Μαστορική Μπλούζα

Diabolic

Supreme Member
22 April 2012
8,936
Πράβι
Καλησπέρα παίδες.

Μιλούσα σήμερα με έναν φίλο που ασχολείται με κατασκευές ενδυμάτων και σκέφτηκα ότι καλό θα ήταν μιας και είμαστε πλέον αρκετοί να φτιάξουμε μία μπλούζα.

Σκέφτομαι μία μπλούζα που πίσω να έχει μία στάμπα (μονόχρωμη κατά προτίμηση) και πίσω μία μικρότερη.

Φυσικά θα την σχεδιάσουμε όλοι μαζί για να είναι και αρεστή.
Το κόστος είναι περίπου 15 ευρώ η μία μακέτα (εφ όσον είναι μονόχρωμη) και το κόστος της κάθε μπλούζας περίπου 4.2 ευρώ συν 0.5 ευρώ έκαστη αν θέλουμε μία μικρή στάμπα μπροστά.
Μιλάμε για κοντομάνικη μπλούζα 100% βαμβακερή σε μαύρο χρώμα και ότι νούμερο χρειαστούμε.
Δηλαδή στο περίπου είναι 5 ευρώ και κάτι η μπλούζα (στα 20 κομμάτια).

Με βαση τις προτασεις των μελων θα θελαμε την γνωμη σας για το ποιο η ποια θα επιλεγουν!

Προταση Νο 1

View attachment 124734

Προταση Νο 2

View attachment 124766

Προταση Νο 3

image.jpg

Last edited by a moderator:
Πρώτα από όλα πρέπει να μάθετε σε τι διάσταση αντιστοιχούν τα μεγέθη.
Δηλαδή πόσα εκατοστά στους ώμους είναι το κάθε μέγεθος γιατί Large από Large έχουν διαφορά ανάλογα τον κάθε κατασκευαστή.
Μετά πρέπει να καταλήξετε που θα είναι η στάμπα και σε τι μέγεθος.
Προσωπικά προτιμώ την μπροστινή μεριά και αν είναι μακό με μεγάλο άνοιγμα ή V γιατί οι περισσότερες σε πνίγουν στο λαιμό.

Λοιπόν ενημερώθηκα σήμερα από τον φίλο που τις φτιάχνει κια μου είπε τα εξής:

1) Αν βάλουμε αυτό το λογότυπο που έφτιαξε ο Γιάννης (με τα χρώματα κανονικά) μπροστά και στο μανίκι το χρωματιστό ToolAddict και τα 2 ραμμένα και όχι τυπωμένα, το κόστος θα είναι 1.5 ευρώ το κάθε κέντημα και 3.5 ευρώ η μπλούζα και 25 ευρώ τα 2 λογότυπα, οπότε το στάνταρ κόστος για τον καθένα μας είναι 6.5 ευρώ για το μπλουζάκι συν ο επιμερισμός της μακέτας.
Εννοείται ότι υπάρχουν όλα τα χρώματα στις μπλούζες, με ότι μέγεθος θέλει ο καθένας κια φυσικά αν κάποιος θέλει πικέ μπλούζα με το ίδιο σχέδιο γίνεται και αυτό απλά επιβαρύνεται το έξτρα κόστος της μπλούζας.

Τέλος η σύνθεση αυτή δεν περιλαμβάνει πίσω στάμπα παρά μόνο 2 (μανίκι και στήθος)

2) Κάνουμε το σχέδιο που είπαμε εξ αρχής με στάμπα (όχι τύπου inkjet) απλά το κόστος λόγω 3 χρωμάτων θα είναι 45 μόνο η μακέτα χωρίς να περιλαμβάνει λογότυπα μπροστά και στο μανίκι.
Επίσης για να κάνουμε το δεύτερο, θα πρέπει η παραγγελία να είναι minimum 50 κομμάτια για να προχωρήσει ο σχεδιαστής στην εκτέλεση της.

Για μένα φυσικά καλύτερα να κάνουμε το πρώτο γιατί με το δεύτερο και θα ξεφύγουμε πολύ και δεν θα έχει κανένα νόημα.

Διαλέγω την πρώτη πρόταση
Επιμένω σε γνωστοποίηση των διαστάσεων.
Προτιμώ αντί για ToolAddict το πιο λογικό Tools & DIY.

Εγω θελω να δω τα δυο διαφορετικα σχεδια που προτεινετε σε ενα ποστ γιατι δεν εχω καταλαβει ποια ειναι τα προς επιλογη.

Απάντηση: Re: Μαστορική Μπλούζα

Στο πρωτο ποστ είναι Νεκταριε .

Οπα, κατι εγινε εδω, δεν το προσεξα :damnyou:

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Τα οποια δεν ανοιγουν...

Κυριάκο μερικοί από εμάς δεν έχουμε ψύχωση με τα μηχανήματα αλλά με τις κατασκευές αλλά τέλος πάντων ...ότι νομίζετε γράψτε απλώς το ToolAddict ή Tool addicted όπως το γράφεις ...δεν το καταλαβαίνουν όλοι.
Εγώ θα προτιμούσα μια Ελληνική λέξη όπως Μαστορέματα ή Κατασκευές

Ούτε σε εμένα ανοίγουν !!!

Παιδια μην αγχωνεστε.
Εγω μπορει να θελω το νικ μου στο μανικι ο καθενας εκει θα βαλει οτι θελει.

Λογω μεγαλης οικονομικης διαφορας θα παμε στο σχεδιο του Γιαννη που βγαινει οικονομικοτερα και ειναι αυτο.

image.jpg

Διαλέγω την πρώτη πρόταση
Επιμένω σε γνωστοποίηση των διαστάσεων.
Προτιμώ αντί για ToolAddict το πιο λογικό Tools & DIY.

Νικ, για ποιες ακριβώς διαστάσεις ενδιαφέρεσαι?
Καλή η πρόταση σου!

Παιδια μην αγχωνεστε.
Εγω μπορει να θελω το νικ μου στο μανικι ο καθενας εκει θα βαλει οτι θελει.

Λογω μεγαλης οικονομικης διαφορας θα παμε στο σχεδιο του Γιαννη που βγαινει οικονομικοτερα και ειναι αυτο.

image.jpg

Βρε αθεόφοβε, 45 ευρώ βγαίνει αυτό και θέλει 50 κομμάτια, που θα τα βρούμε τόσα?

Ε οταν μιλαω...δεν βγαζω ακρη
:slapface:
Αφου ουτε συ Κυριακο βγαζεις!
:flipout:

Παρεπιπτωντος, αυτο μου αρεσε!

Και για 45 κανεις ετσι... Εγω εφερα μπλουζα του armin απο αμερικα με τοσα++

Re: Απάντηση: Μαστορική Μπλούζα

Ε οταν μιλαω...δεν βγαζω ακρη
:slapface:
Αφου ουτε συ Κυριακο βγαζεις!