Mαστοροσυνάξεις!

Απάντηση: 2η Μαστοροσυναξη.

Πραγματικα ειναι πολυ ωραιο ,ατομα που συναντιουντε πρωτη φορα σε λιγα λεπτα να ειναι μια ωραια παρεα.
επισης να ευχαριστησω τον μιχαλη(χιωτης)για την προσφορα των τριων εργαλειων στην κληρωση .

Re: 2η Μαστοροσυναξη.

Πολύ ωραία συνάντηση πραγματοποιήθηκε σήμερα τό μεσημέρι,γνωριστήκαμε από κοντά μέ συνάδελφους πού τά λέμε σχεδόν κάθε μέρα στό forum,καλαμπούρι,ανταλλαγές απόψεων,τά γνωστά πειράγματα.
Τό φαγητό όντως απίθανο,όπως είπε καί ο Μιχάλης.
Είχε καί χάπενινγκ τό μενού,μέ κλήρωση τρία δώρα πού έφερε ο Μιχάλης (χιώτης),ήμουν καί τυχερός καί έφυγα καί μέ ένα πριόνι μπλέ Bosch,σημειωτέον ότι είναι τό πρώτο μου εργαλείο μπλέ Bosch,ένα μεγάλο ευχαριστώ στόν Μιχάλη.
Οσα παιδιά δέν μπόρεσαν νά έρθουν νά μαστε καλά νά τά πούμε στήν επόμενη συνάντηση.

Επερασαμε όμορφα!!!
Αναμενόμενο δλδ αφού είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα εντός και εκτός φόρουμ!!!
Χάρηκα πολύ που μαζευτηκαμε και τα είπαμε με όλο το avclub.gr και το ξενοτεμενο πατριωτακι μου!!

Κύριοι που το χάσατε μην απογοητευεστε καθώς ο Σαμιώτης φίλος Σιφης έρχεται στα τέλη του μήνα να μας επισκεφτεί!
Ευκαιρία να το επαναλαβουμε!!!!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Και μερικές φωτογραφίες!

tmp_30967_IMG_20151114_211850_968994950.jpg

Και οι νικητές με τα δώρα του Μιχάλη!!!
Πολλά μπράβο στον πατριώτη μου για την κίνηση του!!!!

tmp_30967_DSC_1373_58795764.jpg

Μπραβο ρε μαστορια! Βλεπω χωριστηκατε στα δεξια οι συνταξιουχοι :grandpa: στα αριστερα οι νεωτεροι :music-smiley-005:. Ο χιωτης στη κεφαλη ειναι?

Ο θαντερκατς ποιος ειναι?:flipout:

Ο Μιχάλης είναι αναγνωρίσιμος ...φοράει κοστούμι :flipout:
Ο Κυριάκος φοράει κράνος ´...άλλωστε έχει ποζάρει και άλλες φορές !!!
Ο Δημήτρης κρατάει πριόνι που κέρδισε.
Ο Μπάμπης ...γνωστή παρουσία !!!
Οι άλλοι θα δούμε

Ο Βασίλης (κάτι μου θυμίζει το μπλουζάκι )

Τα κοπτικά ο Παναγιώτης τα κέρδισε ???

Ο θαντερκατς είναι ο vasilisp77.
Τα κοπτικα δόθηκαν στον Παναγιώτη χωρίς κλήρωση αφού αναγνωριστηκε η ανάγκη από τον Χιωτη!
Είμαστε λέμε οι καλύτεροι!

Στην πρώτη φωτό από αριστερά Babis @ (Αταλάντη),Vasilisp77,Enduras1,Ioannistsa,Panava,
Χιωτης,weather1967,sinos13.
Στήν δεύτερη φωτο στήν θέση τού Κυριάκου Enduras1 είναι ο Babis K

Απάντηση: Re: 2η Μαστοροσυναξη.

Νικο με βρηκες! Τα router bits μου τα εδωσε ο Μιχαλης,τον οποιο ευχαριστώ και μεσω του φορουμ, χωρις κληρωση, οπως αναφερει και ο Κυριάκος.

Last edited:

Εγώ που βρήκα 6 στούς 9 κερδίζω κάτι Μιχάλη ???

Τα αγαθα σε μαστοροσυναξεις κτωνται, οπως λεει και η λαικη σοφια :)))

Πολύ ωραία συνάντηση πραγματοποιήθηκε σήμερα τό μεσημέρι,γνωριστήκαμε από κοντά μέ συνάδελφους πού τά λέμε σχεδόν κάθε μέρα στό forum,καλαμπούρι,ανταλλαγές απόψεων,τά γνωστά πειράγματα.
Τό φαγητό όντως απίθανο,όπως είπε καί ο Μιχάλης.
Είχε καί χάπενινγκ τό μενού,μέ κλήρωση τρία δώρα πού έφερε ο Μιχάλης (χιώτης),ήμουν καί τυχερός καί έφυγα καί μέ ένα πριόνι μπλέ Bosch,σημειωτέον ότι είναι τό πρώτο μου εργαλείο μπλέ Bosch,ένα μεγάλο ευχαριστώ στόν Μιχάλη.
Οσα παιδιά δέν μπόρεσαν νά έρθουν νά μαστε καλά νά τά πούμε στήν επόμενη συνάντηση.

χεχε, αντε να δουμε τωρα ποιο θα ειναι το δευτερο μπλε bosch εργαλειο, μιας και εγινε η αρχη :))

Άρτι αφιχθείς στη βάση μου οπότε λίγο καθυστερημένα να πω κι εγώ ότι ήταν μια πολύ όμορφη συνάντηση σε ωραίο μαγαζί με καλή παρέα και ωραία φαγητά.. Χάρηκα πολύ που μαζευτήκαμε όσοι μπορέσαμε και γνωριστήκαμε και εκτός πληκτρολογίου. Μου έμειναν από όλους πολύ καλές εντυπώσεις και θα ήταν ωραία, τέτοια, να επαναλαμβάνονται συχνότερα.
Παναγιώτη (panava) μην ανησυχείς, ο Ιωάννης φαίνεται μεγαλύτερος.
Ιωάννη μην ανησυχείς ο Παναγιώτης φαίνεται μεγαλύτερος.
Κυριάκο, εσύ είσαι ο μεγαλύτερος απο όλους οπότε ούτε εσύ χρειάζεται να ανησυχείς...
Αυτά..

Απάντηση: Re: 2η Μαστοροσυναξη.

Άρτι αφιχθείς στη βάση μου οπότε λίγο καθυστερημένα να πω κι εγώ ότι ήταν μια πολύ όμορφη συνάντηση σε ωραίο μαγαζί με καλή παρέα και ωραία φαγητά.. Χάρηκα πολύ που μαζευτήκαμε όσοι μπορέσαμε και γνωριστήκαμε και εκτός πληκτρολογίου. Μου έμειναν από όλους πολύ καλές εντυπώσεις και θα ήταν ωραία, τέτοια, να επαναλαμβάνονται συχνότερα.
Παναγιώτη (panava) μην ανησυχείς, ο Ιωάννης φαίνεται μεγαλύτερος.
Ιωάννη μην ανησυχείς ο Παναγιώτης φαίνεται μεγαλύτερος.
Κυριάκο, εσύ είσαι ο μεγαλύτερος απο όλους οπότε ούτε εσύ χρειάζεται να ανησυχείς...
Αυτά..

Πολύ διπλωματικές θέσεις Μπάμπη, νάσαι καλά.

Μια και μιλάμε για τον μεγαλύτερο μάστορα να ευχαριστήσω τον Μπάμπη που αναγνωρίζει την αξία μου.
Χεχεχεχε

Χάρηκα πολύ που ήρθες Μπάμπη!
Και πολλά μπράβο και στην κοπέλα σου Ελένη η οποία μας άντεξε για 3 ώρες!!!

Χαχα.. Ετοιμόλογος Κυριάκο...
Μπα, τη συμπάθησε την παρέα η Ελένη..
Άντε και στην επόμενη συνάντηση τώρα..

Παίδες να είστε καλά να έχετε το μεράκι που έχετε και να απολαυμβάνετε τις κατασκευές σας, χάρηκα για τη γνωριμία !!!