Μάστορες τα φώτα σας!!

Απάντηση: Re: Μάστορες τα φώτα σας!!

Κωστα επειδη την εχω πατήσει με ορθογώνια το λεω.
Πολυ σκύψιμο και δρν αξιζει.
Βρες μεγαλυτερη στρογγυλη να κανεις δουλεια.
Στις τιμες που εχουν πεσει οι αναδευτηρες δεν αξιζει να καψεις το δραπανο σου?

Συμφωνούμε σε όλα.

Κωστα επειδη την εχω πατήσει με ορθογώνια το λεω.
Πολυ σκύψιμο και δρν αξιζει.
Βρες μεγαλυτερη στρογγυλη να κανεις δουλεια.
Στις τιμες που εχουν πεσει οι αναδευτηρες δεν αξιζει να καψεις το δραπανο σου?

Ναι από θέμα κουράσεις συμφωνώ και επαυξάνω.. έχει δίκιο γιατί το βλέπεις συνολικά όλη την ιστορία... μεγαλυτερη εγώ δεν έχω βρει στρογγυλή....

Μου εδωσαν ενα, καλυτερο απο το δικο μου, pc, αλλα το tower ειναι λιγο πιο ψηλο και δε χωραει κατω απο το γραφειο. Το δε γραφειο στηριζεται στις δυο πλαινες καθετες "ταβλες" μελαμινης, παχους 25mm και μηκους περιπου 80cm (οσο το πλατος του γραφειου, προφανως).
Ηδη, για να χωραει το δικο μου tower, το ειχα ψηλωσει καρφωνοντας 4 πηχακια mdf, παραλληλα με τις ταβλες, υψους περιπου 3-4cm και μηκους 15cm.
Τωρα χρειαζομαι αλλα 3-4 cm επιπλεον υψος. Δοκιμασα αρχικα να βιδωσω αλλα 4 πηχακια παρομοια. Ηταν, ομως, απο μελαμινη και ανοιγαν με το βιδωμα (αν και προτρυπημα και σχετικα λεπτες βιδες 4mm). Τελικα βιδωσα ποδαρακια τετραγωνα κοντρα πλακε πανω στο mdf, βιδωμενα "καθετα" ωστε να μην ανοιξουν κι αυτα. Εντωμεταξυ, απο το πολυ βιδωμα αρχισαν να ανοιγουν και τα mdf (και τα "εκλεισα" με τρελη πατεντα, τρυπα και μετα βιδες με παξιμαδια και ροδελες - θα γελαγατε αμα με βλεπατε).
Το αποτελεσμα δεν με ικανοποιησε. Αν και γενικα ακλονητο στους αλλους αξονες, στις πλαινες κινησεις παιζει πολυ, λογω μικρου παχους, μεγαλου υψους κτλ.
Σκεφτηκα διαφορα αλλα, π.χ. ποδαρακια (αλλα δεν αξιζει το κοστος για το συγκεκριμενο), να βαλω τα δευτερα πηχακια καθετα με τα πρωτα και τις ταβλες (αλλα δεν βολευει χωροταξικα και θα φαινεται και ασχημα) και αλλα.
Τελικα κατεληξα στο εξης: Πηρα με 4 ενα κομματι κοντρα πλακε παχους 30mm. Λεω να κοψω απο αυτο 8 πηχακια, περιπου 20cm μηκος και 2,5cm παχος το καθενα, να βιδωσω τα πρωτα 4 στις ταβλες και μετα τα αλλα 4 σε αυτα, και τα δυο βιδωμενα "καθετα", ωστε να μην τιθεται θεμα "ανοιγματος" (συνολο παχος 6cm + κατι ψιλα τα τσοχακια, ειμαι ok).
Ακουω και αλλες ιδεες, ετσι για την πλακα :)
(Συγχαρητηρια σε οποιον το διαβασε ολο, 2πλα συγχαρητηρια σε οποιον καταλαβε αυτο το χαος και χωρις φωτογραφιες και 3πλα συγχαρητηρια σε οποιον κατσει να ασχοληθει :) ).

Μπορεις να βαλεις απο 3 τουβλα δεξια αριστερα ωστε να πατησει το γραφειο και να σηκωθει.

Αν θες καλυτερη ιδεα, βαλε φωτο με το προβλημα για να καταλαβουμε ακριβως τι γινεται και τι εννοεις :))

Εγώ θα γίνω λίγο σπαστικός φίλε μαστροχαλαστη...
Δεν θα ήταν καλύτερα να έγραφες πύργος αντί για Tower;

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλυτερο δεν ξερω, πιο ευκολο σιγουρα, αφου δεν θα χρειαζοταν να το γυριζω στο λατινικο ;)
Μιχαλη μη μου βαζεις ιδεες 😛
Εχεις δικιο, ειναι μπερδεμενα. Παντως, πως μπορεις να βαλεις φωτο απευθειας απο το κινητο, χωρις να τις ανεβασεις πρωτα καπου;

Εγώ θα γίνω λίγο σπαστικός φίλε μαστροχαλαστη...
Δεν θα ήταν καλύτερα να έγραφες πύργος αντί για Tower;

Φαντάσου το ύφος του σερβιτόρου που θα του πεις να σου φέρει ένα ''κουνημένο γάλα'' (milksake) :flipout::flipout:

Πάντως η παρατήρησή σου είναι σωστή Παύλο. :ernaehrung004:

Re: Απάντηση: Μάστορες τα φώτα σας!!

Μιχαλη μη μου βαζεις ιδεες 😛
Εχεις δικιο, ειναι μπερδεμενα. Παντως, πως μπορεις να βαλεις φωτο απευθειας απο το κινητο, χωρις να τις ανεβασεις πρωτα καπου;

Δεν ξερω πως ανεβαζεις φωτο απ'ευθειας απο το κινητο. Δεν ξερω αν γινεται πρωτα απ'ολα :)

Παιδια μια ερωτηση...υπαρχει τροπος αυτο το επιπλο να το κανω φαινεται σαν παλιο και καλα σαν αντικε (Πατίνα) ?
20190512-110116.jpg
[/url][/IMG]

λοιπον mastroxalasti
οι επιλογες:

ή παιρνεις 4 κομματια ξυλου (τακους παλετας, δοκαρι κλπ.) 10 Χ 10 Χ 5 cm και στην μικρη πλευρα τραβας μια κινησια (βαθους 1,5 cm και φαρδος 2,5 cm). Τα τριβεις και τα βαφεις. Μεσα στην κινησια θα μπουν οι καθετες επιφανειες του γραφειου. Καθε κομματι ξυλου θα το στερεωσεις με 2 καβιλιες και κολλα.

ή θα βγαλεις τα παντα μεσα απο τον καινουργιο πυργο και θα τα βαλεις στον παλιο

ή θα αγορασεις καινουργιο γραφειο γιατι μαλλον ειναι πολυ χαμηλο και θα σε πιασει αυχενικο / μεση

λοιπον mastroxalasti
οι επιλογες:

ή παιρνεις 4 κομματια ξυλου (τακους παλετας, δοκαρι κλπ.) 10 Χ 10 Χ 5 cm και στην μικρη πλευρα τραβας μια κινησια (βαθους 1,5 cm και φαρδος 2,5 cm). Τα τριβεις και τα βαφεις. Μεσα στην κινησια θα μπουν οι καθετες επιφανειες του γραφειου. Καθε κομματι ξυλου θα το στερεωσεις με 2 καβιλιες και κολλα.

ή θα βγαλεις τα παντα μεσα απο τον καινουργιο πυργο και θα τα βαλεις στον παλιο

ή θα αγορασεις καινουργιο γραφειο γιατι μαλλον ειναι πολυ χαμηλο και θα σε πιασει αυχενικο / μεση

Λοιπον, αν καταλαβα καλα, μιλας για καποιου ειδους "παπουτσακια", με ραγες σωστα; (θα μπορουσαν να ειναι και 80χ10χ5 και να μπουν ολοκληρες οι καθετες επιφανειες, οποτε θα ηταν..."σκι" :) ).
Ωραιος! Αυτο δεν το ειχα σκεφτει.
Φυσικα, παιρνεις ολα τα συγχαρητηρια +1 😁 Καποιους ενδοιασμους για την εμφανιση εχω μονο.
Η αληθεια ειναι οτι μολις υλοποιησα αυτο που ελεγα να κανω, με μισο-ικανοποιητικα αποτελεσματα, αλλα το δικο σου μου φαινεται τοσο καλη ιδεα που ψηνομαι να δοκιμασω για 3η φορα.

ΥΓ: Το δικο μου tower/πυργος δεν τα χωραει, μονο η καρτα γραφικων ειναι γαιδουρι. Οσο για γραφειο...ε, ειπαμε χωρις μεγαλο κοστος :)

Οκ.. αν θες γίνε λίγο πιο συγκεκριμένος γιατί δεν γνωρίζω κ πολλά.

Ότι και να σου πω εγώ θα είναι λίγο... Υπάρχουν πολλά αντίστοιχα στο διαδύκτιο αν δεν σε καλύπτει αυτό.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Θα μπορούσες να αλλαξεις και κουτι, να τα βγαλεις απο το καινούριο κουτι και να τα βαλεις στο παλιο

Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

...παιρνεις 4 κομματια ξυλου (τακους παλετας, δοκαρι κλπ.) 10 Χ 10 Χ 5 cm και στην μικρη πλευρα τραβας μια κινησια (βαθους 1,5 cm και φαρδος 2,5 cm). Τα τριβεις και τα βαφεις. Μεσα στην κινησια θα μπουν οι καθετες επιφανειες του γραφειου. Καθε κομματι ξυλου θα το στερεωσεις με 2 καβιλιες και κολλα.

Σωστος...!!!
Συμφωνω και επαυξανω...!!!

Re: Απάντηση: Μάστορες τα φώτα σας!!

Καλυτερο δεν ξερω, πιο ευκολο σιγουρα, αφου δεν θα χρειαζοταν να το γυριζω στο λατινικο ;)
Μιχαλη μη μου βαζεις ιδεες
Tapatalk!!

Στάλθηκε από το VTR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

(Παιδια ξερω οτι ειναι τελειως ασχετη η ερωτηση και ζηταω προκαταβολικα συγγνωμη. Αλλα επειδη εχω διαπιστωσει οτι υπαρχει μπολικη συλλογικη γνωση εδωμεσα και ειμαι σε αδιεξοδο, ρωταω εδω. Αν μπορει να μεταφερθει καπου αλλου σε πιο σχετικο σημειο στο forum, βεβαιως να γινει. Αν πρεπει να διαγραφει...κατανοητο).

Λοιπον, εχω βαλει σκληρο (ssd) απο αλλο pc στο δικο μου. Εχει μεσα τα win 8.1 (ισως με upgrade στα 10), αλλα εγω μπουταρω κανονικα απο τον δικο μου σκληρο. Τον βλεπει κανονικα κτλ.
Θελω να πειραξω καποια πραγματα στο folder των windows (στο system32), αλλα τα αρχεια ειναι προστατευμενα. Οπως σε ολα, οι users και admins εχουν περιορισμενα δικαιωματα και μονο ο "trustedinstaller" εχει full access, που ειναι και ο "owner" των αρχειων.
Επειδη ομως ειμαι administrator στο pc μου, μπορω να αλλαξω τον owner καθε αρχειου. Στο ΔΙΚΟ μου system32 οταν το κανω αυτο, μετα μπορω να δωσω full access σε εμενα, σε καθε αρχειο. Στον σκληρο αυτον, ομως, ενω αλλαζω τον owner σε εμενα, εξακολουθω να μην μπορω να αλλαξω τα rights.
Καταφερα να κανω το group των adminiatrators να εχει full rights, μεσω dos, με καποιες εντολες που βρηκα, αλλα και παλι οταν παω να σβησω ενα απο τα αρχεια μου βγαζει λαθος "access denied".
Υπαρχει κατι αλλο να κανω;
Ευχαριστω.