Μαστόρων Ευχολόγιον!

Εκ μέρους των Νικολάδων (στους οποίους επίσης ευχομαι ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΟΠΟΛΛΑ):
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Ευχαριστώ πολύ όλα τα καλά παιδιά για τις ευχές τους. Να είστε όλοι πάντα καλά γεμάτοι υγεία και ευτυχία. :ernaehrung004:
Πολλές ευχές και στους συνονόματους -bye-

Και τις ευχές μου στους εορτάζοντες σήμερα να έχουν υγεία και ό,τι επιθυμούν. Σαν πρώην ναυτικός τον Άη Νικόλα τον τιμώ λίγο περισσότερο αφού στη γέφυρα τον είχαμε σε πρώτο πλάνο και σε κάθε δύσκολη στιγμή στην πλώρη μας. Να είστε καλά...

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Φίλοι μου να είστε καλά για τις ευχές, και ανταποδίδω με τη σειρά μου στους συνονόματους! Να μας χαιρόμαστε (τέτοιοι που είμαστε). :ADFADF1: :BDGBGDB55:

Υγεία σε όλους, οι συνονόματοι να χαίρονται την γιορτή τους!

Στάλθηκε από το VTR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες σήμερα!!!!

:food-smiley-005::food-smiley-005::food-smiley-005::food-smiley-005:

Να πω κι απο εδώ ένα χρόνια πολλά στο γιό μου, που κατά διαστήματα (όταν είναι πάνω απο το κεφάλι μου) μας διαβάζει!!!

:drummer::drummer::aktion033::aktion033::aktion033:

Απάντηση: Re: Μαστόρων Ευχολόγιον!

Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες σήμερα!!!!

:food-smiley-005::food-smiley-005::food-smiley-005::food-smiley-005:

Να πω κι απο εδώ ένα χρόνια πολλά στο γιό μου, που κατά διαστήματα (όταν είναι πάνω απο το κεφάλι μου) μας διαβάζει!!!

:drummer::drummer::aktion033::aktion033::aktion033:

Να τον χαίρεστε. Υγεία πάνω από όλα.

Καλημέρα σας κύριοι και σας ευχαριστούμε και οι 3 μας!!!
Με υγεία κι ευτυχία για όλους σας!!!

Καλημέρα μαστόρια, χρόνω πολλά στους Λευτέρηδες του forum - και όχι μόνο - που σήμερα έχουν την ονομαστική τους εορτή!!!!!! Με υγεία επιτυχίες και ..... πολλά μαστορέματα...!!! :drummer:

Χρόνια πολλά σε όλους τους εορτάζοντες. Με υγεία!
Γιάννη να σου ζήσει ο πιτσιρικάς και να τον καμαρώσεις όπως τον ονειρεύεσαι. :grandpa: