Μου εδωσαν ενα, καλυτερο απο το δικο μου, pc, αλλα το tower ειναι λιγο πιο ψηλο και δε χωραει κατω απο το γραφειο. Το δε γραφειο στηριζεται στις δυο πλαινες καθετες "ταβλες" μελαμινης, παχους 25mm και μηκους περιπου 80cm (οσο το πλατος του γραφειου, προφανως).
Ηδη, για να χωραει το δικο μου tower, το ειχα ψηλωσει καρφωνοντας 4 πηχακια mdf, παραλληλα με τις ταβλες, υψους περιπου 3-4cm και μηκους 15cm.
Τωρα χρειαζομαι αλλα 3-4 cm επιπλεον υψος. Δοκιμασα αρχικα να βιδωσω αλλα 4 πηχακια παρομοια. Ηταν, ομως, απο μελαμινη και ανοιγαν με το βιδωμα (αν και προτρυπημα και σχετικα λεπτες βιδες 4mm). Τελικα βιδωσα ποδαρακια τετραγωνα κοντρα πλακε πανω στο mdf, βιδωμενα "καθετα" ωστε να μην ανοιξουν κι αυτα. Εντωμεταξυ, απο το πολυ βιδωμα αρχισαν να ανοιγουν και τα mdf (και τα "εκλεισα" με τρελη πατεντα, τρυπα και μετα βιδες με παξιμαδια και ροδελες - θα γελαγατε αμα με βλεπατε).
Το αποτελεσμα δεν με ικανοποιησε. Αν και γενικα ακλονητο στους αλλους αξονες, στις πλαινες κινησεις παιζει πολυ, λογω μικρου παχους, μεγαλου υψους κτλ.
Σκεφτηκα διαφορα αλλα, π.χ. ποδαρακια (αλλα δεν αξιζει το κοστος για το συγκεκριμενο), να βαλω τα δευτερα πηχακια καθετα με τα πρωτα και τις ταβλες (αλλα δεν βολευει χωροταξικα και θα φαινεται και ασχημα) και αλλα.
Τελικα κατεληξα στο εξης: Πηρα με 4 ενα κομματι κοντρα πλακε παχους 30mm. Λεω να κοψω απο αυτο 8 πηχακια, περιπου 20cm μηκος και 2,5cm παχος το καθενα, να βιδωσω τα πρωτα 4 στις ταβλες και μετα τα αλλα 4 σε αυτα, και τα δυο βιδωμενα "καθετα", ωστε να μην τιθεται θεμα "ανοιγματος" (συνολο παχος 6cm + κατι ψιλα τα τσοχακια, ειμαι ok).
Ακουω και αλλες ιδεες, ετσι για την πλακα

(Συγχαρητηρια σε οποιον το διαβασε ολο, 2πλα συγχαρητηρια σε οποιον καταλαβε αυτο το χαος και χωρις φωτογραφιες και 3πλα συγχαρητηρια σε οποιον κατσει να ασχοληθει

).