Μάστορες τα φώτα σας!!

Μπορεί!!!

Υπαρχει καταστημα εν Αθηναι που να τροχιζει τα σκαρπελα του τορνου?????????????????????????

Τα χάλασες κιόλας !!!
Για ρώτα τους προμηθευτές (Toolstore κλπ).

Last edited by a moderator:
Εχει κοψει κανενας σωληνα υδροροης pvc τετραγωνη και πλεξιγκλας με δισκοπριονο και δισκο ξυλου επανω, πχ Optiline Wood 16 δοντιων;; Λεω τωρα εγω..........

και πλεξιγκλας με δισκοπριονο και δισκο ξυλου επανω, πχ Optiline Wood 16 δοντιων;; Λεω τωρα εγω..........

Ναί Δημήτρη μέ τό παγκοπρίονο Proxxon πλεξιγκλάς 12 mm.

Με σιδηροπριονο κοβεται αλλα οταν εχεις να βλαλεις απο δυο 3μετρα 20 κομματια των 28 ποντων, ειναι βασανο.
Τελικα ο 16δοντος τα πηγε μια χαρα και εκανε πολυ καλυτερη κοπη απο σιδηροπριονο. Αν και το φοβομουν μην το σπασει, τελικα επεξαν ρολο οι υψηλες στροφες.
Αντε να δουμε τι θα γινει με το πλεξι τωρα.

Με σιδηροπριονο κοβεται αλλα οταν εχεις να βλαλεις απο δυο 3μετρα 20 κομματια των 28 ποντων, ειναι βασανο.
Τελικα ο 16δοντος τα πηγε μια χαρα και εκανε πολυ καλυτερη κοπη απο σιδηροπριονο. Αν και το φοβομουν μην το σπασει, τελικα επεξαν ρολο οι υψηλες στροφες.
Αντε να δουμε τι θα γινει με το πλεξι τωρα.

Εκεί γρεζια...

Καλησπέρα σας. Φτιάχνω παγκο εργασίας διαστάσεων 1,50χ72 και αναρωτιόμουν ποιό είναι το κατάλληλο σημείο για να στήσω την μέγγενη. Ο πάγκος θα χρησιμοποιηθεί κυρίως για μηχανικές δουλειές (ανακατασκευή μοτό). Παρακαλώ τα φώτα σας. Σκέφτομαι αυτήν την μέγγενη http://eshop.pikounistools.gr/%CE%BC%CE%AD%CE%B3%CE%B3%CE%B5%CE%BD%CE%B5%CF%82-%CE%B1%CF%84%CF%83%CE%AC%CE%BB%CE%B9%CE%BD%CE%B5%CF%82/kanca-115mm-detail.html

Καλησπέρα σας. Φτιάχνω παγκο εργασίας διαστάσεων 1,50χ72 και αναρωτιόμουν ποιό είναι το κατάλληλο σημείο για να στήσω την μέγγενη. Ο πάγκος θα χρησιμοποιηθεί κυρίως για μηχανικές δουλειές (ανακατασκευή μοτό). Παρακαλώ τα φώτα σας. Σκέφτομαι αυτήν την μέγγενη http://eshop.pikounistools.gr/%CE%BC%CE%AD%CE%B3%CE%B3%CE%B5%CE%BD%CE%B5%CF%82-%CE%B1%CF%84%CF%83%CE%AC%CE%BB%CE%B9%CE%BD%CE%B5%CF%82/kanca-115mm-detail.html

Καλώς ήλθες.
Η μέγγενη συνήθως πάει πρός τήν άκρη τού πάγκου γιά να μήν εμποδίζει στό μέσον αυτού.
Πολύ καλή μέγγενη.

Σε ποιά πλευρά λες ?
Δεξιά ή αριστερά ?

Oπου σέ βολεύει εσένα καλύτερα ανάλογα τό πώς έχεις διαμορφώσει τόν χώρο σου,καί λόγο άν είσαι αριστερόχειρας η δεξιόχειρας.
Εγώ π.χ πού είμαι αριστερόχειρας μέ βολεύει καί τήν έχω τέρμα αριστερά τού πάγκου,όπως τόν βλέπουμε.

Καλημέρα και ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. Όντως θα χρειαστώ 125mm. Είναι η ιδανική για τον σκοπό που την θέλω. Θα την τοποθετήσω δεξιά όπως βλέπουμε. Θα προσπαθήσω αργότερα να ανεβάσω ένα σχέδιο για να μου πείτε τις γνώμες σας.

Στάλθηκε από το SM-A520F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Συνηθως σε τετοιας χρησης παγκους βαζαμε 2 μεγγενες, μια μεγαλη και μια μικρη, στις δυο ακρες του παγκου και προσεχοντας να βιδωθει τοσο ακρη, ωστε αν χρειαζοταν να πιασουμε κατι μακρυ καθετα στο εδαφος, να μην βρισκει στο παγκο.
Αλλα τωρα σου λεω πριν χρονια σε στιβαρους ξυλινους παγκους με επενδυση φυλλο χοντρης λαμαρινας, κ.τ.λ.

Καλημέρα και ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. Όντως θα χρειαστώ 125mm. Είναι η ιδανική για τον σκοπό που την θέλω. Θα την τοποθετήσω δεξιά όπως βλέπουμε. Θα προσπαθήσω αργότερα να ανεβάσω ένα σχέδιο για να μου πείτε τις γνώμες σας.

Στάλθηκε από το SM-A520F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλά θα κάνεις.
Να ξερεις πως συνολικα η διαρυθμιση του χώρου θα σου πει που να την βάλεις.

για καποιο λογο δεν μπορω ν'ανοιξω νεο θεμα στη κατηγορια,οποτε θα κανω εδω την ερωτηση μου.
Εχω μια εσωτερικη συρομενη πορτα στο μπανιο και μου εχει κρεμασει.
Ειναι η δευτερη φορα που μου το κανει,τη πρωτη φορα ειχα φερει εναν ξυλουργο,την ειχε βγαλει και ξαναβιδωσε τους μηχανησμους και ξαναβαλε τη πορτα στη θεση της.
Δεν μπορω να θυμηθω,πως στο καλο την ειχε βγαλει.
Μπορει καποιος να βοηθησει;