Μαστόρων Ευχολόγιον!

Χρόνια πολλά στον Μιχάλη Χιώτη και σε όλους τους εορτάζοντες του φόρουμ. Εύχομαι υγεία και ευτυχία προσωπική και οικογενειακή.
Χρόνια πολλά και στην Πολεμική Αεροπορία όπου έζησα 34 χρόνια. Υγεία, δύναμη, φαντασία, δημιουργικότητα, καλές πτήσεις και ασφαλείς προσγειώσεις σε όλο το προσωπικό (ιπτάμενο και εδάφους).
ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ

(cbfdim απο αυτά που διάβασα μάλλον είμαστε πολύ κοντινές ηλικίες)

Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ευχαριστω συναδελφοι για τις ευχες.

Μεγαλη μερα σημερα και για την Πολεμικη μας Αεροπορια και τους περηφανους Αετους μας!

airforce.jpg

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Μιχάλη, με υγεία! :grandpa:

Χρόνια πολλά και σε όποιον άλλον γιορτάζει σήμερα.

Χρονια πολλα σε οσους γιορταζουν, Μιχαλιο να εισαι γερός και παντα καλα !!

Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Re: Απάντηση: Μαστόρων Ευχολόγιον!

Χρόνια πολλά στον Μιχάλη Χιώτη και σε όλους τους εορτάζοντες του φόρουμ. Εύχομαι υγεία και ευτυχία προσωπική και οικογενειακή.
Χρόνια πολλά και στην Πολεμική Αεροπορία όπου έζησα 34 χρόνια. Υγεία, δύναμη, φαντασία, δημιουργικότητα, καλές πτήσεις και ασφαλείς προσγειώσεις σε όλο το προσωπικό (ιπτάμενο και εδάφους).
ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ

(cbfdim απο αυτά που διάβασα μάλλον είμαστε πολύ κοντινές ηλικίες)

Αν ησουν στην 115 τον Ιανουαριο του 89, και θυμασαι κατι περιεργους - ξεκαρφωτους - αγνωστους, που κυκλοφορουσαν στην μοναδα οπως γουσταραν και δεν εδιναν λογαριασμο σε κανεναν, τοτε μπορει να εχουμε βρεθει κιολας.
Απο την τοτε "παρεα" της ειδικης (μυστικης) αποστολης, δεν ειναι σημερα κοντα μας ο Νικολάκης - Αρχισμηνίας (ΤΕΑ) Καλογερόπουλος Νικόλαος, που "εφυγε" τοσο αδικα το 1991 οταν επεσε το 748 C-130 (με το οποιο ειχαμε παει Κρητη) στο Όθρυς, και ο Σμήναρχος Ιπτάμενος Στεργιος Κοτουλας που "εφυγε" ηρωικα με το 1122 PZL, στην Κεφαλλονια το 2010.

Να δω αν θα καταφερω να παρω τον κ...ο μου φετος και να ανταποκριθω στην προσκληση και φετος, για "καζανι" στις 17 στο Ηρακλειο.

Μιχαλη χιωτη ,mike p ,mixalio και σε ολους τους ερταζοντες χρονια πολλα παντα με υγεια και καλες κατασκευες!!!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Μαστόρων Ευχολόγιον!

89-91 ήμουν στην 112
Τα παιδιά (πλήρωμα) του C-130 τα γνώριζα προσωπικά.... Όπως και τον Κοτουλα από το 83 στην 117
Αν έρθεις Ηράκλειο θα χαρώ να τα πούμε από κοντά. ((Καλά που μου το θύμησες να προγραμματίσω το καζάνι μου)

σας ευχαριστω θερμα για τις ευχες σας!!! :ADFADF1:
χρονια πολλα και στους υπολοιπους εορταζοντες!!

Φχαριστω πολυ κυριοι! Ευχομαι να στε καλα να με χαιρεστε και να απολαμβανεται τη πχιοτητα που σας προσφερω :flipout: