Μάστορες τα φώτα σας!!

Πλαστοφλεξ θα χρειαστείς. Ασταρι πλαστικων και επειτα λαδομπογια.

Αυτό νομιζω και εγώ.

Επίσης δοκίμασε με θερμοπιστολο μηπως δεις διαφορά ζεστενοντας τα πλαστικά.

Γιώργο ευχαριστώ.

Μάστορες καλησπέρα.
Έχω ένα τρακτέρ για το γκαζόν
https://www.stihl.gr/Προϊόντα-VIKIN...ή-και-άλεσμα-χόρτου/22939-830/MT-6127-ZL.aspx
Και ένας φίλος μου πρότεινε τα κάνουμε ένα τραιλερ για την μεταφορά του ... Και επιμένει πως ένας άξονας χορις κάποιο είδος ανάρτηση (πχ σουστοφυλα) θα είναι μια χαρά.. ποια είναι η γνώμη σας; Ένα τρέιλερ πλατφόρμα για την μεταφορά του τρακτέρ σε αποστάσεις όχι πάνω από 10 χιλιόμετρα, Και με μέγιστη ταχύτητα 60 χιλιόμετρα.;

Στάλθηκε από το CUBOT KING KONG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Χωρίς ανάρτηση θα σε προσπερνάει στις ευθείες...Υπάρχουν άξονες με συστρεφόμενο.
Άδεια βγάζει...

Καλησπερα στην παρεα θα ηθελα να σας κανω μια ερωτηση.Θα ηθελα να μαθω σε τι βοηθαει το κυκλωνικο συστημα στην ηλεκτρικη σκουπα ?

Μαζεύει το πριονονιδι στον κάδο που ειναι το κυκλωνικο Και οχι στον κάδο της σκούπας.

Απάντηση: Re: Μάστορες τα φώτα σας!!

Μαζεύει το πριονονιδι στον κάδο που ειναι το κυκλωνικό Και οχι στον κάδο της σκούπας.
Ευχαριστω πολυ καταρχην για την απάντηση. Πηρα την σκουπα που ειχε προσφορά την προηγουμενη βδομαδα το Lidl ακριβως για αυτο το λογο, για να μαζευω ροκανιδια.
Θα ηταν καλο να βαλω κυκλωνικο συστημα για να μην την ταλαιπωρήσω ή και χωρις αυτο δεν εχει προβλημα?

Στη συγκεκριμένη περίπτωση μάλλον όχι. Τα παραθυρόφυλλα είναι τόσα χρόνια παρατημένα που η βρομιά που έχουν δεν φεύγει αν δεν τα τρίψεις με συρμάτινο σφουγγάρι. Ετσι όμως φεύγει και το χρώμα που έχουν δημιουργώντας ραβδώσεις. Ετσι, πάνε για τρίψιμο και βάψιμο.

Πλαστοφλεξ θα χρειαστείς. Ασταρι πλαστικων και επειτα λαδομπογια.

Αυτό νομιζω και εγώ.

Επίσης δοκίμασε με θερμοπιστολο μηπως δεις διαφορά ζεστενοντας τα πλαστικά.

Γιώργο ευχαριστώ.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση μάλλον όχι. Τα παραθυρόφυλλα είναι τόσα χρόνια παρατημένα που η βρομιά που έχουν δεν φεύγει αν δεν τα τρίψεις με συρμάτινο σφουγγάρι. Ετσι όμως φεύγει και το χρώμα που έχουν δημιουργώντας ραβδώσεις. Ετσι, πάνε για τρίψιμο και βάψιμο.

Από ότι καταλαβαίνω δεν γνωρίζετε το υλικό....
Σε επιφανείς που δεν υπάρχουν πόροι το ασταρι πλαστικού δεν μπορεί να κάνει πρόσφυση. ...τέτοια είναι και τα πλαστικά μπατζουρια..Για αυτό προτείνω το συγκεκριμενο ασταρι...κανει για και πλαστικο....παθον και εποιτα από εφαρμογη τωρα το γνωρίζω...
Εδώ το εχω βάλει σε μπάνιο με γυαλιστερό πλακάκι.. σε πλαστικά πατζούρια δεν θα πιάσει..;
Όσο για το χρώμα είτε ριπολινη νερού είτε νευτιου(λαδομπογια) είναι το ίδιο πράγμα...απλώς το δεύτερο επειδή είναι πιο σκληρό θα "σπάσει" το χρωμα απο τον πολικαιρισμο...

Ευχαριστω πολυ καταρχην για την απάντηση. Πηρα την σκουπα που ειχε προσφορά την προηγουμενη βδομαδα το Lidl ακριβως για αυτο το λογο, για να μαζευω ροκανιδια.
Θα ηταν καλο να βαλω κυκλωνικο συστημα για να μην την ταλαιπωρήσω ή και χωρις αυτο δεν εχει προβλημα?

Επειδή την εχω και εγω θεωρώ οτι αξίζει να φτιάξεις ενα κυκλωνικο σύστημα Επειδή δεν κοστίζει και πολυ.τσέκαρε bangood kai aliexpress που κανει κανα 15 .αμα θες εγω θα παραγγείλω στα μεσα του αλλου μήνα οπότε μπορούμε να παραγγείλουμε μαζι!

Από ότι καταλαβαίνω δεν γνωρίζετε το υλικό....
Σε επιφανείς που δεν υπάρχουν πόροι το ασταρι πλαστικού δεν μπορεί να κάνει πρόσφυση. ...τέτοια είναι και τα πλαστικά μπατζουρια..Για αυτό προτείνω το συγκεκριμενο ασταρι...κανει για και πλαστικο....παθον και εποιτα από εφαρμογη τωρα το γνωρίζω...
Εδώ το εχω βάλει σε μπάνιο με γυαλιστερό πλακάκι.. σε πλαστικά πατζούρια δεν θα πιάσει..;
Όσο για το χρώμα είτε ριπολινη νερού είτε νευτιου(λαδομπογια) είναι το ίδιο πράγμα...απλώς το δεύτερο επειδή είναι πιο σκληρό θα "σπάσει" το χρωμα απο τον πολικαιρισμο...

Φαντάζομαι αναφέρεσαι στο προϊόν στο link που έχεις βάλει.
Το αναφέρω γιατί έχω μπερδευτεί λίγο.

Μαστορια εχω εναν ανεμιστηρα δαπεδου που ξαφνικα σταματισε ,δεν μυριζει καμμενο .τον ανοιξα λοιπων να δω εαν εχει φυγει κανα καλωδιο αλλα μου φαινοντε οκ .τουλαχιστων απ την φαση εως και μετα τον διακοπτη εχει ρευμα σε καθε θεση κανινικα .τι λςτε να κοιταξω αλλο;

Σε παρόμοια περιπτώση μου είχε κοπεί ένα καλώδιο στον "λαιμό" του εκεί που κάνει την περιστροφή ο ανεμιστήρας.
Θέλει πολυμετράκι & φυσικά προσοχή.

Κωστα δεν ειναι καλωδιο το μετρησα με το πολυμετρο ,μεχρι και μετα τον διακοπτη φερνει ρευμα κανονικα!