Μάστορες τα φώτα σας!!

Νίκο καλύτερα πάρε αύριο ένα τηλέφωνο τό κέντρο βίδας να ρωτήσεις,γιατί στά Bosch υπάρχουν δυό διαφορετικά μοντέλα ράγας FSN να σού πούν εκεί τά παιδιά ποιά δισκοπρίονα Βosch είναι συμβατά καί μέ ποιές ράγες.

Μέ τήν παρακάτω ράγα δέν σκάς άν ταιριάζει,κάνει σέ όλα σχεδόν τά δισκοπρίονα ανεξαρτήτου μάρκας,τήν έχω (να είναι καλά ο Κυριάκος πού μού τήν έφερε από τό amazon) καί κάνει καλά τήν δουλειά της

http://www.skroutz.gr/c/928/aksesouar-ergaleion.html?keyphrase=wolfcraft+fks+115

Νίκο κάνε ένα τσέκ στις αγγελίες στο Facebook.
Προ ημερών την πέτυχα κάπου με 40 ευρώ καινούργια!!!!!

Χαιρετώ την μαστοροπαρέα και ζητώ τα φώτα της...
Θέλω να βάψω σωλήνες (χάλκινοι είναι) καλοριφέρ, με λευκό χρώμα. Και ερωτώ :
- Τι τύπο χρώματος ? Για ρεπουλίνη που μου είπαν είναι σωστό ?
- Τι μέθοδο να ακολουθήσω και τι να προσέξω ? κάποιο τιπ ?

Υπόψιν ότι οι σωλήνες έκλεισαν χρόνο ήδη και το καλοριφέρ έχει ψιλολειτουργήσει τον χειμώνα που μας πέρασε ...

20170605_zpskwopb7du.jpg

20170606_zpswlvnv4i2.jpg

Για αντίστοιχες σωλήνες μας είχαν δώσει ένα υποτίθεται ειδικό χρώμα, το οποίο όμως γυάλιζε πολύ και δεν έστρωνε καλά. Τελικά σωστή δουλειά με άψογα αποτελέσματα κάναμε με απλό πλαστικό χρώμα.

αυτό το γυαλιστερό χρώμα που λες είναι ρεπουλίνι, έβαφαν παλιά τις πόρτες με αυτό το σίχαμα....έχει καλύτερη αντοχή, αλλά είναι σίχαμα...

Ok, άρα με απλό πλαστικό χρώμα θα κάνω την δουλειά μου... Και εμένα όταν μου είπαν για ρεπουλίνη μου χτύπησε άσχημα ενθυμούμενος παλιά ντουλάπια και πόρτες που βάψανε με αυτή και είχε μια "φτηνή" γυαλάδα.

Ευχαριστώ για τα φώτα σας ! :smile:

Καλημέρα. Που βρίσκουμε στην Πάτρα φλάντζες σωλήνα νερού σαν αυτούς που χρησιμοποιεί ο Κώστας στα φωτιστικά;

Στάλθηκε από το HTC One_M8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλημέρα. Που βρίσκουμε στην Πάτρα φλάντζες σωλήνα νερού σαν αυτούς που χρησιμοποιεί ο Κώστας στα φωτιστικά;

Γεια σου πατρίδα -bye-
Τι εννοείς φλάντζες .... τις ειδικές ροδέλες που μπαίνουν για στεγανότητα ??? Ο Κώστας δεν χρησιμοποιεί τέτοιες στα φωτιστικά.
Αν εννοείς τα υπόλοιπα εξαρτήματα ....στα υδραυλικά. Τα μεγάλα μαγαζιά έχουν και μεγαλύτερη ποικιλία.
Θα σου πει ο "ανήσυχος" που παίρνει τα δικά του.

Γεια σου πατρίδα -bye-
Τι εννοείς φλάντζες .... τις ειδικές ροδέλες που μπαίνουν για στεγανότητα ??? Ο Κώστας δεν χρησιμοποιεί τέτοιες στα φωτιστικά.
Αν εννοείς τα υπόλοιπα εξαρτήματα ....στα υδραυλικά. Τα μεγάλα μαγαζιά έχουν και μεγαλύτερη ποικιλία.
Θα σου πει ο "ανήσυχος" που παίρνει τα δικά του.
Αυτό εννοώ Νίκο. Πήγα στο Γιαννόπουλο, άλλα δεν είχε με σπειρωμα. Εν τω μεταξύ ούτε και στο ίντερνετ δεν τα βρίσκω!
a2bfbc6b2ec5b6fe20a703aea5c3fcdb.jpg

Re: Απάντηση: Μάστορες τα φώτα σας!!

Πόσα θέλεις ? & με τι σπείρωμα ?
Εγώ δουλεύω με 3/4'' BSP.

Αν θέλεις 1 ή 2 για industrial θα σου φέρω = κέρασμα καφές στην παραλία σου.

http://www.chryssafidis.com/items.php?page=2&ipp=20&catid=830
Ευχαριστώ Κώστα! Θέλω 8 γιατί θα φτιάξω ράφια μάλλον 3/4. Ασχέτως αυτού, οπωσδήποτε κερνάω καφέ, τώρα που καλοκαιριασε! Μήπως να οργανώσουμε Κ κανένα τοπικό μαστρο-γκρουπ τώρα που γινόμαστε πολλοί;;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Μάστορες τα φώτα σας!!

Ευχαριστώ Κώστα! Θέλω 8 γιατί θα φτιάξω ράφια μάλλον 3/4. Ασχέτως αυτού, οπωσδήποτε κερνάω καφέ, τώρα που καλοκαιριασε! Μήπως να οργανώσουμε Κ κανένα τοπικό μαστρο-γκρουπ τώρα που γινόμαστε πολλοί;;

Εγώ μέσα ΠΆΝΤΟΤΕ το ξέρεις άλλωστε.

Ο Γεράσιμος λογικά γείτονας είναι, θα έρθει.

Ο Κοτσίδας θέλει ειδική πρόσκληση & ειδική άδεια αλλά λογικά θα έρθει μαζί με την πίπα της ειρήνης.

Τον cbfdim τον έχω "χάσει". Ελπίζω να είναι καλά το παλικάρι.

Όρισε τόπο & χρόνο συνάντησης !

Καλησπέρα παιδεία θα ήθελα την βοήθεια σας σχετικά με ένα κομπρεσέρ αέρος που σκέφτομαι να κατασκευάσω , το μοτέρ πού έχω είναι από ένα παλιό ψυγείο που είχα.Το μοτέρ λειτουργεί σωστά το μόνο πρόβλημα όμως που αντιμετωπίζω είναι η συνδεσμολογία του με τον πρεσοστάτη και για αυτό έβγαλα την παρακάτω εικόνα μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε.
IMG_20170609_123840_HDR.jpg
. Τα καλώδια που βλέπεται προέρχονται απο το καλώδιο του ρεύματος

Μάστορες πραγματικά θέλω τα φώτα σας. Υπάρχει στο μπαλκόνι το συγκεκριμένο διακοσμητικό ποδήλατο για γλάστρες. Το κακό είναι ότι έχει ταλαιπωρηθεί με τα χρόνια και σκουριάσει. Επειδή είμαι ψιλό άσχετος με αυτά θα ήθελα να μου δώσετε ένα manual για το τι πρέπει να κάνω και με πια βήματα να του περάσω ένα χρώμα να ομορφύνει λίγο. Όσο πιο απλά πράγματα τόσο καλύτερα, ευχαριστώ εκ των προτέρων για την πολύτιμη σίγουρα βοήθεια σας.

IMG_1906.jpg

Εγώ να σου πω τι θα έκανα:Τρίψιμο με χοντρούτσικο γυαλόχαρτο να φύγει η σαθρή σκουριά,σκούπισμα και ψέκασμα με μείγμα ξυδιού και οξυζενέ για να...ξανασκουριάσει όμορφα,μια νύχτα έξω θέλει.Μετα θα το βερνίκωνα με ματ διάφανο σπρέυ και θα το κρατούσα έτσι!!

Παιδιά εάν θέλω να αλλάξω το αυτοματο τσοκ που έχει το parkside δράπανο ρεύματος με αυτό με τα γρανάζια....πως γίνεται;και από πού να κοιτάξω να αγοράσω;ευχαριστω

Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μάστορες πραγματικά θέλω τα φώτα σας. Υπάρχει στο μπαλκόνι το συγκεκριμένο διακοσμητικό ποδήλατο για γλάστρες. Το κακό είναι ότι έχει ταλαιπωρηθεί με τα χρόνια και σκουριάσει. Επειδή είμαι ψιλό άσχετος με αυτά θα ήθελα να μου δώσετε ένα manual για το τι πρέπει να κάνω και με πια βήματα να του περάσω ένα χρώμα να ομορφύνει λίγο. Όσο πιο απλά πράγματα τόσο καλύτερα, ευχαριστώ εκ των προτέρων για την πολύτιμη σίγουρα βοήθεια σας.

αν εχεςι κομπρεσερ δοκιαμσε την Σοδοβολη....

μετα ειναι και o μετατροπεας σκουριας αν βρεις εδω
https://www.youtube.com/watch?v=lodAfnIbVqM