Αν έχεις κάποια γωνία που δεν φαίνεται, δοκίμασε να το ζεστάνεις με γρήγορες κινήσεις με κάποιο θερμοπίστολο. Αν όμως έιναι πολυμερές το υλικό και έχει ήδη ξεκινήσει ο αποπολυμερισμός, μάλλον ζημιά θα κάνει η θερμότητα.Άκαμπτο είναι, σαν γυαλί ακούγεται...
Βαρύ είναι σίγουρα, δεν είναι απλό πλαστικό.
Αλλά τα securit τα είχα για πιο βαριά.
Φέτος κλείνει τα 20 χρόνια το πουλάκι μου. Για αυτό δεν σκέφτομαι να πάρω καμία άλλη.
Θα ήταν η εύκολη λύση, αλλά προβλέπω ότι θα μου βάλουν καμία κινεζιά που θα πεθάνει σε 5-6 χρόνια.
δοκιαμσε κ χλωρινη....αλλα θα θελει αποσυναρμολογηση. πολυ τριψιμο, και αναλογη εκυ=θεση δικαι σουΤα φώτα σας παρακαλώ.
Θέλω να προχωρήσω στο ξε-κιτρίνισμα πλαστικών μικρών οικιακών συσκευών, όπως τα πληκτρολόγια των συναγερμών, οι θερμοστάτες και μερικά ακόμα εξαρτήματα . Εχω δει στο Youtube διάφορες τεχνικές και προσπάθειες αλλά δεν ξέρω εαν πράγματι θα πετύχει. Η πρώτη δοκιμή θα την κάνω αύριο με χρήση H2O2 και ηλιακή ακτινοβολία UV.
Με τα συμβατικά καθαριστικά δεν έγινε απολύτως καμία βελτίωση.
Το έχει δοκιμάσει κανεις?
Ευχαριστώ πολύ Κωστή. Στις οδηγίες εφαρμογής του συγκεκριμένου προιόντος, δεν διευκρινίζεται αυτή η πληροφορία:
Τουλάχιστον για κάποιον σαν εμένα που δεν είμαι του "χώρου", καλό θα ήταν να το διευκρίνιζε και ο ίδιος κατασκευαστής του συγκεκριμένου προιόντος.
Aυτο είναι επισκευαστικο κονιασμα και όχι αναστωλεας διαυρωσης...στα spec oντως αναφέρετε ως γεμιστικο μπετου αλλά όχι για αντιδιαυρωτικη προστασία...Σε περίπτωση φθαρμένου οπλισμού κάτω από μπαλκόνι χρησιμοποίησα το geolite 40 της kerakoll απευθείας πάνω στον οπλισμό αφού έτριψα καλά με καμπάνα τοποθετημένη σε σβουράκι.
Συμφωνα με τον κατασκευαστή δε χρειάζεται επέμβαση στον οπλισμό με σταθεροποιητη σκουριάς.
οι εμτρησεις ου εχουμε κανει σε αναλογα τζαμακια φακων, δειχνουν οτι μονο 10% του φωτος χανεταιΠάντως αφενός η αμμοβολή επιτρέπει να περάσει φως αφετέρου δεν χρειάζεται να το κάνεις από πάνω μέχρι κάτω. Μπορείς να κάνεις αμμοβολή έως το 1,5 μέτρα και μετά το αφήνεις ως έχει
Σε μπαλκόνι που είχα κάνει επισκευή πριν από 3 χρόνια μετά το τρίψιμο του οπλισμού περάστηκε σταθεροποιητής και μετά κάποιο προϊόν νομίζω της sika αλλά δεν θυμάμαι ποιο προϊόνΣε περίπτωση φθαρμένου οπλισμού κάτω από μπαλκόνι χρησιμοποίησα το geolite 40 της kerakoll απευθείας πάνω στον οπλισμό αφού έτριψα καλά με καμπάνα τοποθετημένη σε σβουράκι.
Συμφωνα με τον κατασκευαστή δε χρειάζεται επέμβαση στον οπλισμό με σταθεροποιητη σκουριάς.
Aυτο είναι επισκευαστικο κονιασμα και όχι αναστωλεας διαυρωσης...στα spec oντως αναφέρετε ως γεμιστικο μπετου αλλά όχι για αντιδιαυρωτικη προστασία...
Ο σταθεροποιητης σκουριας είναι άλλο πράγμα...
Μπαίνει σε σίδερο όπου τα βλέπουν τα στοιχεία της φύσης για να κρατήσει...
Ο αναστολεας είναι για να "εγκλωβιζεται" εντός της τοιχοποιας η μπετου..
Ναι το λέει...View attachment 228427
Μπαίνει απευθείας πάνω σε οπλισμό.
Πολύ καλό υλικό, δούλεψε το κάποια στιγμή Κωστή.
Η χλωρίνη είναι πολύ δραστική και νομίζω ότι θα αφαιρέσει μαζί γράμματα, σήματα, logo, σύμβολα .. τα πάντα. Ας ξεκινήσω με μια ποιό ήπια τεχνική και βλέπουμεδοκιαμσε κ χλωρινη....αλλα θα θελει αποσυναρμολογηση. πολυ τριψιμο, και αναλογη εκυ=θεση δικαι σου
Έχω κάνει μία στρώση πατητή παχιά με μυστρί και το έχω αφήσει.Ναι το λέει...
Έχει τέτοιο και Sika η Penetron αλλά δεν εχω δοκιμάσει κατευθείαν και επιμένω με τον παραδοσιακό τρόπο.. ίσως πρέπει να δοκιμάσω και κάποια,απο αυτα συν τηα Kerakoll..
Ερώτηση...έκανες πρώτο μια στρωση πεταχτο και μέτα με παχυ η κατευθείαν παχυ..ρωτάω για να δω πως συμπεριφερεται..
Με αυτά το έκανες;με χρήση H2O2 και ηλιακή ακτινοβολία UV.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.