Μάστορες τα φώτα σας!!

Ειναι πολυ χαμηλη η τιμη νομιζω....αρα φανταζομαι οτι σε σχεση με το parkside που περιμενα να αγορασω αξιζει την υπερβαση στο budget

Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παιδια αξιζει τα λεφτα του το συγκεκριμενο;

Μόνο από χρώμα του, βγάζεις ασφαλή συμπέρασμα, μην το δει ο ''Χιώτης'' σούριξε Ban χα χα χα χα

Οι απαντήσεις των δύο συντονιστών παραπάνω αποδεικνύουν τα λεγόμενά μου. :drool1:

Χαχαχαχα...οκ σηκωνω τα χερια ψηλα....αφου το παρηγγειλα πρωτα!

Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Μάστορες τα φώτα σας!!

Θελω να φτιαξω ενα γωνιακο γραφειο που θα υποδεχθει το λαπτοπ, τηλεοραση εκτυπωτη και αλλες συσκευες, αλλα σε ενα σημειο θελω να μην κανει μπαμ τι κρυβεται πισω απο την μη προσβαση, εδω θελω την βοηθεια σας πως να το κανω; τα μισα ξυλα θα ειναι απο παλετες και τα αλλα μισα αγορασμενα που και εδω θελω την γνωμη σας τι ξυλα να παρω,View attachment 139437

εννοεις τον χωρο κατω απο την γωνια?

Μοριοσανίδα τρίβουμε με 180αρι-240αρι χαρτί ή θα την σκίσω;

Έχει επένδυση μελαμίνης ή πλαστικού φύλλου;

Δοκίμασε σε ένα σημείο που δεν φαίνεται ένα απλό τρίψιμο με 240άρι και πάνω γυαλόχαρτο μόνο όμως αν είναι πλαστικό φύλλο (η μελαμίνη δεν τρίβεται).

Έχει επένδυση μελαμίνης ή πλαστικού φύλλου;

Δοκίμασε σε ένα σημείο που δεν φαίνεται ένα απλό τρίψιμο με 240άρι και πάνω γυαλόχαρτο μόνο όμως αν είναι πλαστικό φύλλο (η μελαμίνη δεν τρίβεται).

Δυστυχώς δεν έχω καλό φωτισμό, μπορείς να καταλάβεις από τις φωτό;

42e9f398374c929d4fe8bf208e1ff854.jpg
c21dcff27dc81246f8bc6890e1418e6f.jpg
3b8974acc9c38afd0cce91efc7d83359.jpg

Aυτο δεν φτιαχνει. Αν το τριψεις θα αφησει σημαδι και θα φαινεται πιο ασχημο.
Ισως μπορεις να το απαλυνεις με μια γομα. Noβοπαν ειναι.

Aυτο δεν φτιαχνει. Αν το τριψεις θα αφησει σημαδι και θα φαινεται πιο ασχημο.
Ισως μπορεις να το απαλυνεις με μια γομα. Noβοπαν ειναι.

Παιδιά σας ευχαριστώ, δε θα το τρίψω, το βρήκα στην αποθήκη της δουλειάς και το πήρα να φτιάξω κάνα ραφάκι, αλλά μάλλον για πέταμα είναι...

Ερώτημα προς μαστόρους-γνώστες ηλεκτρολογικών.

Σε σπίτι, με εγκατάσταση τριφασικού, πως μπορούμε να ελέγξουμε αν κάποιες πρίζες (ή όλες) είναι στην ίδια φάση;
Έχει σχέση το αν είναι στην ίδια ασφάλεια;