Να επαναλάβω την ερώτηση που είχα κάνει μήπως και γνωρίζει κανείς κάτι.
Τα εργαλεία (ηλεκτρικά, κατσαβίδια, καρυδάκια κ.λ.π.) μάρκας ΤOTAL αξίζουν ;
Γιώργο ο Παναγιώτης από τον Ασπρόπυργο έχει αν δεν κάνω λάθος κάποια και τα έχει σε εκτίμηση.
Αν το δει θα μας απαντήσει.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ το κλειδί είναι από μέσο πόρτα του Leroy και δεν υπάρχει πουθενα.
Θα ρωτησω εκεί σαν εσχάτη λυση καθώς ουτε η κλειδαριά παιρνει αλλαγή.
Καλη ιδέα. Βγάζοντας του σοβαδες αποκαλύφθηκε περίπου 60 cm σωλήνα μέσα στο σπίτι. Δεν ξέρω ομως αν το ακρυλικό θα έχει θέμα με θερμοκρασίες. Σκέφτομαι να πάρω 2-3 σιλικόνες θερμοκρασίας να τη σπατουλαρω.Aμίαντος είναι φίλε. Γνώμη μου μην την ακουμπήσεις με τροχό, και τουλάχιστον από έξω βάψε την δυο τρια χέρια με ένα καλό ακρυλικό εξωτερικής χρήσης.
Φιλε, δε θέλω να μπω καν στη διαδικασία να το ακουμπήσω. Τόσο χρόνια ήταν κρυμμένο μέσα σε τούβλα. Θα κάνω κάτι αντίστοιχο να το θάψω πάλι. Σκεφτομαι να βαλω τη σιλικόνη που είπα ή να το περάσω με δίχτυ-κολλα.δεν μπορεις να βγαλεις ολο το ελλενιτ και να βαλεις inox με μονωση?
Αναρωτιέμαι μήπως είναι "τύπου" Ελλενιτ, όπως πχ αυτές που βρίσκω μέσω google. Το brand πάντως είναι τυπωμένο με μπλε γράμματα πάνω στην καμινάδα.Άμα ήτανε στοκαρισμένο κάπου... Μη σου πω πως το έφεραν από παλαιότερη οικοδομή που το πέταξε..
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.