Μάστορες τα φώτα σας!!

Την ανοιξη ειχα στρωσει καθαρο χαλικι στο υπογειο και τωρα που εξω εχει κρυο ή ειναι βρεγμενο το χωμα, οι γατες μου το εχουν καταχ σει! Τι μπορω να κανω για να αποθησω τις γατες απο το υπογειο εργαστηρι και να πανε για την αναγκη τους αλλου?

Καλησπέρα θέλω τη γνώμη σας είμαι σε αγορά επιτραπέζιας σεγας και είμαι ανάμεσα record power που είναι διαθέσιμη από Ελλάδα η scheppach deco flex από Γερμανία ;
f7c7a06ea60b822d86d1a54e74988186.jpg
dd3c5a7ea04b356a0d080b3bc648b1d3.jpg

Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εαν η record power δεν χρειαζεται ανταπτορα στην πανω κεφαλη για να παιρνει ακεφαλες λαμες, θα προτεινα να παρεις αυτην.

Η Scheppach ξερω οτι χρειαζεται ανταπτορα που κανει την αλλαγη και ρυθμιση ακεφαλης λαμας επιπονη.
Επισης τον ευκαμπτο αξονα πανω σε μια σεγα τον βρισκω μαλλον περιττο και εξαιρετικα θορυβωδη.

Και οι δύο με ανταπτορα είναι δυστυχώς χωρίς ανταπτορα μόνο την holzmann έχω βρει και όπως με ενημέρωσαν από την ίδια την εταιρεία θ έρθει τέλος τ Γενάρη το 2021 οπότε θ καταλήξω σε record power που είναι και από ελληνικό καταστήμα ευχαριστώ πάντως εάν γνωρίζετε κάποια άλλη σεγα εμ ενσωματωμένο ανταπτορα καλοδεχούμενη η πληροφορία

Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Να παρεις σκυλο.

Δικές σου γατες η και αδέσποτες?
δικες μου
Σε μια δουλεια στην Νεα Κηφισια ο ιδιοκτητης ειχε βαλει κατι σαν αυτο....αφου πρωτα ειχε παρει ολα αυτα με σκονες και υγρα και δεν εκαναν τιποτα....

https://www.skroutz.gr/s/21309253/U...ller-Απωθητικό-Υπερήχων-Εξωτερικού-Χώρου.html
εκανε δουλεια?

αφου πρωτα ειχε παρει ολα αυτα με σκονες και υγρα και δεν εκαναν τιποτα...

..εκανε....
Ειχε βαρεθει να μαζευει ακαθαρσιες και βρωμιες μπροστα απο την πορτα εισοδου....
Το ξερω γιατι εκει γινοταν ανακαινηση σε σπιτι,το υπογειο του,και σε τριτη φαση οπου ειχα παει το ειχε διευθεντησει το θεμα..

παιδια μια ερωτηση...ανοιξα ταλαιπωρημενο ματι καφε και βρηκα κομμενο/καμμενο καλωδιο γειωσης.
Να υποθεσω οτι η ακρη του πηγαινε στην κεντρικη βιδα? Ηλεκτρικα η βιδα δεν κανει σωμα με τιποτα αλλο, παρα πιανει και στο σασι.

e737f455497f962afc645b2370a99354.jpg

οχι..εχει γεφυρωση μεταξυ 2 και 3...υποθετω οτι υπαρχει προβλεψη για 2 σκαλες.

πατως το οτι η βιδα πιανει μεταλλο με μεταλλο με το σασι, δεν μπορει να την κανει κατι αλλο απο γειωση

Έχει δύο αντιστάσεις μέσα για δύο σκάλες,γεφυρωμενες.
Η βίδα είναι η γείωση του.Σημαντική λόγω εμαγιέ.

ναι ετσι καταλαβα...
στο δικο μου η γειωση του καλωδιου πιανει στο εμσα του εμαγιε και μετα παει στην αντισταση για την ιδια και το κατω σασι (γανωμενο)
ευχαριστω για την επιβεβαιωση

Κάτι σε ηλεκτρονικό...
Έχω τον αφυγραντήρα budget PLDM2E και στην προσπάθεια εσωτερικού καθαρισμού του, μου έσπασε η πλακέτα που βρίσκεται στην πάνω μεριά του αφυγραντήρα και ελέγχει τα πλήκτρα λειτουργιών.
Σώζεται η πλακέτα; Σκέφτομαι ότι αν κάποιου πιάνουν τα χέρια με το κολλητήρι, θα μπορούσε να μου γεφυρώσει με καλώδια τις επαφές όπως έχω σημειώσει με τις κόκκινες γραμμές (φωτογραφία 2 - από άκρη σε άκρη της κόκκινης γραμμής).
Θα έχει αποτέλεσμα ο τρόπος αυτός πιστεύετε; Θα μπορούσα άραγε να βρω κάποιον ηλεκτρονικό ο οποίος θα δέχονταν να ασχοληθεί με αυτό;

Φωτ.1

Φωτ.2

Μακριά για μένα.
Για ένα ηλεκτρονικό θα είναι παιχνιδάκι.
Το μόνο πρόβλημα θα είναι η σταθερότητα. Με δυο οδοντογλυφίδες για νάρθηκα και στοργή όταν πατάς τα κουμπιά, δεν θα έχεις πρόβλημα. Τουλάχιστον το ένα κομμάτι θα κρατιέται καλά από τις βίδες.

Σε ευχαριστώ πολύ για την προθυμία!
Από αύριο θα ψάξω ηλεκτρονικό. Το μεγάλο τμήμα που βιδώνει είναι το βασικό. Στο μικρό δε με ενδιαφέρει το κουμπάκι του.