Μαστόρων Ευχολόγιον!

Καλημέρα... :coffee:

Πρωινοί-πρωινοί πουλάκια μου, έ;
Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους. Εύχομαι να είμαστε όλοι χαρούμενοι και υγειείς να μαζευόμαστε εδώ να τα λέμε κατασκευάζοντας και να κουτσομπολεύουμε χαβαλεδιάζοντας. :grandpa:

Μπαμπη πολυχρονος με υγεια πολλες πολλες κατασκευες και να ομορφαινεις το φορουμ με τις ιδιαιτερες ατακες σου!!!

χρόνια πολλά στον Μπάμπη και σε όλους που γιορτάζουν σήμερα . Καλές Τορνοδημιουργίες !!

Χρονια Καλα και Πολλα με υγεια, να τα εκατοστησεις και ακομα παραπανω,
και καθε σου μερα να ειναι μια ξεχωριστη γιορτη.
Χρονια Καλα και σε οποιον αλλον Χαλαλαμπο εορταζει,
αλλα και σε οποιον εορταζει την Χαραλαμπια του

Χρόνια πολλά καί καλά μέ υγεία σέ όλους τού εορτάζοντες

Herr general εύχομαι χιλιόχρονος,υγεία,καλές καί πολλές κατασκευές,καί να χαίρεσαι τήν οικογένεια σου.

Χρόνια Πολλά για την ονομαστική σου Στρατηγέ, επίσης να χιλιάσεις τα χρόνια σου.
Ευχές Χ2 :ernaehrung004:
Ευχη δες, χιλια χρονια? Θα μας τρελανει στα τορναρισματα και τα στυλο...:flipout:

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους... Είστε συγκινητικοί, πραγματικά...
Τις καλύτερες ευχές κι απο μένα σ´ εσάς και σ´ όσους αγαπάτε...

Υ.Γ. Γιάννη, το "πολύτορνος" ήταν μεγάλη πετυχεσιά, μου άρεσε πολύ. :grinning-smiley-043

Ευχη δες, χιλια χρονια? Θα μας τρελανει στα τορναρισματα και τα στυλο...:flipout:

Μ´ αυτό που είπες, μόκις έρθει η νέα παραγγελία θα σε τρελάνω. Εκτός αν κάνεις logout και ξαναμπείς μετά το Πάσχα... :flipout:

Χρόνια πολλά και καλά Μπάμπη, με υγεία καλή διάθεση και χρόνο να κάνεις όσα αγαπάς.

Στάλθηκε από το MotoG3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μπάμπη χρόνια πολλά κι από εμένα, έστω και με λίγη αργοπορία... Εις έτη πολλά και ξέγνοιαστα!