Μάστορες τα φώτα σας!!

βρε συ,ποιά μοκέτα και πλαστικό δάπεδο;
Να τροχίσω/λιμάρω θέλω το σίδερο από τον μοχλό στο κάθισμα που έχω στην φωτό δημιουργώντας έτσι μεγαλύτερο κενό για να μπορώ να αφαιρώ/τοποθετώ το πλαστικό δάπεδο.
Μα δεν είναι πιο εύκολο.να κοπεί και να προσαρμοστει οπως πρεπει το πλαστικό δάπεδο πάρα να λιμαρεις το σίδερο...;

ισως αν κόψεις την ακρη του πλαστικου δαπεδου να ταιριάζει χωρίς να βρίσκει

• Like
Reactions: KOSSTV
Μα δεν είναι πιο εύκολο.να κοπεί και να προσαρμοστει οπως πρεπει το πλαστικό δάπεδο πάρα να λιμαρεις το σίδερο...;
εννοείται ότι είναι πιο εύκολο αλλά μετά δείχνει σαν τον μπερντέ του καραγκιόζη αν έχει κοψίματα και φαίνονται οι ράγες και η μοκέτα.
20220206_170325.jpg20220206_170348.jpg

Για φαγωμα/λειανση ατσαλιου θα χρειαστουν φρεζακια καρβιδιου με στελεχος 3μμ για dremel σαν και αυτα.
Eιναι πολυ χρησιμα και πολυ ανθεκτικα στην χρηση σε ατσαλι. Ολα τα υπολοιπα φρεζακια ειναι για μαλακά μεταλλα και αλλα υλικα.

Απο Ελλαδα δεν βρηκα κατι παρομοιο και καποια μεμονωμενα φρεζακια ηταν ακριβα, ισως επειδη ηταν επωνυμα.

Για φαγωμα/λειανση ατσαλιου θα χρειαστουν φρεζακια καρβιδιου με στελεχος 3μμ για dremel σαν και αυτα.
Eιναι πολυ χρησιμα και πολυ ανθεκτικα στην χρηση σε ατσαλι. Ολα τα υπολοιπα φρεζακια ειναι για μαλακά μεταλλα και αλλα υλικα.

Απο Ελλαδα δεν βρηκα κατι παρομοιο και καποια μεμονωμενα φρεζακια ηταν ακριβα, ισως επειδη ηταν επωνυμα.
Πόσο καιρό έκαναν για να έρθουν;

Nαι βεβαια κανουν για το Bosch GRO, θελεις να παραγγειλουμε? Θελει μηπως και ο Σωκρατης για να μοιρασετε τα μεταφορικα?
Ετσι ερχεται 19.5 ευρω το καθε σετακι :)

• Like
Reactions: KOSSTV
22 ερχεται με τα μεταφορικα για ενα σετακι, απο τον συγκεκριμενο πωλητη.

Βλεπω οτι υπαρχει και αλλος πωλητης με παρομοιο σετακι που ειναι πιο φτηνος, 19 ευρω το σετακι και με μοιρασμενα μεταφορικα 17 ευρω το σετακι.

Δυστυχώς με το που μου ξαναέβαλες το λινκ με τα φρεζάκια,τα παρήγγειλα με 5,35€ μεταφορικά. 😵‍💫
Ο "πιο φθηνός" μου εμφανίζει 22€+5,35€ μεταφορικά και αυτός που τα πήρα εγώ τα έχει 15,49€+5,35€ μεταφορικά (εγώ τα πλήρωσα 13,05€ λόγω τιμολογίου).
Πως είναι πιο φθηνός;

Last edited:
παιδια, θα βαψω για πρωτη φορα καλοριφερ, και θα ηθελα καποιες οδηγιες.
- ειναι παλιου τυπου με 3 θαλαμους ανα φετα
- τα καλοριφερ ΔΕΝ θα βγουν
- εχω ηδη μακρια σπαστα πινελα
- θα βαλω χαρτονι απο πισω.

τι αλλο να προσεξω?

τι αλλο να προσεξω?
Εννοείται χρώμα για υψηλές θερμοκρασίες...

τι αλλο να προσεξω?
Να προσέξεις τα χέρια σου. Θέλουν τρίψιμο για να πιάσει το καινούριο χρώμα και η προετοιμασία είναι λίγο δύσκολη

τι αλλο να προσεξω?
Καταρχην με τι χρωμα θα το βαψεις....;Παιζει τεραστιο ρολο στο αποτελεσμα και την χρηση...
Τα στραβοπινελα,ετσι λεγονται αυτα που λες, ενω φτανουν μεχρι μεσα και δεν πιανουν ολα τα σημεια στο κενο των 4 ποντων που ειναι τα καλοριφερ με φετες...μπορεις να τα χρησιμοποιησεις για τις γωνιες
Οποτε θες μακρια χειρολαβη για ρολλακια μικροινων η μακρυ ενσωματομενο κυλινρακι με ρολλο..

Δες το παρακατω βιντεο αλλα διαφωνω καθετα με το πλαστικο χρωμα που χρησιμοποιει..στο βαζω για να δεις πιο πολυ το κυλινδρακι/ρολλακι που σου λεω και πως να βαλεις απο πισω χαρτονι.......
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Εννοείται χρώμα για υψηλές θερμοκρασίες...

Eτσι ειναι...
Ενα καλοριφερ πιανει πιανει θερμοκρασιες κοντα στου 70-80 βαθμους....
Το ιδανικοτερο και το καλυτερο χρωμα ειναι το Radiater.....
Ομως υπαρχει ενα σοβαρο ζητημα...το χρωμα αυτο μυριζει παρα πολυ και για να φυγει η μυρωδια θελει 3-4 μερες....
Επεισης παρουσιαζει θεματα αναπνευστηκα εαν καποιος εχει θεματα...
Εαν θα περαστει καλο ειναι να μην μεινει ανθρωπος τις πρωτες 2 νυχτες στο σπιτι...

Εγω παντως χρησιμοποιω ριπολινη νερου τα τελευταια χρονια και δεν υπαρχει ζητημα οταν θα αναψει το καλοριφερ.....

τετοια ρολακια εχω ολο των μεγεθων κ ειδων....αλλα αναρωτιομουν πως χωρανε, και πως προσαρμοζονται στα διαφορετικα παχη...καταλαβα τωρα.. με βια:D

τετοια ρολακια εχω ολο των μεγεθων κ ειδων....αλλα αναρωτιομουν πως χωρανε, και πως προσαρμοζονται στα διαφορετικα παχη...καταλαβα τωρα.. με βια:D
Ναι αλλά γίνεται σωστά η δουλειά....
Δεν πιστεύω να περίμενες να γίνεται εύκολα και ξεκούραστα.

Εάν όμως πρόκειται για το σπίτι σου.
Το καλοριφέρ έχει διακόπτη κάτω. Κλείνεις τον διακόπτη, το βγάζεις το τρίβεις όσο χρειάζεται και το πλένεις καλά εσωτερικά να φύγουν τα κατάλοιπα και η μουτζούρα και το βάφεις με πιστόλι. :cool:

Εάν όμως πρόκειται για το σπίτι σου.
Το καλοριφέρ έχει διακόπτη κάτω. Κλείνεις τον διακόπτη, το βγάζεις το τρίβεις όσο χρειάζεται και το πλένεις καλά εσωτερικά να φύγουν τα κατάλοιπα και η μουτζούρα και το βάφεις με πιστόλι. :cool:
Ναι συμφωνω και επαυξανω ...
Αλλά εάν δεν ξέρεις θέλεις υδραυλικό για να στα κατεβάσει...
οχι...απλα δεν περιμενα να κανει τοσο αποτομες κινησεις
Καλά εκεί κόλλησες...:ROFLMAO:
Εσυ καντο αργα και σταθερα χωρίς βιασύνη...