Mαστοροσυνάξεις!

Απάντηση: Συνάντηση tool-a-holics

Καλό θα ήταν να μην οργανωθεί την κυριακή μόνο γιατί τότε έχουμε την προγραμματισμένη ετήσια συνέλευση του σωματείου του avclub.

Να την κάνουμε κι αυτή στο "Ατλαντίς" και , μετά τον καφέ, τους πάμε και κατ´ευθείαν για εγγραφή στο σωματείο... :flipout:

2η Μαστοροσυναξη.

Κύριοι νομίζω πως ήρθε η ώρα για την 2η Μαστοροσυναξη.
Γνωρίζω πως μέσα στον Νοέμβριο ο Μιχάλης Χιωτης θα ξανερθει για λίγο Ελλάδα οπότε δεδομένου του ότι έχουμε ένα μήνα μπροστά μας μπορούμε να κανονίσουμε μια συνάντηση για ανταλλαγή απόψεων χωρίς πληκτρολόγια!!!
Τι λέτε?
Προτείνετε μέρη και μαγαζιά που μπορούμε να βρεθούμε να τα πούμε!

Μπάμπη εσύ γνωρίζεις που συναντιέται το κλαμπ για φαγητό.
Ισως μπορούμε να βρεθούμε εκεί όλοι μαζί να δείξουμε και την παρουσία μας!

Απάντηση: 2η Μαστοροσυναξη.

Εγω μεσα αλλα δεν ξερω απο αθηνα να προτεινω που να παμε.

Αν κανονίσουμε σάββατο μεσημέρι, μπορούμε να πάμε στην Μαρμίτα στην Αγία Παρασκευή που έχει συνήθως συνάξεις μας. Τίμιο καφενείο με καλούς κεφτέδες, πανσέτες, μπριζολάκια, συκώτια, λουκάνικα, σαγανάκια κλπ...
Αλλιώς οπουδήποτε βολεύει!

Re: Απάντηση: 2η Μαστοροσυναξη.

Αν κανονίσουμε σάββατο μεσημέρι, μπορούμε να πάμε στην Μαρμίτα στην Αγία Παρασκευή που έχει συνήθως συνάξεις μας. Τίμιο καφενείο με καλούς κεφτέδες, πανσέτες, μπριζολάκια, συκώτια, λουκάνικα, σαγανάκια κλπ...

ελάτε Αγρίνιο μεριά να σας μάθω τι θα πει ψητό....

Ωραία ιδέα, με αυτό τον τρόπο θα συν-βρεθούμε και με μέλη από την παραδοσιακή – δικάναλη DIY
Να σας γνωρίζουμε και εμείς ;-)

Re: 2η Μαστοροσυναξη.

Κυριοι!

Εμαθα μετα απο επικοινωνια με τον πατριωτη μου πως θα μας επισκευτει στα μεσα του Νοεμβριου περιπου οποτε καλο ειναι να κλεισουμε μια τοποθεσια σαν ιδεα δλδ που να μας βολευει ολους!
Η Μαρμιτα στην Αγ Παρασκευη ειναι εδω
http://www.xo.gr/maps/anazitisi-diefthynsis/patriarchi-grigoriou-e-21-agia-paraskevi-15341
Σχετικα κοντα στο Μετρο Νομισματοκοπειο και μπορουμε να βρεθουμε εκει με οποιον δεν εχει αυτοκινητο και να ανεβουμε μαζι!

Ακουω γνωμες!

Η καλύτερη λύση...έχει και στάση απέξω του Β5 που έρχεται από σταθμό Λαρίσης και ανεβαίνει Αλεξάνδρας και Μεσογείων.

Πιθανώς να είμαι κι εγώ μέσα μιας και κατεβαίνω Αθήνα δυο με τρία ΣΚ το μήνα..

Εγώ, επειδή τελευταία δεν μπαίνω και πολύ συχνά στο forum, να μην τα ξαναλέω... Κυριάκο τόχω αφήσει πάνω σου... :ADFADF1:

Καλα παμε μεχρι τωρα!!!

1.Enduras1
2.Vasilisp77
3.Νικος Πετειναρακης
4.Γιωργος Κυριακαρακος
5.tmjuju σε εβαλα μαζι μας!!! χεχεχε
6.Babis@
7.Babis K
8.Χιωτης

Παμε και τα αλλα παιδια!!!Amsen Mr Kenzo Ioannistsa Lyngas Profchaos αναμενουμε απαντηση!

Last edited:

Να βάλω και καμιά δεκαπενταριά ακόμη που βρισκόμαστε (σχεδόν) κάθε Σάββατο εκεί; :smile:

Μέσα Νοέμβρη, Σάββατο, στη Μαρμίτα, ούτως η άλλος θα είναι 10 άτομα plus.
Εκεί τσακωνόμαστε κάθε Σάββατο οι δικάναλοι με τους προβολάκηδες! :p

Αμα ειναι για τσακωμο να φερουμε κανενα γερμανοπολυγωνο Νο 60 και κανενα καρφωτικο αερος χωρις ασφαλεια...
Χαχαχαχαχα

Και η αφισα της συναντησης!!!
mastores.jpg