Ευχαριστώ Μπάμπη. 88 χρονών μαστόρι ο μπαμπάς (τεχνίτης σε μηχανουργείο στην καριέρα του), δίπλα του από μικρό παιδάκι έμαθα τα μαστορέματα και το diy. Μια ζωή του γκρίνιαζε η μάνα μου (αμφότεροι εν ζωή) για τα πολλά εργαλεία που είχε (το ότι με αυτά τα εργαλεία πολύ σπάνια περνούσε το κατώφλι του σπιτιού για επισκευή επαγγελματίας μάστορας, ήταν μια άλλη υπόθεση)... Ακόμα το παλεύει όσο μπορεί. Δυστυχώς ζει μακριά μου.Δε πειράζει, συγχωρεμένος…
Οι καλές γιορτές κρατάνε 40 μέρες λέμε στο χωριό μου
Σ’ευχαριστώ πάρα πολύ, να χαίρεσαι και το ντάντη σου….
Πολυχρονος να είναι Λαζαρε.Ευχαριστώ Μπάμπη. 88 χρονών μαστόρι ο μπαμπάς (τεχνίτης σε μηχανουργείο στην καριέρα του), δίπλα του από μικρό παιδάκι έμαθα τα μαστορέματα και το diy. Μια ζωή του γκρίνιαζε η μάνα μου (αμφότεροι εν ζωή) για τα πολλά εργαλεία που είχε (το ότι με αυτά τα εργαλεία πολύ σπάνια περνούσε το κατώφλι του σπιτιού για επισκευή επαγγελματίας μάστορας, ήταν μια άλλη υπόθεση)... Ακόμα το παλεύει όσο μπορεί. Δυστυχώς ζει μακριά μου.
Μεγάλη κουβέντα αυτή και σωστή.Προσπάθησε τουλάχιστον να τον βλέπεις όσο πιο συχνά μπορείς και να τον χαρείς όσο προλαβαίνεις ακόμα για να μη μετανιώνεις αργότερα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.