Μάστορες τα φώτα σας!!

Σας ευχαριστώ παιδιά για τη βοήθεια.Θα ακολουθήσω τις συμβούλες σας.
Ενα δεν κατάλαβα θέλει αστάρι πριν απο το εμποτισμού ή όχι κατευθείαν??

Νίκο το έιχε επαγγελματίας μαραγκός πολλά χρόνια συνταξιούχος τον είχε στο χωράφι πεταμένο.
Μέχρι και μπέτο έχει πάνω τον είχαν και κάναν λάσπη πάνω του.

Eγω προσωπικα δεν θα εβαζα ασταρι σε αυτη την περιπτωση, το βρισκω λιγακι too much.
Οχι οτι δεν μπορεις να βαλεις βεβαια, καλο κανει, κακο δεν κανει. Προτιμω το ασταρι μονο εαν θα βερνικωσω με πολυουρεθανη η εαν θα βαψω την επιφανεια.
Σε ολες τις αλλες περιπτωσεις, για πρωτο χερι προτιμω αραιωμενο βερνικι εμποτισμου.

το αστάρι προστατεύει ("μονώνει") από την υγρασία που θα δέχεται αφού θα είναι έξω, φυσικά θα πιάσει και καλύτερα το εμποτισμού.

το αστάρι προστατεύει ("μονώνει") από την υγρασία που θα δέχεται αφού θα είναι έξω, φυσικά θα πιάσει και καλύτερα το εμποτισμού.

Μα το ασταρι δεν θα δημιουργησει μια επιφανεια προσφυσης στο ξυλο επιπλεον της απορροφησης?
Το εμποτισμου που θα εμποτιστει?

Τώρα το είδα και μόνο ένα πράγμα έχω να πω:
Να μυνήσεις άμμεσα αυτόν που ήθελε να το πετάξει.
Και να κάνεις και αγωγή ζητώντας αποζημίωση για την ψυχική οδύνη που σου προκάλεσε και μόνο η ιδέα αυτού του θυσαυρού στα σκουπίδια για καυσόξυλα.

Τώρα το είδα και μόνο ένα πράγμα έχω να πω:
Να μυνήσεις άμμεσα αυτόν που ήθελε να το πετάξει.
Και να κάνεις και αγωγή ζητώντας αποζημίωση για την ψυχική οδύνη που σου προκάλεσε και μόνο η ιδέα αυτού του θυσαυρού στα σκουπίδια για καυσόξυλα.

:flipout::flipout::flipout::flipout::flipout:

είναι πολύ μεγάλος ο άνθρωπος και δεν εχει ενδιαφέρον και κουράγιο πια

Απάντηση: Re: Μάστορες τα φώτα σας!!

Έσωσα αυτό απο πέταμα και λέω να το επισκευάσω και να το κρατήσω.
Επειδή δεν χωράει τίποτα μέσα πλέον θα μπει σε σκεπασμένο εξωτερικό χώρο.

Τι βερνίκι να το περάσω για να διατηρηθεί????

IMG_20170802_193007_zps3sffnupk.jpg
[/URL][/IMG]
IMG_20170802_193002_zpsvmgnnndz.jpg
[/URL][/IMG]
Τωρα το ειδα! Ζηλευω! Μπορεις να κανεις καποια στιγμη μια μεγαλη χαρη; Να αποτυπωσεις τις διαστασεις των ξυλων ως να μπορεσουμε να τον "αναπαραγουμε" ;

Μακη ολοι τωρα σε ζηλευουμε φυσικα και μπορουμε να το αντιγραψουμε πωσ ομωσ να αντιγραψεισ την ιστορια του και τα υπεροχα πραγματα που φτιαχτηκαν πανω σε αυτον μπραβο σου που των πηρεσ και οπωσδηποτε βγαλε φωτο μετα την συντηρηση που θα του κανεισ.

Παίδες, σε δοκάρι σουηδικό που πετάει ρετσίνι και ήδη έχω περάσει βερνίκι εμποτισμού τι κάνω?

Συνάδελφοι έχει κάποιος τήν μικρή σκούπα Karher WD2 η τήν μεγαλύτερη WD3P ήθελα νά ρωτήσω λειτουργούν στάνταρ χωρίς σακούλα ? η θέλουν σακούλα γιατί τήν αναγράφουν μερικά site ότι λειτουργεί καί χωρίς σακούλα,θέλω μιά μικρή σκούπα να πηγαίνει τήν σκόνη-πριονίδι στόν κάδο και απλά νά ανοίγω τόν κάδο νά τόν γυρνάω τούμπα και να πέφτει η σκόνη-πριονίδι,δέν θέλω να μπλέκω μέ σακούλες.
Ευχαριστώ

Μάκη, ο πάγκος είναι εργαλείο, και σήμερα θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ακόμα Κ σαν έπιπλο. Αν έχεις σκοπό να τον αφήσεις έξω, σκέψου ακόμα Κ την πώληση (όχι , δυστυχώς δεν ενδιαφέρομαι). Είναι κρίμα αυτά τα κομμάτια να μένουν έξω.

Στάλθηκε από το HTC One_M8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

δυστυχώς δεν εχω χώρο να τον βάλω μέσα,είναι 2,15μ .
Προς το παρόν εχει πλυθεί καθαριστεί και έχω βγάλει την μια μέγγενη για ξεσκούριασμα.
Το καλό ειναι οτι φαίνεται να μην έχει μαμούνι.

Δεν το χω σκεφτεί για πώληση,είναι αντίκα αλλά δεν νομίζω οτι έχει κανείς διάθεση να πληρώσει για κάτι τέτοιο.

Εγω Δημητρη θα την δουλευα με σακουλα. Εχω την αντιστοιχη nilfisk buddy 12 εδω και εννια μηνες και δεν εχει γεμισει ακομα. Οταν γεμισει, θα αλλαξω τη σακκουλα με καποια αλλη. Με το πριονιδι και τη σκονη απο τις μικροκατασκευες ειναι τοσο σπανια η αλλαγη σακουλας που δεν αξιζει οποιαδηποτε αλλη ταλαιπωρια. Να διευκρινισω οτι την χρησιμοποιω συνεχεια στις κατασκευές μου σε πριονισμα, τριψιματα και καθαρισμα παγκου και γυρω χωρου καθημερινα. Τα μονα που δεν τραβαω με τη σκουπα ειναι τα ογκωδη ροκανιδια απο την πλανη χειρος, τα οποια μαζευω με το χερι και τα πεταω. Τα υπολειμματα μετα κανονικα με τη nilfisk.

Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εγω Δημητρη θα την δουλευα με σακουλα. Εχω την αντιστοιχη nilfisk buddy 12 εδω και εννια μηνες και δεν εχει γεμισει ακομα. Οταν γεμισει, θα αλλαξω τη σακκουλα με καποια αλλη. Με το πριονιδι και τη σκονη απο τις μικροκατασκευες ειναι τοσο σπανια η αλλαγη σακουλας που δεν αξιζει οποιαδηποτε αλλη ταλαιπωρια. Να διευκρινισω οτι την χρησιμοποιω συνεχεια στις κατασκευές μου σε πριονισμα, τριψιματα και καθαρισμα παγκου και γυρω χωρου καθημερινα. Τα μονα που δεν τραβαω με τη σκουπα ειναι τα ογκωδη ροκανιδια απο την πλανη χειρος, τα οποια μαζευω με το χερι και τα πεταω. Τα υπολειμματα μετα κανονικα με τη nilfisk.

Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Kώστα γνωρίζεις άν οι Nilfisk δουλεύουν χωρίς σακούλα ?
Αν δουλεύουν τότε γιατί να δίνεις επιπλέον χρήματα γιά σακούλες ? κάνει καλύτερη κατακράτηση σκόνης η σακούλα,η κάτι άλλο ?

Last edited: