύπα με 10άρι τρυπάνι σε μπετό, το πρόβλημα είναι ότι έχω 2 ακόμα υλικά πριν το μπετό, τα οποία δεν γίνεται να αφαιρεθούν αλλά πρέπει να τρυπηθούν μαζί. Το πρώτο στρώμα είναι φελιζόλ 7εκ. το οποίο είναι σαν να μην υπάρχει, μετά έχω λαμαρίνα σιδερένια 1mm και μετά το μπετό.
Τι τρυπάνι βάζω;
Του μπετού δεν τρυπάει το σίδερο, οπότε δεν παίζει.
Αν βάλω για σίδερο πρέπει ίσως να δουλέψω πρώτα με πιο μικρό νούμερο και να φτάσω σε 12άρι, ώστε να μπαίνει μετά το 10άρι μπετού.
Θέλω και συνολικό μήκος τρύπας 12εκ.
Αν είναι δυνατό να το κάνω με το GSR θα ήταν το ιδανικό, λόγω περιορισμένου χώρου. Το πνευματικό με μεγάλο τρυπάνι δεν χωράει σε κάποια σημεία.

:bigcry:

Αν ειναι λαμαρινα-λαμαρινα με το πνευματικο και καλο τρυπανι με λιγο ζορι θα τρυπησει. Το ιδανικο ειναι να τρυπησεις φελιζολ, μετα τρυπανι σιδηρου που θα παει σκαρτο στο τελος της τρυπας και μετα παλι τρυπανι μπετου.
Αυτα εχουν οι αλχημειες στις κατασκευες.

Re: Απάντηση: Re: Μάστορες τα φώτα σας!!

Αν ειναι λαμαρινα-λαμαρινα με το πνευματικο και καλο τρυπανι με λιγο ζορι θα τρυπησει. Το ιδανικο ειναι να τρυπησεις φελιζολ, μετα τρυπανι σιδηρου που θα παει σκαρτο στο τελος της τρυπας και μετα παλι τρυπανι μπετου.
Αυτα εχουν οι αλχημειες στις κατασκευες.

Τα Bosch Multiconstruction θα κάνουν δουλειά;

Re: Απάντηση: Μάστορες τα φώτα σας!!

Pz0 ειναι πολυ μικρες για βιδωλογο. Που τις δουλευεις?

ξυλοκατασκευες....εκανα νεασ τηριγμαατ για καποια συρταρια με προφιλ αλουμινιου και με το χωρι χωρα το κεφαλι των πιο ψιλων βιδων που βρηκα

Δοκιμασε το και πες μας !
-bye-

Τα ιδανικά !!!! ...έχω και εγώ τέτοια !!!!:flipout::flipout:

ναι πιστευω ειναι ιδανικο τρυπανι για τα παραπανω δεν ξερω με το μηκος αν θα εχεις προβλημα!

Αυτό εδώ χρειάζομαι αλλά δεν υπάρχει Ελλάδα, ούτε στέλνει. Θα πρέπει να βολευτώ με κάτι τέτοιο

Αυτό εδώ χρειάζομαι αλλά δεν υπάρχει Ελλάδα, ούτε στέλνει. Θα πρέπει να βολευτώ με κάτι τέτοιο

1 ΤΡΥΠΑΝΙ MULTI CONSTR. Φ10,0mm ωφελ.200mm συνολ.250mm BOSCH
2608596063 Χαμηλό Απόθεμα
Κανονική Τιμή: 13,14
Τιμή mr Tool: 9,20

http://www.mrtool.gr/exartimata/exa...laplon-chriseon-multi-construction-bosch.html

Ευχαριστώ παίδες! Έχω Καύκα κοντά.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Παραγγέλθηκε κιόλας!

Έχει πολύ πράγμα ο καύκας, δεν είχα ξαναμπεί στο site του.

Άντε να δούμε και τον καιρό για να ολοκληρώσουμε το έργο.

Το μονο ασχημο ειναι πως καθυστερει στις παραδοσεις λιγο...
Καλυτερα να πηγαινες απο εκει Γιωργο. εχει σταντ που τα εχει ετοιμοπαραδοτα στα μαγαζια.

Για το ΣΚ τα θέλω, καθημερινές νυχτώνει γρήγορα και δεν προλαβαίνω να κάνω τίποτα. Λες να κάνει πιο πολύ;