Μαστόρων Ευχολόγιον!

ή πολύ της Εκκλησίας είστε, ή με το εορτολόγιο στο χέρι.

'' Οσίου Κυριακού του Αναχωρητού '' Χρόνια πολλά λοιπόν στον Κυριάκο απ τους Φούρνους και σε όλους όσους εορτάζουν.

Re: Απάντηση: Μαστόρων Ευχολόγιον!

ή πολύ της Εκκλησίας είστε, ή με το εορτολόγιο στο χέρι.

Ούτε το ένα ούτε το άλλο ....απλώς όσους αγαπάμε και θεωρούμε φίλους ...σημειώνουμε πότε γιορτάζουν αρκεί να το πούνε μια φορά -bye-

Χρονια πολλα παιδια. Να χαιρεστε τις κατασκευες σας με τους ανθρωπους που αγαπατε.
(Ειδικα εκεινος ο Enduras, και με τη φουσκωτη του κουκλα 😁😁😁 )

Απάντηση: Re: Απάντηση: Μαστόρων Ευχολόγιον!

Ούτε το ένα ούτε το άλλο ....απλώς όσους αγαπάμε και θεωρούμε φίλους ...σημειώνουμε πότε γιορτάζουν αρκεί να το πούνε μια φορά -bye-
Σεβασμός και μόνο σε αυτά που λες να είσαι πάντα καλά φίλε Νίκο, ευχαριστώ και όλους σας για τις ευχές σας χαθήκαμε λίγο το καλοκαίρι θα επανέλθω σιγά, σιγά προέχει το ψάρεμα (Καλαμαριά)που πέσανε απότομα ο Μπάμπης ακούει; κύριοι να είστε καλά θα πιω δύο κοπα λιμπρεσ στην υγεία σας παραπάνω

Στάλθηκε από το CUBOT_NOTE_S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

....προέχει το ψάρεμα (Καλαμαριά)που πέσανε απότομα ο Μπάμπης ακούει;...

Δεν ακούει γιατί πρέπει να καθαρίσει ένα μικρό γοφάρι (6,200) και μια τσιπουρίτσα (1,100). -bye-
Με φτιάχνεις τώρα με τα καλαμάρια... Γουστάρω τρελά.

Attachments

• C8C848A2-C4A2-48EC-BFFB-DE3029F67AB1.jpg
    C8C848A2-C4A2-48EC-BFFB-DE3029F67AB1.jpg
    109.3 KB · Views: 193

Δεν ακούει γιατί πρέπει να καθαρίσει ένα μικρό γοφάρι (6,200) και μια τσιπουρίτσα (1,100). -bye-
Με φτιάχνεις τώρα με τα καλαμάρια... Γουστάρω τρελά.
Δεν μου ανοίγει την φωτό να καμαρώσω καπετάνιο μου πάντως τα καλαμάρια είναι μικρά πράγμα που σημαίνει ότι η θάλασσα έχει γεμίσει αφρόψαρα κυρίως τουνακια και ιδανικά για ζωντανό με καλάμι για χοντρά, εναλλακτικά εξαιρετικός μεζές στο τηγάνι η στα κάρβουνα.

Στάλθηκε από το CUBOT_NOTE_S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

το ξέρω μωρέ απλά το είπα γιατί είναι γιορτή που δεν τη γνωρίζουν οι περισσότεροι και περνάει απαρατήρητη.

Χρόνια πολλά στον Κυριάκο για τα γενέθλια του!!!

Και χρόνια πολλά στους προηγούμενους εορτάζοντες...!!!

Ευχαριστω πολυ παιδια!!!!

Ενα κομματι σπεσιαλ μαστορικη τουρτα παραγγελια της συζυγου για ολους!!!!

IMG-20201007-090832.jpg
IMG-20201007-075834.jpg

Και σβυσαμε και το κερακι!
χαχαχαχαχα
IMG-20201007-090945.jpg