Mαστοροσυνάξεις!

Re: 2η Μαστοροσυναξη και κοπη πίτας!!!!!!!

Κυριάκο μεσα στήν σκέψη μου ησουν και μέ πρόλαβες,ήμουν ανοργάνωτος σκέφτομουν η κανα εργαλειάκι η κανα φυτό νά φέρω,τό θέμα είναι ότι θά έρθω μέ μετρό,καί πού θά το κουβαλάω αν είναι κάτι μεγάλο χά χά χά .Τώρα αυτήν τήν εποχή δέν βρίσκω μπιγώνιες,λέω νά φέρω μιά Γαρδένια,η άν προτιμάτε κάτι σέ εργαλειάκι,καλά μιλάμε θά έχουμε show όσοι δέν γνωριζόμαστε θα γνωριστούμε από τά πράγματα πού θά κρατάμε στίς σακούλες χά χά χά.

garden10.jpg

Απάντηση: Re: 2η Μαστοροσυναξη και κοπη πίτας!!!!!!!

Φίλε μου Κυριάκο σ' ευχαριστώ για την εξυπηρέτηση, έπρεπε να ανατρέξω σε email 6 ετών για να ξαναβρώ τον κωδικό μου.
Καλή αντάμωση μαστόρια, θα περάσετε σερβέγιορα από τον chief engineer :ernaehrung004:

Δημήτρη Γουέστ δεν θες να πάμε μαζί με το αμάξι?

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Γουεδερ *

Σέ ευχαριστώ Αχιλλέα,θά δώ ίσως έρθω μέ ιχ καί εγώ λόγο κάποιας δουλειάς πού βγήκε.
Αν είναι θά τά πούμε μέ pm.

Αντε κανόνισε το νά έρθεις φίλε μου,μπορεί νά είσαι ο τυχερός.

Δυστυχώς το επαγγελματικό μου πρόγραμμα είναι κατηγορηματικά εναντίον οποιασδήποτε "εξωσχολικής" δραστηριότητας αυτή την περίοδο...

Εκτός κι αν το κρατήσετε μέχρι αργά, οπότε θα μπορώ να έρθω για ένα μεταμεσονύχτιο ποτάκι - υπάρχουν πολλές επιλογές εκεί γύρω.

Απάντηση: 2η Μαστοροσυναξη και κοπη πίτας!!!!!!!

Και εγώ ....... + ένα δώρο ...

Μπράβο Ιωάννη,ωραίος
Αγάπη η ταπεινή άποψη μου είναι αν είμαστε π.χ μέχρι τώρα 12 άτομα,πές του 12 καί μπορεί νά έρθουν κανα-δυό άτομα ακόμα,αλλά δέν είναι σίγουρο,γιατί μπορεί αύριο τό πρωι-μεσημέρι νά προκύψει κάτι καί νά μπορέσει νά έρθει καί κάποιος άλλος συνάδελφος.

Δημήτρη το +2 θα το βολέψει το μαγαζί από ότι μου είπε. Απλά δε θέλω να του πω κράτα μου 14 καρέκλες για παράδειγμα και να πάμε 8 άτομα Σάββατο βραδάκι :)

Δημήτρη το +2 θα το βολέψει το μαγαζί από ότι μου είπε. Απλά δε θέλω να του πω κράτα μου 14 καρέκλες για παράδειγμα και να πάμε 8 άτομα Σάββατο βραδάκι :)

Αγάπη έχεις δίκιο,μιά χαρά τότε όλα.

Αν μέτρησα καλά 13 είμαστε μέχρι στιγμής. Αρα το 14 που του είχα πει έπεσε σχεδόν μέσα.
Πάω να τον ενημερώσω ότι θέλουμε το 14αρι τραπεζι ως έχει λοιπόν. :)

Το μαγαζί ενημερώθηκε και μου είπε κιόλας ότι επειδή η μουσική ξεκινάει στις 10 και εμείς είμαστε για 19:30, παίζει να ειναι χαλαρός και να μη δημιουργηθεί θέμα αν έρθουν περισσότεροι άτομα

Απάντηση: Re: Απάντηση: 2η Μαστοροσυναξη και κοπη πίτας!!!!!!!

Μπραβο Γιαννη!
Αν θες βαλε και μια φωτο να το βαλω στην αρχικη να δελεασουμε κανενα ακομη!!!
Χεχεχεχε

L-Boxx Mini Fischer.jpg

Βλέπω δυνατά δώρα και το πριόνι θα έρθει παρέα με σκαρπελο και σφυρί. Σετ ξυλουργός κομπλε