Μαστόρων Ευχολόγιον!

Επισης χρονια πολλα και στον babis@ απο αταλαντη που χαθηκε τωρα τελευταια!!

Χρόνια Καλά Μπάμπη!!!...κάνε χώρο στο εργαστήρι για το δωράκι που σου στέλνω....:drummer:

SledPicture.JPG

Χρονια πολλα οι Μπαμπηδες μας!!!

Και ο Μπαμπης που ειχε ερθει στην 1η μαστοροσυναξη και ο αλλος Μπαμπης που συλλεγει τα Μακιτα :))

Χρόνια Πολλά, Χρόνια Καλά με υγεία και μαστορέματα πολλά.
Και...
:drummer:
ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙΣ!!!:ernaehrung004: :award::ernaehrung004:

Χρόνια πολλά και καλά στους εορτάζοντες.

Χρόνια πολλα Μπαμπινο , πολυχρονος , πολυχρωμος , πολυελαιος και πολυεστερας ! :-D

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους...
Και σας ευχαριστώ διπλά γιατί σήμερα έχω καί γενέθλια.:ernaehrung004:

Ωραίο jet ski :worshippy: ... Όχι για μένα, για τον άλλον που λέτε, αυτόν που μαζεύει Makita. :p
Λιάκο, με πολυεστέρα θα ασψοληθούμε αργότερα, όταν θ´ αρχίσει η προετοιμασία του φουσκωτού, ελπίζω να το κατέχεις το άθλημα.

Ωραίο jet ski :worshippy: ... Όχι για μένα, για τον άλλον που λέτε, αυτόν που μαζεύει Makita. :p
Λιάκο, με πολυεστέρα θα ασψοληθούμε αργότερα, όταν θ´ αρχίσει η προετοιμασία του φουσκωτού, ελπίζω να το κατέχεις το άθλημα.

Χαχαχαχα..κάτι θα κάνουμε !
Είχα ενα 5,95 ολιμπικ με ειβον γαστρα και μια 200αρα V γιαμαχα . Βρουμ βρουμ..χαχαχα...

Re: Απάντηση: Μαστόρων Ευχολόγιον!

Στρατηγέ μας? καί ...................... γενέθλια????? Πολύχρονος να τα εκατοστήσεις!!!!!!!!!!!!! :ernaehrung004:

(σου στήσαμε αντίσκηνο στο Παναθηναικό νήμα)!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Μαστόρων Ευχολόγιον!

Στρατηγέ μας? καί ...................... γενέθλια????? Πολύχρονος να τα εκατοστήσεις!!!!!!!!!!!!! :ernaehrung004:

(σου στήσαμε αντίσκηνο στο Παναθηναικό νήμα)!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Χρηστάρα σ´ ευχαριστώ πολύ.
Τι κάνεις εσύ εδώ; Θες να καταστραφείς; :flipout:

Χρόνια Πολλά, Χρόνια Καλά με υγεία και μαστορέματα πολλά.
Και...
ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙΣ!!!:ernaehrung004: :award::ernaehrung004:

Χρόνια πολλά και καλά στους εορτάζοντες.

Μάλλον δεν με πρόσεξες...

Παναγιώτη μου σ´ ευχαριστώ πάρα πολύ, να χαίρεσαι όσους αγαπάς και πάνω απ´ όλα υγεία.
Σε πρόσεξα βρε, όπως κι όλες τις ευχές των άλλων φίλων και σας ευχαριστώ πολύ όλους, απλά δεν ήθελα να γίνομαι κουραστικός αναφερόμενος σε έναν-έναν ξεχωριστά.

Παναγιώτη μου σ´ ευχαριστώ πάρα πολύ, να χαίρεσαι όσους αγαπάς και πάνω απ´ όλα υγεία.
Σε πρόσεξα βρε, όπως κι όλες τις ευχές των άλλων φίλων και σας ευχαριστώ πολύ όλους, απλά δεν ήθελα να γίνομαι κουραστικός αναφερόμενος σε έναν-έναν ξεχωριστά.

Προς θεού βρε Μπάμπη, δεν το λέω για να μου απαντήσεις προσωπικά...χαχα το ότι θυμήθηκα τα γενέθλιά σου.

Χρόνια πολλά σε όλους τους εορτάζοντες έστω και καθυστερημένα! Μπάμπη να τα χιλιάσεις και τα χρόνια και τα μακιτα (αν δεν το έχεις κάνει ακόμα) :) Με υγεία!!!

Χρονια πολλα στους Χαραλαμπηδες, και στον κυριο Μπαμπη - Κλουζο, να ειναι καλα να "ριχνει" τις απιστευτες ατακες του και "τα φαρμακερα του βελη" στους "αλλοθρησκους" μπλεμποσακηδες, ντιβαλτακηδες, προξονακηδες, και να μας κανει να χαμογελαμε!!!!

Απάντηση: Re: Μαστόρων Ευχολόγιον!

Σας ευχαριστώ πολύ παληκάρια... Εύχομαι τα καλύτερα και σ´ εσάς... :ernaehrung004:

Πολύχρονος και παντα γέρος να εισαι Μπαμπη...

Αυτό το θεωρείς ευχή τώρα; :flipout:

(Εκτός αν το έγραψες επίτηδες...)