Μαστόρων Ευχολόγιον!

Απάντηση: Re: Μαστόρων Ευχολόγιον!

Χρονια πολλα σε ολους τους συναδελφους μας για την ονομαστικη τους γιορτη! Υγεια και δυναμη!!

Κωστας Συριανος, Κωστας Πατρινος, Κωστας vrass, Κωστας kospap, kostas k, kostas g, Kωστας απο Μελισσια και οσοι φιλοι γιορταζουν σημερα!!

Ευχαριστώ πολύ Μιχάλη να 'σαι καλά, όπως ευχαριστώ, και όλα τα άλλα μέλη από το forum που μου ευχήθηκαν μέσα και από αυτήν την ενότητα, μιας και είχαν προηγηθεί ευχές και στο "καφενείο των Μαστόρων". Να ευχηθώ και εγώ με την σειρά μου έστω και λίγο αργοπορημένα σε όλους τους συνονόματους εδώ και να ανταποδώσω σε όλους σας τις ευχές μου με υγεία, επιτυχία, και φυσικά .......... πολλά μαστορέματα!!!!!! :2thumb22sup:

Υ.Γ. Το να σε θυμούνται την ημέρα της ονομαστικής εορτής και να σου εύχονται άτομα (....συνάρρωστοι :flipout:) μέσα από μια σελίδα κοινωνικής δικτύωσης που δεν έχεις δει ποτέ στην ζωή σου, λόγο απόστασης ή ειδικών ετερόκλητων συνθηκών, αυτό και μόνο το γεγονός καθίσταται σαν επιτυχία που έχει οικοδομηθεί και σφυρηλατηθεί στην διάρκεια του χρόνου μέσα από ειλικρίνεια και αλληλεγγύη που υπάρχει εν αφθονία εδώ μέσα. Σας χαιρετώ στέλνοντας σε όλους σας ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ. :SFGSFGSF:

Να ευχηθώ & διαδικτυακά τα χρονιά μου πολλά έστω και λίγο εκπρόθεσμα στον συντοπίτη μου Makis75 που σήμερα έχει την ονομαστική του εορτή, (......δεν το ήξερα μου το μαρτύρησαν.....:D) και που πριν από λίγο ήπιαμε μαζί και τον καφέ μας στην παραλία της Σύρου. :ernaehrung004: :ADFADF1:Χρόνια πολλά Μάκη να χαίρεσαι την ονομαστική σου εορτή και βεβαίως την οικογένεια....!!!!

Re: Απάντηση: Μαστόρων Ευχολόγιον!

Να ευχηθώ & διαδικτυακά τα χρονιά μου πολλά έστω και λίγο εκπρόθεσμα στον συντοπίτη μου Makis75 που σήμερα έχει την ονομαστική του εορτή, (......δεν το ήξερα μου το μαρτύρησαν.....:D) και που πριν από λίγο ήπιαμε μαζί και τον καφέ μας στην παραλία της Σύρου. :ernaehrung004: :ADFADF1:Χρόνια πολλά Μάκη να χαίρεσαι την ονομαστική σου εορτή και βεβαίως την οικογένεια....!!!!

Σε ευχαριστώ να σε καλά

Των Αγιων Παντων πραγματι!! Κιινητη εορτη, 11 Ιουνιου για το 2017!!

Αγίων Πάντων
Η ημέρα (γιορτή) των Αγίων Πάντων πέφτει 56 ημέρες μετά την Κυριακή του Πάσχα. Την ημέρα αυτή γιορτάζουν όλα τα ονόματα χωρίς γιορτή.

Xρονια πολλα Μακη!!

Αν καί ετεροχρονισμένα νά πώ χρόνια πολλά στούς χτεσινούς εορτάζοντες Πέτρος καί Παύλος,καί ειδικά στόν Παύλο από τά Σέρρας πού θυμάμαι στό forum.

Χρόνια Πολλά Καπετάνιε .... καλές πτήσεις -bye-

Χρόνια πολλά και καλά Παύλο, με υγεία! :ernaehrung004:

λίγο καθυστερημένα, αν και δεν είμαι στο κατάλληλο για ανάρτηση θέμα

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.