Σας έχω σπάσει τα @@ με τις συνεχείς ερωτήσεις μου που μάλλον είναι χαζές,θέλω όμως την βοήθειά σας για το παρακάτω έργο.
Στο κομμάτι του οικοπέδου που βάζω το vito,είχα βάλει πλακάκια.Με το έμπα-έβγα και λόγω-ίσως- του βάρους του αυτοκινήτου,έχουν σπάσει αρκετά.
Σκέφτηκα λοιπόν να βγάλω τα σπασμένα πλακάκια και μια σειρά ακόμα (περίπου 2,5μ μήκος Χ 1μ πλάτος και στην θέση του να βάλω πέτρα (Άρτας/Καρύστου,κτλ).
Φώναξα έναν αλλοδαπό από γειτονική χώρα και μου ζήτησε 200 ευρώ εργατικά.
Σκέφτηκα να το κάνω μόνος μου,κυρίως για την χαρά της δημιουργίας και με τα χρήματα αυτά που θα έδινα,αν δεν μπορούσα να σπάσω (τσούκου-τσούκου)το πάχους 3-4εκ.τσιμεντοκονία με τσιμέντο με το Bosch GSB 13 RE(κρουστικό δράπανο),να αγόραζα το κατάλληλο εργαλείο που θα μου έμενε κι όλας.
Εκεί έχασα τον μπούσουλα...
Κρουστικό σκαπτικό,κρουστικό σκαπτικό με SDS,Περιστροφικό πιστολέτο,πνευματικό πιστολέτο,κατεδαφιστικό...ΒΟΗΘΕΙΑ!!!
Τι εργαλείο θα χρειαστώ βρε παιδιά-ρεύματος- για να κάνω την δουλειά μου;
Θα έκανα δουλειά με αυτό;
Δυνατό εργαλείο και με SDS τσοκ στη χαμηλότερη τιμή ως σήμερα στα 48.22€ από αποθήκη Τσεχίας | TOPSHAK TS-HD1 110V/220V 1500W 6J 12Ibs. Portable Electric Rotary Hammer Impact Drill Variable Speed w…
coupondealer.gr