Μαστόρων Ευχολόγιον!

Χρόνια πολλά και καλά Παναγιώτη :ernaehrung004:...κοίτα μπροστά όχι πίσω γιατί είναι πολλά :flipout::flipout:

ποια τα πίσω ή τα μπροστά ; :flipout:

έλα Παναγιώτη για μολόγα, τα πόσα κλείνεις ;
είδες όμως τι διακριτικός που είμαι ; δεν ρωτάω πόσων χρονών είσαι για να μην σε φέρω σε δύσκολη θέση :flipout::flipout::flipout:

Απάντηση: Re: Μαστόρων Ευχολόγιον!

Χρόνια πολλά,καλά και δημιουργικά Παναγιώτη!

Χρόνια πολλά και καλά Παναγιώτη :ernaehrung004:...κοίτα μπροστά όχι πίσω γιατί είναι πολλά :flipout::flipout:

Πολύχρονος Πάνο.

Κι απο μενα τα χρονια πολλα Παναγιωτη! Πολυχρονος!!

Χρόνια πολλά και καλά κυρ Παναγιώτη. Πάντα χαρές.

Σας ευχαριστώ όλους έναν έναν για τις ευχές σας. Να είμαστε όλοι καλά και να μαστορεύουμε όσο και όταν μπορούμε.

ποια τα πίσω ή τα μπροστά ; :flipout:

έλα Παναγιώτη για μολόγα, τα πόσα κλείνεις ;
είδες όμως τι διακριτικός που είμαι ; δεν ρωτάω πόσων χρονών είσαι για να μην σε φέρω σε δύσκολη θέση :flipout::flipout::flipout:

Γιώργο θα σου το πω αλλιώς, είμαι σε ηλικία που έπρεπε να αλλάξω (ανανεώσω) το δίπλωμα οδήγησης. :flipout::flipout::flipout::flipout::flipout::ernaehrung004:

Μάστορα, τί έγινε, ένας χρόνος παραπάνω;
Συσσωρευμένη εμπειρία είναι αυτό, μην αγχώνεσαι, κι εγώ σ´ ακολουθώ σε μια βδομάδα.
Πολύχρονος υγιής κι ευτυχισμένος. :ADFADF1:

Συσσωρευμένη εμπειρία είναι αυτό, μην αγχώνεσαι, κι εγώ σ´ ακολουθώ σε μια βδομάδα.

τι, και γεννέθλεια και ονομαστική εορτή ; θα κεράσεις εις διπλούν δηλαδή !!

Ευχαριστώ πολύ Μπάμπη, καλά να είμαστε!

Χρόνια πολλά στον Χαράλαμπο, και φυσικά στον μίστερ Μπάμπη τον έναν του avclub...

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλημέρα μαστόρια, πρωινοί-πρωινοί βλέπω...
Σας ευχαριστώ πολύ, κι εσείς να είστε καλά και να χαίρεστε ότι αγαπάτε. :ernaehrung004: