Mαστοροσυνάξεις!

Re: 2η Μαστοροσυναξη.

Στραβομάρα μου,τώρα τό είδα Κυριάκο,ευχαριστώ καί τόν φίλο Tzimisce πού επιβεβαίωσε.
Τό ραντεβού είναι γιά 2 τό μεσημέρι τό Σάββατο 14 Νοέμβρη
Το μαγαζί είναι αυτό στό βάθος πού δείχνη η είκόνα τού street view ?

Ναι. Αυτό που δεν έχουν καθίσει καλά τα πασαλάκια. *wink* *wink* :flipout:

Προβλέπω νά φέρνουμε καί εργαλειοθήκες γιά επισκευές,γιά τυχόν έκπτωση :chef:

Απάντηση: 2η Μαστοροσυναξη.

Το έγραψα και στο νήμα των εργαλείων Lidl αλλά απάντηση καμία. Αν κάποιος έχει δει στο LIDL της περιοχής του το σετ με τα καρυδάκια ας μου το πάρει, να μου το πει, και να τα φέρει το Σάββατο, αν μπορεί!

Ναι θα το εχω το νου μου!
Εγω θα ηθελα αν βρει καποιος 2 ταναλιες του Lidl να μου τις αγορασει!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Θοδωρη Prof δεν θα ερθεις????

Κυριάκο δεν το ξέρω με σιγουριά ακόμη θα εξαρτηθεί απο τις οικογενειακές υποχρεώσεις... Ελπίζω να τα καταφέρω να γνωριστούμε !

Κυριάκο δεν το ξέρω με σιγουριά ακόμη θα εξαρτηθεί απο τις οικογενειακές υποχρεώσεις... Ελπίζω να τα καταφέρω να γνωριστούμε !

Aν θες παμε μαζι. Θα καλεσω ταξι στα βριλησσια στις 2μμ. Το καρο μου το εχω στη Χιο.
Στειλε πμ αν τελικα μπορεσεις για τις λεπτομερεις, για να συναντηθουμε επι της Αναληψεως.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Ναι θα το εχω το νου μου!
Εγω θα ηθελα αν βρει καποιος 2 ταναλιες του Lidl να μου τις αγορασει!

Κυριακο φερε και τα τρυπανια και τον κοφτη, αν το θυμηθεις :))

Ποια Μιχαλη??

Τα τρυπανακια φτερου bosch και το κοφτακι της knipex απο την παραγγελια του Ιωαννη κατι μηνες πριν. Νομιζα οτι εσυ τα ειχες παραλαβει για μενα απο τον Ιωαννη :))

Μαζι με τον Νικο :)))

Μιχάλη πρώτα-πρωτα Χρόνια Πολλά (αν και καθυστερημένα)!!!. Όπως είπα και στον Κυριάκο δεν θα τα καταφέρω μια και Πέμπτη πρωι φεύγω για Θεσ/νικη και Ιωάννινα (για κάτι συναυλίες) και γυρνώ την Κυριακη.

καλή διασκέδαση!!!!

Ναι. Αυτό που δεν έχουν καθίσει καλά τα πασαλάκια. *wink* *wink* :flipout:

Αγαπητε συναδελφε θα ειμαστε οι παρακατω!

1. Enduras1
2. Χιωτης
3. Panava
4. Babis K
5. Vasilisp77
6. Γιωργος Κυριακαρακος
7. Μakfil
8. Babis @
9. Ioannistsa
10. Lyngas
11. tmjuju μαζι μας μαζι μας!!!
12.Mr Kenzo με ερωτηματικο.
13. AFam
14. weather1967

Οποτε μπορεις να επικοινωνησεις με το μαγαζι ωστε να μας κρατηθει εξτρα χωρος να ειμαστε ολο το κλαμπ παρεα???

Πεταριζω για Ελλαδα σε λιγες ωρες.

Αντε να τα πουμε και απο κοντα, θα χαρω πραγματικα παρα πολυ!
Δυστυχως λογω υποχρεωσεων θα ειμαι μαζι σας απο τις 2:15 εως και τις 3:00 το αργοτερο.

Παρ'ολη την επιθυμια μου να ερθω ντυμενος με ρουχα/φανελακια/καλτσες/υποδηματα/αξεσουαρ εργασιας parkside, αναγκαστικα θα ερθω με κουστουμακι και γραβατα ...για το επομενο ραντεβου :)))