Μαστορευω με Ασφαλεια!

Περαστικα Μιχαλη, να ειναι το τελευταιο.

Ομολογω οτι δεν καταλαβα απο την περιγραφη πως κοπηκες. Η κορδελα παντα τραβαει το ξυλο προς τα κατω. Πως σου τιναξε το ζμπρωχτηρι;

Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ανατρίχιασα ρε ...... τι θες και εσύ και καταπιάνεσαι με "ογκώδεις" κατασκευές !!! :flipout::flipout: Άκου μετωπική σύγκρουση !!!!
Περαστικά Μιχαλάκη ... μπρος τα κάλλη τι είναι ο πόνος -bye-

Είσαι και σε περίοδο "στέρησης" ...τρέμουν τα χέρια σου :flipout::flipout:

χαχαχα, για την ακριβεια πηγαινα για μικρη κατασκευη μεσω ογκωδους εργαλειου Νικο. :)))
Το κοψιμο του τσιγαρου παντως ειναι επιτυχημενο, ουδεν συνδρομο στερησης. Μετραω σχεδον 1.5 μηνα!

Κωστα, το ξυλακι ηταν μικρο, 2χ2 εκατοστα και προφανως μου γλυστρησε στο πλαι καθως το εσπρωχνα πανω στο ξυλο.
Δεν βρηκε λαμα, μου γλυστρησε ακριβως μολις τελειωνε το κοψιμο στο ξυλο -μεγιστη ατυχια. Αν ευρισκε λαμα, θα την ειχα γλυτωσει.

Περατικά Μιχάλη κι ευχομαι πρώτη και τελευταία.
Μακριά τα χέρια απο οτιδήποτε κόβει, έστω κι αν ειναι ακίνητο. Δεν παύει να ειναι κοφτερό, ποσο μάλλον οταν κινείται οπως στην περίπτωση σου. ΜΑΚΡΙΑ ΚΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ που λένε.

Sent from my iPad using Tapatalk

Ευχαριστω καλοι μου συναδελφοι!
Μολις παρελαβα και μια μεγαλυτερη κορδελα των 16μμ για την πριονοκορδελα..:)

Τί γράφουν οι άνθρωποι... :furious3:

"...λόγω ενός ελαττωματικού εξαρτήματος σε έναν περιορισμένο αριθμό γωνιακών λειαντήρων θα μπορούσε κατά τη λειτουργία να λυθεί ο δίσκος κοπής ή ο δίσκος λείανσης μαζί με τη διάταξη στερέωσης (άξονας).
Γι’ αυτό δεν μπορεί να αποκλειστεί, ότι σε σπάνιες περιπτώσεις θα μπορούσαν να προκύψουν αμυχές ή μώλωπες".

Απάντηση: Re: Μαστορευω με Ασφαλεια!

Μπράβο τους πάντως που το αναγνώρισαν και το δημοσίευσαν.
Δεν το έκαναν από την καλή τους την ψυχή πάντως....σε άλλα κράτη με καλύτερες συνθήκες από την Ελλάδα οι μηνύσεις εκδικάζονται σε εύλογο χρόνο και οι αποζημιώσεις είναι τεράστιες...

Μια προκα που είχε παραμείνει μέσα σε ένα παλετοξυλο και δεν είχα δει ήταν αρκετή για να γίνει το παρακάτω....

Φυσικά φορούσα γυαλιά αν και δεν μου ήρθε τίποτα...

το εργαλείο πάει πέταμα;

4ee51f6be99446506f873adae78fd7d3.jpg

Αι καραμπα!

Τρομακτικο πως εσπασε η μεταλλικη βαση.

Αν δεν κανω λαθος δεν ειναι ακριβη αυτη η πλανη. Κανενα 60 . Τι να πρωτοφτιαξεις; Μονο τα μαχαιρια που εσπασαν κανουν 10 . Να πληρωσεις 40 για να στην φτιαξουν; Πηγαινε αγορασε την αλλη εβδομαδα την parkside...

πριν μερικά χρόνια είχα ένα "ωραίο" ατύχημα" με έναν τροχό .Μου έφυγε από τα χέρια και έκανε ένα "ωραίο" κόψιμο στο χέρι το βλέπω και το θυμάμαι ακόμη. Κάνε τόσο γλυκό κόψιμο , που μόνο με τα αίματα καταλαβαίνεις τι έχει γίνει .

Δύο ερωτήσεις φυσικά & προς τον εαυτό μου.

1. Χρησιμοποιούμε πάντα σωστά τα εργαλεία μας ? Στροφές, Πίεση, Πάχος υλικού, Κατάσταση υλικού κλπ κλπ κλπ.

2. Συντηρούμε σωστά τα εργαλεία μας ? Φύσηγμα, Καθάρισμα, Λίπανση, Ηλεκτρολογικός εξοπλισμός κλπ κλπ κλπ.

Η πλάνη & ακριβή μάρκα να ήταν αν έβρισκε πρόκα, είναι πολύ πιθανόν την ίδια ζημιά να πάθαινε & να μας πόναγε περισσότερο οικονομικά η αντικατάσταση της.

Άλλες φορές ενώ έχουμε ένα όμορφο αλλά ταπεινό "Fiat Panda" θέλουμε να προσπεράσουμε όλες τις "Ferrari" ! !

Μια προκα που είχε παραμείνει μέσα σε ένα παλετοξυλο και δεν είχα δει ήταν αρκετή για να γίνει το παρακάτω....

Φυσικά φορούσα γυαλιά αν και δεν μου ήρθε τίποτα...

το εργαλείο πάει πέταμα;

4ee51f6be99446506f873adae78fd7d3.jpg

Γι αυτο οταν δουλευουμε με παλλετες τις περναμε πρωτα με ανιχνευτη μεταλων, για προκες και δικαρφα.