Μάστορες τα φώτα σας!!

Τι ξύλο είναι;

Καλησπέρα. Επειδή κάποια ξύλα υποψιάζομαι ότι δεν είναι αυτά που νόμιζα μπορεί να μου πει κάποιος από πάνω προς τα κάτω τι ξύλο είναι το καθένα;΢.jpgIMG_20170303_205823.jpg

Απάντηση: Re: Μάστορες τα φώτα σας!!

γεια σας παιδια ,θελω 2 πληροοριες
1) που θα βρω το ανταλακτικο απο ρουτερ την φωλια που απο 1/2 το κανει 1/4 και αντιστροφος
2)τα νοβοπαν θαλλασης εχουν διαφορες ποιοτητες πως μπορω να τις διακρινω?

κάτι τέτοιο θέλεις μάλλον
http://www.ebay.com/itm/2pcs-Engrav...698916?hash=item5682fb5d24:g:kuoAAOSwzgRW1BKE

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Μάστορες τα φώτα σας!!

ναι αυτην την φωλια θελω ,αυτες ειναι ολες ιδιες η απο μαρκα σε μαρκα διαφερουν? το λεω γιατι γραφει για cnc μηπως για router ειναι αλλη
το ίδιο πράγμα ειναι

έχω μία μέγγενη πάγκου η οποία στο πίσω μέρος εκεί που έχει την επίπεδη επιφάνεια για να χτυπάς καθώς και στις σιαγόνες σκουριάζει....

σήμερα την βίδωσα σε ένα κ/π 21μμ για να μπορώ να την μεταφέρω και να την σφίγγω με νταβίδια όπου θέλω και την έτριψα και την γυάλισα στα σημεία που είχε σκουριάσει...την ωέκασα στα σημεία αυτά με σπρέι σιλικόνης...υπάρχει κάποιος τρόπος να αποφύγω το σκούριασμα?

επίσης υπάρχει κάποιος τρόπος να την κάνω να ανοίγει και να κλείνει εύκολα? τώρα ζορίζεται στο γύρισμα της μανέλας μέχρι τους πρώτους 5-6 πόντους
το έχω λαδώσει, το έχω γρασάρει...μόνο π...α δεν του πήρα αλλά αυτό δεν υποκύπτει και με τσατίζει να βλέπω άλλες μέγγενες να ανοιγοκλείνουν με το ένα δάκτυλο....

Απάντηση: Τι ξύλο είναι;

δεν στέλνεις την φώτο στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας να μάθουμε και εμείς τι ξύλα είναι?

Μήπως έχει φάει καμιά γερή ματσολιά ρε Σώτο κι έχει "πάρει";
Γιατί αν είναι καθαρισμένα και λαδωμένα σπειλρωμα καί γλύστρες δεν βλέπω γιατί να κολλάει.
Εκτός αν έχει μάκα εσωτερικά, σε σημεία πιυ δεν έχεις πρόσβαση.

Απάντηση: Τι ξύλο είναι;

Προσπαθώ να σου πω οτι αυτό που ζητάς, είναι αδύνατον. Ειδικά εδώ.
Ακόμα και σε επαγγελματία, έμπορο ξυλείας να πάς, απ´ αυτές τις φωτογραφίες, αποκλείεται να σου πεί τι είναι το κάθε ξύλο.

Παιδια επειδη με τις βαφες δεν το εχω και τοσο....ξερετε αν θελεις να περασεις χρωμα και διαφανο βερνικι θαλασσης....ποιο περναμε πρωτα;

Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Σε ξυλο παντα

Απάντηση: Re: Τι ξύλο είναι;

Α οκ. Θα ποστάρω καλύτερες φώτο.

Σπύρο, μακάρι να πάρεις σωστές απαντήσεις αλλά, έχω την εντύπωση οτι, όσο καλές φωτογραφίες και να ποστάρεις, οι απαντήσεις που θα πάρεις θα είναι στο περίπου. Δεν νομίζω οτι υπάρχει αυτή η τεχνογνωσία στα μέλη εδώ μέςα ώςτε να ξεχωρίζουν ακριβώς ποιό είναι ποιό μεταξύ πανομοιότυπων ξύλων.
Μπορεί και να κάνω λάθος βέβαια. Βάλε τις φωτογραφίες και βλέπουμε. :nounder:

Εαν για χρωμα ριπολινι, πιανει μετα το βερνικι θαλασσης?

Πιάνει.Βασικά τα βερνίκια (λούστρα) πιάνουν παντού,ακόμα και σε πέτρα.Χτυπήματα δε θέλουν
Αυτο που μου ειπαν οτι θα πρεπει και το χρωμα και το βερνικι να ειναι ιδιου διαλυτη(νερο η white spirit) ισχυει;