Mαστοροσυνάξεις!

Re: Μαστοροσυναξη 16/4/2016

Ήταν πολύ όμορφα!
Γελάσαμε, συζητήσαμε, φάγαμε και τους ωραίους μεζέδες της Μαρμιτας συνοδεία κρασιού και τσίπουρου με κόστος ελάχιστα πάνω από δέκα ευρώ.
Ηπιαμε και καφεδάκι!!!!!
Με το καλό και στην επόμενη!!!

O Xιωτης λιαζοταν σημερα σε μια καφετερια εντος ενος παρκου σε ενα προαστειο του Βουκουρεστιου :))

Τι στο καλό πρόσφυγας είσαι ή μετανάστης ; αυτοί λιάζονται στα πάρκα και στις πλατείες ( Χριστοδουλοπούλου ) :flipout:

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Aλλη μιά συνάντηση πραγματοποιήθηκε σήμερα,στό γνωστό περιβάλλον της Μαρμίτας ωραίοι μεζέδες,χαλαρή κουβεντούλα-αστεία,τά είπαμε μέ φίλους καί φίλες,γνωριστήκαμε μέ νέα μέλη γιά πρώτη φορά,όλα τά λεφτά όταν μπήκε μέσα ο Μπάμπης καί ο Κυριάκος τού έκανε σωματικό έλεγχο γιά να εντοπίσει που είχε τά Forstner χαχαχα

Πληροφοριακά συνάδελφοι μετά πού γύρναγα από Καποδιστρίου-->Λεωφόρο Εθνικής Αντιστάσεως έκανα μιά μικρή παράκαμψη καί ανέβηκα δεξιά τήν Ηρακλείου γιά νά κάνω μιά βόλτα στό praktiker ,λοιπόν έφερε τό σέτ μέ κρυφές βίδες τής Wolfcraft κρατηθήτε στά 60 ευρώ !!!
Επίσης πάρα πολλά αναλώσιμα Stanley (γυαλοχαρτα,τρυπανια,κατσαβιδολαμες,ποτυροτρυπανα,εξαρτήματα για πολυεργαλείο κ.τ.λ)

Μικρή παράκαμψη τη λες αυτή ; πες ότι σ έτρωγε η τσέπη σου ...:flipout:

Εχω παρευρεθει στις 3 απο τις 5 συναξεις μεχρι τωρα. Για οικονομικο προσφυγα, καλα ειναι :))

Παντως παρεουλα κανουμε καλη και απο εδω, στο φορουμ!

Ωραία φωτογραφία σας έβγαλα..:aktion033::aktion033:

Αλλά στο είπα Κυριάκο θα μας τα χαλάσει ο Ήλιος.:furious3:

Ειναι γιατι την τραβηξες κοντρα στον καιρο (weather1987)

On topic.

DSC_2412.jpg

DSC_2409.jpg
Και μια με το καφεδάκι!!!
DSC_2414.jpg

Πώς καταφέρατε νά μέ κάνετε τόν μαστροΔημήτρη τόν αόρατο δέν μπορώ νά καταλάβω χαχαχα
Στήν πανοραμική φωτό τού Κυριάκου έπεσε ο weather-ήλιος καί φαινόμαστε σάν φαντάσματα :flipout:,στού Παναγιώτη έπεσε τό μαύρο σκοτάδι χαχαχα.

Μιχάλη επίτηδες τό κάνεις νά βάζεις τήν Lumix επάνω στή Worx ? ,αφού ξέρεις τόν πόνο μου :drool1:

Ωραία παρέα πάντως, ίσως στην επόμενη να πρέπει να κλείσετε μεγαλύτερο τραπέζι !!

Τήν επόμενη φορά γείτονα Γιώργο κανόνισε νά έρθεις.

Απάντηση: Re: Μαστοροσυναξη 16/4/2016

Πώς καταφέρατε νά μέ κάνετε τόν μαστροΔημήτρη τόν αόρατο δέν μπορώ νά καταλάβω χαχαχα
Στήν πανοραμική φωτό τού Κυριάκου έπεσε ο weather-ήλιος καί φαινόμαστε σάν φαντάσματα :flipout:,στού Παναγιώτη έπεσε τό μαύρο σκοτάδι χαχαχα.

Και για να μην λείψει το ωραίο χαμόγελο του φίλου μου, μαστροΜήτσο......TA DA!!!!!!

>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
IMG_20160416_155636cc.jpg

Τώρα μάλιστα Παναγιώτη έδωσες τό φώς τό αληθινόν :SFGSFGSF:

χαχα, δεν ειναι επιτηδες..
Η worx εχει πιασει ολο τον χωρο στο τραπεζακι που εβγαζα συνηθως τις φωτογραφιες με τα νεα εργαλεια.

Τωρα ολα τα επομενα νεα εργαλεια θα τα βγαζω φωτο πανω στον παγκο του εργαλειου..η στον καναπε :))

χαχα, δεν ειναι επιτηδες..
Η worx εχει πιασει ολο τον χωρο στο τραπεζακι που εβγαζα συνηθως τις φωτογραφιες με τα νεα εργαλεια.

Τωρα ολα τα επομενα νεα εργαλεια θα τα βγαζω φωτο πανω στον παγκο του εργαλειου..η στον καναπε :))

Επίτηδες... για να τσιγκλώνεις τον Δημήτρη χαχαχα!!!

Εχω παρευρεθει στις 3 απο τις 5 συναξεις μεχρι τωρα. Για οικονομικο προσφυγα, καλα ειναι :))

Παντως παρεουλα κανουμε καλη και απο εδω, στο φορουμ!

ε καλά αυτό να λέγεται !

Μιχάλη επίτηδες τό κάνεις νά βάζεις τήν Lumix επάνω στή Worx ? ,αφού ξέρεις τόν πόνο μου :drool1:

Τήν επόμενη φορά γείτονα Γιώργο κανόνισε νά έρθεις.

Πολλές υποχρεώσεις ρε Δημήτρη, είμαι και σχεδόν μισό χρόνο στο χωριό στις ελιές (εξ ου και το AGROTISS) οπότε δεν υπόσχομαι τίποτα. Να είσαι σίγουρος πάντως ότι το θέλω πολύ !

Καλημέρα Μιχάλη. Βρε αθεόφοβε, πανω στον πάγκο της σεγας, μεσα στα πριονιδια ;
Βάλε την σε ενα μεταξένιο μαξιλαράκι πανω. Ειναι ευαίσθητα "εργαλεια" αυτά :)

Τώρα που παρατηρώ την φωτο καλυτερα, δεν μας δίνεις και λεπτομέρειες για τον πάγκο και κυρίως για τον οδηγό της λάμας ;

Καλά του λες, άκου εκεί πάνω στα πριονίδια, ήμαρτον Κύριε !

Μιχάλη, πολύ καλή στο έχω ξαναπεί, με φωτεινό φακό 1.4 αλλά αν δεν απατώμαι όχι καλό close-up (5cm περίπου ) και εγώ θέλω να βγάζω και τη γύρη που λέει ο λόγος απ τα λουλούδια.
Γλυκοκοιτάζω αυτή..http://www.katerelos.gr/product/25375/panasonic-lumix-dmc-fz-200.html?ref=3
Συγνώμη για το off topic παιδιά..

On topic.

Και μια με το καφεδάκι!!!
DSC_2414.jpg

έτσι είναι, οι συντονιστές σε πρώτο πλάνο, όχι παίζουμε !!

Re: Απάντηση: Μαστοροσυναξη 16/4/2016

Χρήστο, off topic που λέει και ο Νικόλας. Δες εδώ.

Ok, ευχαριστω Παναγιώτη. Το εχω δει το ποστ και μου το θύμισες τώρα.

Εκτακτο καλοκαιρινο Mastorgroup.

Πριν αρχισουν να ξενιτευονται οι συναδελφοι λεμε σημερα να μαζευτουμε να πιουμε μια Απαλαρινα με τον Χρηστο Τζουτζη και την συζηγο του τον Βασιλη Ρ77.
Τοπος συναντησης το "Μπλε χταποδι" στις 21:00.

8398547eb49b6a9a364b62aeb60a6678.PNG

Ενα ωραιο και ξακουστο σαν "γαριδαδικο" απο το παρελθον στο Κερατσινι.

3134359fe785757e2fa4d23aed1fd6eb.JPG

https://www.e-table.gr/restaurant/m...L0UIcI-65GutsoSafUhfmNs_7AEf3ZxLlwaAt1c8P8HAQ