Mαστοροσυνάξεις!

Re: 3η Μαστοροσυναξη!!!

Λάθος κατάλαβες Μιχάλη!
Μπουγιουρντι είναι το πηλινο με τα τυριά και την καυτερή πιπεριά που υπερηφανευεται ο κύριος ΜΑΚΙΤΑ-BULLE πως είναι καυτερο αλλά δεν καίει....
Και μάλιστα η δεύτερη δόση που παραγγειλε σαν ενισχυμένη δεν εκαιγε ούτε εκείνη....
Χαχαχαχαχαχα

Αλλη μιά μαστοροσύναξη πραγματοποιήθηκε σήμερα καί όπως πάντα επεράσαμε όμορφα,όπως προείπε ο Κυριάκος
Μιχάλη αυτήν τήν φορά νομίζω ότι λόγο κρύου είχαμε πιό όρεξη καί συνέχεια έφερνε ωραία εδέσματα ο ταβερνιάρης.
Φωτογραφίες έχουν βγάλει οι παπαράτσοι :flipout:

Απάντηση: 3η Μαστοροσυναξη!!!

Και η 3η Μαστοροσύναξη πραγματοποιήθηκε επιτυχώς. Περάσαμε καλά.

IMG_20151219_155417.jpg
όρθιος ο enduras1 κατά κόσμον Κυριάκος
καθιστός πίσω του ο weather1967, Δημήτρης
με το ηλ. τσιγάρο ο asotosios, Ευγένιος
πίσω από τον καπνό panava, Παναγιώτης
δίπλα ο xelonakias, Δημήτρης
φαίνεται το κεφάλι του ΙΩΑΝΝΗΣΤΣΑ
και δίπλα ο ΜΠΑΜΠΗΣ Κ
μαζί και οι μόνιμοι θαμώνες του AVCLUB.

:flipout:Κυριάκο τί φωτό είναι αυτη που ανέβασες το μισό δεξιό πλάνο είναι μέσα στόν καπνό.:flipout:
Να ανεβάσει τίς άλλες φωτός καί ο έταιρος παπαράτσι παρακαλώ
Καί από οτι φαινεται απο τα πιάτα είχαμε ανορεξίες χά χά

IMG_20151219_152255.jpg
Από αριστέρα ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΣΑ, xelonakias, panava, asotosios, enduras,weather1967.

Μπραβο βρε παιδια ωραιες στιγμες κριμα που δεν μπορεσα να ερθω λογω ανωτερας βιας.αντε παντα τετοια και συντομα στην 4η μαστοροσυναξη.

Αναρωτιεμαι ποιας θεματολογιας ηταν οι συζητησεις που εξελιχθηκαν πανω στο τραπεζι της παρεας...:argue:

Αναρωτιεμαι ποιας θεματολογιας ηταν οι συζητησεις που εξελιχθηκαν πανω στο τραπεζι της παρεας...:argue:

Αυτό είναι εύκολο... Όσο ειλμασταν όλοι όλα κύλισαν ομαλά.
Όταν όμως έφυγαν τα παιδιά των εργαλείων ο Κυριάκος ήρθε και κάθησε κι αυτός στην παρέα των προβολάκηδων.
Παρακολουθούςε την κουβέντα τόςο απορημένος που τον λυπήθηκα τον καημένο, μου θύμισε τη διαφίμηση που έλεγε:
"-Στη μάνα σου το είπες;" :flipout:

Re: Απάντηση: 3η Μαστοροσυναξη!!!

xa xa xa

χαρηκα που σας ειδα παιδια!

ενα ευχαριστω στην διοργανωση.....

και την επομενη φορα θα φερω πιπερια εγω, για δαγκωμα....:firstprize:

η να φερουμε μια πιπερια νταρντανα 2μετρη ουγγαριας να σερβρει κρασι...:HTEHEH56:...να το φυσαμε και να μην κρυωνει....
:grandpa:

Μπράβο ρε παιδιά και στην επόμενη φορά. Αλλά ρε Μπάμπη Makitaκιας και να μην σου αρέσουν τα καυτερα...

Καλά, κάθεσε κι ακούς αυτούς τώρα;
Μια χαρά μ´ αρέσουν τα καυτερά, έχω φάει τόσες καυτερές πιπεριές σήμερα που, για να στρώσει το στομάχι μου και να κοιμηθώ κανονικά το βράδυ, θα πάει Τετάρτη-Πέμπτη. :silly:

Καλά, κάθεσε κι ακούς αυτούς τώρα;
Μια χαρά μ´ αρέσουν τα καυτερά, έχω φάει τόσες καυτερές πιπεριές σήμερα που, για να στρώσει το στομάχι μου και να κοιμηθώ κανονικά το βράδυ, θα πάει Τετάρτη-Πέμπτη. :silly:

Τότε μάλλον σε πειράζουν γιατί σε ζηλεύουν για την ποιότητα των μπλεπρασινων σου. Άντε να δω ποτέ θα αξιωθω να βρεθούμε....να φάμε και καμία καυτερή πιπεριά και να πιούμε κανένα τσίπουρο (ή δεν πίνεις κιόλας...) ;-)

Απάντηση: Re: 3η Μαστοροσυναξη!!!

Τότε μάλλον σε πειράζουν γιατί σε ζηλεύουν για την ποιότητα των μπλεπρασινων σου. Άντε να δω ποτέ θα αξιωθω να βρεθούμε....να φάμε και καμία καυτερή πιπεριά και να πιούμε κανένα τσίπουρο (ή δεν πίνεις κιόλας...) ;-)

Ααααα.... Μιλημένος είσαι, έ;
Πίνω σαν φυσιολογικός άνθρωπος, δηλαδή Coca-Cola :silly: Όχι σαν κάτι άλλους που κόντεψαν να πιούν και τα υγρά της μπαταρίας.
Μάστορας είπαμε, όχι μπεκρής.-bye-

Ο Μπάμπης και το μπουγιουρντι του είναι σαν παιδικό σουβλάκι χωρίς τζατζικι.
Κάτι σαν τα bulle που έχει.
Ολίγον από εργαλεία...
Χαχαχαχαχαχα

Ρε Μπάμπη τόσο καλά? Μήπως η πιπεριά δεν κόκκινη καυτερή αλλά Φλωρίνης? Ή ο mod σε κακολογει δημοσίως οπότε σηκώνει μήνυση και διαπόμπευση στο forum?

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Πίνω σαν φυσιολογικός άνθρωπος, δηλαδή Coca-Cola :silly: Όχι σαν κάτι άλλους που κόντεψαν να πιούν και τα υγρά της μπαταρίας.

CocaCola? Α ΟΚ.... Είσαι στην κατηγορία φτερου δηλαδή....

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

CocaCola? Α ΟΚ.... Είσαι στην κατηγορία φτερου δηλαδή....