Mαστοροσυνάξεις!

Απάντηση: Συναντηση για καφεδακι!

Για άλλη μια φορά δηλώνω απών :smash:

Προέκυψε θεματάκι με την κόρη μου (18:30 στον ορθοπεδικό) οπότε καταλαβαίνετε..

Κυριάκο sorry, πάλι μου γλύτωσες, όσο θες εσύ άλλο τόσο θέλω κι εγώ να σε γνωρίσω από κοντά με τα άλλα παιδιά.

Δημήτρη η καλή σου διάθεση με σκλαβώνει, σ ευχαριστώ φίλε. Αν θες δώσε τα χρήματα στον Κυριάκο (10 ευρώ πρέπει να είναι) και μου το φέρνεις σε κάποια μελλοντική συνάντηση. Μπορώ βέβαια και να στα βάλω στο λογαριασμό σου όποτε θες άμεσα.

Να περάσετε καλά παίδες ! -bye-

Re: Συναντηση για καφεδακι!

θα κοιτάξω να περάσω και εγώ , χωρίς να είναι 100% σίγουρο.

ποια μπαταρία Κυριάκο , την fake που μου έδωσες και κράτησες την γνήσια dewalt , λόγω της γνωστής αδυναμίας στα κίτρινα προιόντα , και πας να τα καλύψεις τώρα με μια απόδειξη ? ΧΑΧΑ (μάλλον θα έρθω τελικά ).

Re: Απάντηση: Συναντηση για καφεδακι!

Για άλλη μια φορά δηλώνω απών :smash:

Προέκυψε θεματάκι με την κόρη μου (18:30 στον ορθοπεδικό) οπότε καταλαβαίνετε..

Κυριάκο sorry, πάλι μου γλύτωσες, όσο θες εσύ άλλο τόσο θέλω κι εγώ να σε γνωρίσω από κοντά με τα άλλα παιδιά.

Δημήτρη η καλή σου διάθεση με σκλαβώνει, σ ευχαριστώ φίλε. Αν θες δώσε τα χρήματα στον Κυριάκο (10 ευρώ πρέπει να είναι) και μου το φέρνεις σε κάποια μελλοντική συνάντηση. Μπορώ βέβαια και να στα βάλω στο λογαριασμό σου όποτε θες άμεσα.

Να περάσετε καλά παίδες ! -bye-

Γιώργο πρώτα η υγεία,περαστικά στήν κόρη σου.
Οσο γιά τα υπόλοιπα μείνε ήσυχος θά τα τακτοποιήσω δεόντος,γιά τά χρήματα θα τα βρούμε από κοντά μήν αγχώνεσε.

Re: Απάντηση: Συναντηση για καφεδακι!

Γιώργο πρώτα η υγεία,περαστικά στήν κόρη σου.
Οσο γιά τα υπόλοιπα μείνε ήσυχος θά τα τακτοποιήσω δεόντος,γιά τά χρήματα θα τα βρούμε από κοντά μήν αγχώνεσε.

Με τέτοιους γείτονες δεν αγχώνομαι ! Καλοσύνη σου Δημήτρη και σε ευχαριστώ.

Καλά να περάσετε όλοι όσοι βρεθείτε στην συνάντηση. -bye-

Aλλη μιά καλή συνάντηση είχαμε σήμερα μέ συναδέλφους,νά μαστε καλά νά ξαναανταμώνουμε.

Και περάσαμε όμορφα!!!!!!!!!!
DSC_4506.jpg

Αντε στην επόμενη τώρα συνοδεία μεζεδακιων!!!
Χαχαχαχαχαχα

Και εγώ με τη σειρά μου να ευχαριστήσω τα παιδιά για την παρέα , το πολύ γέλιο και τα....αστεία για την Aprilitsa .

Και περάσαμε όμορφα!!!!!!!!!!
Αντε στην επόμενη τώρα συνοδεία μεζεδακιων!!!
Χαχαχαχαχαχα

:flipout: Ξεροσφύρι τήν βγάλαμε σήμερα,αλλά χρειάζεται καί τό καφεδάκι.
Τήν έκπληξη τήν έκανε guest star o Γιώργος ο αγρότης σήμερα,πού ξεγλύστραγε πάντα σάν χέλι,από τίς συναντήσεις. :ernaehrung004:

Και εγώ με τη σειρά μου να ευχαριστήσω τα παιδιά για την παρέα , το πολύ γέλιο και τα....αστεία για την Aprilitsa .

"Ηi April here" μέ τά κοντοβράκια :flipout: .Νά σαι καλά Βαγγέλη.

Aλλη μια ωραια συναντηση!τα ειπαμε με παλιους γνωριμους και χαρηκα που γνωρισα απο κοντα ενα ακομη μελος τον γιωργο (agrotis) φυσικα να ευχαριστησω για ακομη μια φορα το κυριακο που ετρεξε για να εξυπηρετηση με την αγορα καποιων ειδων απ το χιωτικο μαγαζι!

Και παλι δεν μπορεσα να ειμαι παρων, ας οψεται το σπαστο ωραριο που δουλευα σημερα. Την επομενη φορα με τους μεζεδες που λεει και ο Κυριακος. ;-)

Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Η χαρά είναι δική μου που γνώρισα μερικούς φίλους απ την παρέα του φόρουμ. άτομα ευχάριστα με γνώσεις και άποψη γύρω από τα εργαλεία και όχι μόνο.

Πολλές ευχαριστίες στο γείτονά μου για την εξυπηρέτηση καθώς και στον Κυριάκο για την αγορά αναλώσιμων που είχαμε παραγγείλει.
Μόνο που φαίνεται είχε τρεμάμενο χέρι και έβγαλε μια καλλιτεχνική φωτογραφία.

Ελπίζω να ήμουν ευχάριστος στην παρέα,

εις το επανιδείν..-bye-

Νεο MastorGroup Πεμπτη27/04/2017

Για να ευχηθουμε δια ζωσης τα χρονια πολλα του Πασχα και οχι μονο πισω απο πληκτρολογια!!!

Τοπος:ΚΑΡΠΕΝΙΣΙΟΥ 3 Περιστέρι Αττικής

Χωρος: Για να ευχηθουμε δια ζωσης τα χρονια πολλα και οχι μονο πισω απο πληκτρολογια!!!

Τοπος:ΚΑΡΠΕΝΙΣΙΟΥ 3 Περιστέρι Αττικής

Χωρος: Η Μπακαλοταβερνα του Θοδωρου.

Χρονος: Πεμπτη 27/04/2017 και ωρα 20:30

DSC_3979.jpg

https://www.google.gr/maps/place/Κα...ved=0ahUKEwizirj1j4XRAhWGVhoKHe1kBT4Q8gEIHDAA

Το μαγαζι ειναι τσεκαρισμενο απο προηγουμενες συναντησεις μας και ειναι στεκι του μαστρο Θαναση ο οποιος θα ειναι και στην παρεα μας!!!

Συμμετοχες:

1. Enduras1
2. Dimitrisven
3. Mike P
4. Vassilisp77
5. Thanasis
6. Vrass
7. Mr Kenzo
8. Waggelis

Last edited:
Απάντηση: Νεο MastorGroup Πεμπτη27/04/2017

καλά να περάσετε, δυστυχώς η διαδρομή είναι λίγο άβολη για εμάς τους βόρειους...