Μάστορες τα φώτα σας!!

Δεν έχει σημασία αυτό που θέλεις να αγοράσεις αλλά το πως έχει καταχωρηθεί το μαγαζί στον οργανισμό (Visa/MasterCard) που έχει εκδώσει την κάρτα σου, δηλαδή αν έχει δηλώσει σαν βασικό είδος την πώληση πχ πινάκων ζωγραφικής, αυτόματα, αποκλείεται η συναλλαγή, λόγω CC.

Μπορεί να στο μπλοκάρει η σύζυγος ή ο άλλος Άγγλος γιατί πας να ....ξεστρατήσεις.

Δοκίμασα κ εγώ κ δεν με άφησε.

Δοκίμασα με πληρωμή με κάρτα (το από πάνω από το PayPal κουτάκι) & την πέρασε κανονικά την αγορά.
Δεν ξέρω αν θέλεις να το κάνεις έτσι. Πάντως για πράγματα αξίας 25 λίρες τα μεταφορικά είναι 7,5 λίρες.
Για να δούμε τι (& αν) θα δούμε.

Last edited by a moderator:
Παυλο το ιδιο και εγω ειχα παθει και μετα απο επικοινωνια με την τραπεζα με ενημερωσαν πως δεν περναει η συναλλαγη λογω capital control με το ειδος τη επειχειρησης.
Ηταν Crafts & Hobbies εκεινη ενω σε αλλη που ηταν machinery περασε κανονικα.

Δοκίμασα με πληρωμή με κάρτα (το από πάνω από το PayPal κουτάκι) & την πέρασε κανονικά την αγορά.
Δεν ξέρω αν θέλεις να το κάνεις έτσι. Πάντως για πράγματα αξίας 25 λίρες τα μεταφορικά είναι 7,5 λίρες.
Για να δούμε τι (& αν) θα δούμε.
Ααάααα ωραία. Εμένα μου έβγαζε 4,5 λίρες μεταφορικά για 25 λίρες προϊόντα. Θα το δοκιμάσω..

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

τελικά με κάρτα έγινε η πληρωμή. τώρα περιμένουμε..

Σημερα απέκτησα και ενα καινουργιο προβλημα μιας και ήρθαν να παρουν ενα κλιματιστικό με αποτελεσμα να μεινω με μια τρυπα στο τοιχο.
Ποιος ειναι ο καλύτερος τροπος να κλεισω τη τρυπα;

Απάντηση: Re: Μάστορες τα φώτα σας!!

Σημερα απέκτησα και ενα καινουργιο προβλημα μιας και ήρθαν να παρουν ενα κλιματιστικό με αποτελεσμα να μεινω με μια τρυπα στο τοιχο.
Ποιος ειναι ο καλύτερος τροπος να κλεισω τη τρυπα;

Αφρός πολϋουρεθάνης.

Απάντηση: Re: Μάστορες τα φώτα σας!!

Αφρός πολϋουρεθάνης.
Το ίδιο πρόβλημα το ξεπέρασα πολύ πρόσφατα με: απ έξω λευκό τσιμέντο, στην μεσοτοιχεία ένα ξύλο με τυλιγμένο ένα πανάκι κ από μέσα έβαλα ένα τετράγωνο ηλεκ/γικό καπάκι (τάπα) κ βάψιμο.

Δε ξέρω μπορεί να μπει αλλα μπορεί και οχι. Για προσωρινο τωρα που το σκεφτομαι μηπως με σωληνα πλαστική και ταπα γινει δουλειά; Εχω δει σε νεα σπιτια να εχουν περασει σωληνα ωστε να περασει μελλοντικά κλιματιστικο.

Για μελλοντικη χρηση της τρυπας :
Μπορεις να περασεις σωληνα και να ταπωσεις μεσα εξω με σιλικονη και στρογγυλα καπακια απο ηλεκτρολογικο κουτι διακλαδωσης, μετα στοκαρεις - τριβεις - βαφεις.
Μπορεις να στουμπωσεις εφημεριδα και να ταπωσεις μεσα εξω με γυψο - τριβεις - βαφεις

Το ειχα δει αλλα πρεπει καπως να κολησω τη σωληνα. Μετα αν μπει κλιματιστικο πως να μονωθει σωστα αφου θα υπαρχει σωληνα; σιλικονη;

Re: Απάντηση: Μάστορες τα φώτα σας!!

Καλημέρα, έχετε δει πουθενά να πουλάνε router bits αυτού του τύπου

71rmQaUeYuL._SL1280_.jpg

Το router είναι parkside

Panel bits δεν κανουν για το parkside. Θελει κοπτικο μισης ιντσας και πανω. Style bit μικρης διαμετρου μπορεις να χρησιμοποιησεις, αλλα δεν εχω βρει για 8mm στελεχος.

Last edited:
Re: Απάντηση: Μάστορες τα φώτα σας!!

Panel bits δεν κανουν για το parkside. Θελει κοπτικο μισης ιντσας και πανω. Style bit μικρης διαμετρου μπορεις να χρησιμοποιησεις, αλλα δεν εχω βρει για 8mm στελεχος.

Style bits εννοείς σαν αυτά που είναι 6mm?
https://www.banggood.com/6mm-x-26mm-CNC-Carbide-End-Mill-Cutter-Woodworing-Router-Bit-p-1040593.html?rmmds=mywishlist&cur_warehouse=CN
https://www.banggood.com/6mm-x-25_5mm-Woodworing-Router-Bit-CNC-Carbide-End-Mill-Cutter-p-1040591.html?rmmds=detail-left-hotproducts&cur_warehouse=CN

μαστοες τα φωτα σας, στην προστασια μαρμαρου.
ετριψα το μαρμαρο σε ενα σοβατει και ενα περβαζι παραθυρου για να βγαλω λεκεδες, και σκοπευω την ανοιξη να τριψω και το μαρμαρο ακτω απο τα καγκελα που εχει λεκεδες απο σκουρια.
Τι να περασω απο πανω για προστασια?

μαστοες τα φωτα σας, στην προστασια μαρμαρου.
ετριψα το μαρμαρο σε ενα σοβατει και ενα περβαζι παραθυρου για να βγαλω λεκεδες, και σκοπευω την ανοιξη να τριψω και το μαρμαρο ακτω απο τα καγκελα που εχει λεκεδες απο σκουρια.
Τι να περασω απο πανω για προστασια?
Βερνικι για μάρμαρα-μωσαικά .