Μάστορες τα φώτα σας!!

Ερωτηση ασχετη με εργαλεια αλλα με ποτηρια απο χαλκο!

Σε ενα ωραιο Ινδικο μαγαζι που παμε με την συζηγο εχουν κατι πανεμορφα ποτηρια απο χαλκο!
Επειδη λοιπον εχω βρει στο εμπει και σκεφτομαι να τα παρω στην Ξανθη που της αρεσουν αναρωτιεμαι κατα ποσο ειναι υγειηνο να πινουμε νερο απο αυτα.
mu115.jpg

s-l500.jpg

https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%93%CE%B1%CE%BD%CF%89%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%AE%CF%82

Εχει δουλεψει κανεις τη ραγα κοπης και συσφιξης που θα φερει τη Πεμπτη η λιδ?

http://www.lidl-hellas.gr/el/oi-prosfores-mas.htm?action=showDetail&id=67700

Τη θελω κυριως για συσφιξη και χρηση οπως την επομενη εικονα

image hosting site no sign up

Απαιτησεις συσφιξης λογικες 100-150 κιλα.
Αντεχει τετοια δυναμη ή θα το παρω στο χερι?
Εχω ως εναλλακτικη σφυκτηρες bessey με τα διπλα μεν λεφτα, αλλα και ποιοτητα εξασφαλισμενη, που νομιζω θα με εξυπηρετησουν γιαυτη τη χρηση και οχι μονο.
http://www.troxeioshop.gr/el/home/6...α-ξυλοπλαστικο-και-ευαισθητες-επιφανειες.html

Τι λετε?

νεκτάριε βρήκες bessey που ανοίγουν στο 1μ στα διπλά λεφτά από του lidl? για δώσε πληροφορίες....

νεκτάριε βρήκες bessey που ανοίγουν στο 1μ στα διπλά λεφτά από του lidl? για δώσε πληροφορίες....

Οχι ενα μετρο, δεν μου χρειαζεται τοσο. Αλλα στους 60 ποντους περιπου
δες το λινκ του ερωτηματος μου:BDBDG54:

Re: Απάντηση: Μάστορες τα φώτα σας!!

Εχει δουλεψει κανεις τη ραγα κοπης και συσφιξης που θα φερει τη Πεμπτη η λιδ?

http://www.lidl-hellas.gr/el/oi-prosfores-mas.htm?action=showDetail&id=67700

Τη θελω κυριως για συσφιξη και χρηση οπως την επομενη εικονα

Απαιτησεις συσφιξης λογικες 100-150 κιλα.
Αντεχει τετοια δυναμη ή θα το παρω στο χερι?
Εχω ως εναλλακτικη σφυκτηρες bessey με τα διπλα μεν λεφτα, αλλα και ποιοτητα εξασφαλισμενη, που νομιζω θα με εξυπηρετησουν γιαυτη τη χρηση και οχι μονο.
http://www.troxeioshop.gr/el/home/6...α-ξυλοπλαστικο-και-ευαισθητες-επιφανειες.html

Τι λετε?

Nεκτάριε αυτόν τόν σφιγκτήρα τό Lidl τόν φέρνει Ελλάδα πρώτη φορά άν δέν κάνω λάθος ,καί άρα κανείς δέν τόν έχει δουλέψει,αλλά Parkside-powerfix καί "πχιότητα" είναι δυό λέξεις πού δέν μπορούν να συνυπάρξουν,άν πάρουμε δεδομένου τούς τελευταίους σφιγκτήρες πού έφερε καί τού Παύλου τού έμεινε στό χέρι η σκανδάλη.
Απλά τόν αγοράζεις τόν δοκιμάζεις καί άν τόν δείς ότι στόν σφίξιμο "δέν" τόν επιστρέφεις.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Μάστορες τα φώτα σας!!

Nεκτάριε αυτόν τόν σφιγκτήρα τό Lidl τόν φέρνει Ελλάδα πρώτη φορά άν δέν κάνω λάθος ,καί άρα κανείς δέν τόν έχει δουλέψει,αλλά Parkside-powerfix καί "πχιότητα" είναι δυό λέξεις πού δέν μπορούν να συνυπάρξουν,άν πάρουμε δεδομένου τούς τελευταίους σφιγκτήρες πού έφερε καί τού Παύλου τού έμεινε στό χέρι η σκανδάλη.
Απλά τόν αγοράζεις τόν δοκιμάζεις καί άν τόν δείς ότι στόν σφίξιμο "δέν" τόν επιστρέφεις.
Δεν θελω να μπω στη διαδικασια, αλλωστε δεν τους συνπαθω τους σφικτηρες του λιδλ. Εχω δοκιμασει τα τελευταια νταβιδια που ειχε φερει...
Απλα ειπα μηηηπως...
Αν και το κακο με τη λιδλ και μενα ειναι οτι μου δημιουργει αναγκες...και εξοδα! :ADFADF1:

Τα τελευταια χρονια οι τεχνικοι αεριου βανδαλιζουν αγριως τις κολωνες και
τα δοκαρια των πολυκατοικιων με τρυπηματα για τα ουπατ στηριξης των σιδηροσωληνων αεριου.

Βρηκα λοιπον σε κολωνα του ισογειου στην πολυκατοικια μου,
8 τρυπες 10αρες σε μισο μετρο κολωνας απο παλια στηριξη τετοιου σωληνα.

Επειδη μπορω να τις "γεμισω" τελειως με συριγγα και αραιο επισκευαστικο τσμεντο
αφου αφαιρεσω τα ουπα με τρυπανι, πως θα σας φαινοταν
μια τετοια επισκευη?

Απάντηση: Re: Μάστορες τα φώτα σας!!

Τα τελευταια χρονια οι τεχνικοι αεριου βανδαλιζουν αγριως τις κολωνες και
τα δοκαρια των πολυκατοικιων με τρυπηματα για τα ουπατ στηριξης των σιδηροσωληνων αεριου.

Βρηκα λοιπον σε κολωνα του ισογειου στην πολυκατοικια μου,
8 τρυπες 10αρες σε μισο μετρο κολωνας απο παλια στηριξη τετοιου σωληνα.

Επειδη μπορω να τις "γεμισω" τελειως με συριγγα και αραιο επισκευαστικο τσμεντο
αφου αφαιρεσω τα ουπα με τρυπανι, πως θα σας φαινοταν
μια τετοια επισκευη?

Καλη ειναι, δεν χρειαζεται τιποτα παραπανω.
Οι τρυπες δεν ειναι μεγαλη ζημεια στο μπετο.

Ενας απο τους σφιγκτηρες σκανδαλης που ειχε το lidl εμεινε και στο δικο μ χερι με λιγο παραπανω πιεση προχτες...

Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Απάντηση: Μάστορες τα φώτα σας!!

Θελω να φτιαξω ενα γωνιακο γραφειο που θα υποδεχθει το λαπτοπ, τηλεοραση εκτυπωτη και αλλες συσκευες, αλλα σε ενα σημειο θελω να μην κανει μπαμ τι κρυβεται πισω απο την μη προσβαση, εδω θελω την βοηθεια σας πως να το κανω; τα μισα ξυλα θα ειναι απο παλετες και τα αλλα μισα αγορασμενα που και εδω θελω την γνωμη σας τι ξυλα να παρω,goniako graf.jpg

Bessey uniclamp 60cm
Δυο τεμαχια με 45 στο σπιτι σου.
1500νμ τους δινει, πιο ισχυρους αν δεν κανω λαθος απο τους wolfcraft.
Φυσικα δεν φτανουν τους δικου σου, αν δεν κανω λαθος.

Τους 60 cm τους είδα. Αυτό που έγραψα αναφερόταν σε Bessey 1 μέτρου που ρώτησε ο Σωτήρης.

Σε ποιούς δικούς μου αναφέρεσε; Δεν έχω Bessey εγώ.

Τους 60 cm τους είδα. Αυτό που έγραψα αναφερόταν σε Bessey 1 μέτρου που ρώτησε ο Σωτήρης.

Σε ποιούς δικούς μου αναφέρεσε; Δεν έχω Bessey εγώ.

Γραψε λαθος. Καποιος νομιζω εχει παρει, ισως κανω λαθος. :BDGBDGB53: