Mαστοροσυνάξεις!

Re: 3η Μαστοροσυναξη!!!

Φίλε Κυριάκο, η αλήθεια βγήκε μπροστά. Συγγνώμη αν σε αδικησα ή σκέφτηκα κάτι άσχημο για εσενα

Ευγε Μπαμπη! Και γω της κοκα κολας ειμαι.

Μονο μαυροδαφνη και λικερ μαστιχας πινω σα φιδι :))

Θα κανονισουμε και νεα συναντηση αν θελετε τωρα που θα ειναι εδω ο Μιχαλης!

Ανεβαζω και μερικες δικες μου φωτο απο την συναντηση και θα την ξεκαρφιτσωσω και απο τα στικι.

Το "παιδικο" μπουγιουρντι του Μπαμπη που μας υποσχεθηκε κατι πικαντικο αλλα που....
Ουτε το δευτερο που ειπαμε με τον Ευγενιο πως θα ζεματαει σαν εκδικητικο...

DSC_1585.jpg

Το παρεακι μας!!!
Ευτυχως δεν εβγαλα φλας γιατι θα το εβλεπε μεχρι και ο Μιχαλης στην Ρουμανια...

DSC_1586.jpg

Και η επανακλειρωση των ρουτερ σου Μιχαλη και απονομη στον Μπαμπη απο μια ΣΙΚΕ κληρωση κατω απο το τραπεζι!!!

DSC_1588.jpg

Συγγνώμη αλλά αν κατάλαβα καλά...ο Μπάμπης όχι μόνο πίνει Coka Cola αλλά την πινει και light...???:drummer: Τζάμπα τα Makita.:flipout:

Απάντηση: Re: 3η Μαστοροσυναξη!!!

Συγγνώμη αλλά αν κατάλαβα καλά...ο Μπάμπης όχι μόνο πίνει Coka Cola αλλά την πινει και light...???:drummer: Τζάμπα τα Makita.:flipout:

Λάθος κατάλαβες... Τη Light την πίνουν οι απο κεί, οι πολλά-βαρύδες, αυτοί που κάνουν τα σκληρά αντράκια.
Εγώ μόνο κόκκινη, οριτζινάλε ! :a0210:
Η πίνουμε ή δε πίνουμε... Μισές δουλειές θα κάνουμε;

Το καυτερο μπουγιουρντί ήταν παιδικό... Ακόμα και το εκδικητικό ήταν απρόσμενα χαλαρό στο κάψιμο...
Τέλος πάντων θα του δώσουμε άλλη μια ευκαιρία να μας εκδικηθεί την επόμενη φορά...

Re: Απάντηση: 3η Μαστοροσυναξη!!!

Αυτό είναι εύκολο... Όσο ειλμασταν όλοι όλα κύλισαν ομαλά.
Όταν όμως έφυγαν τα παιδιά των εργαλείων ο Κυριάκος ήρθε και κάθησε κι αυτός στην παρέα των προβολάκηδων.
Παρακολουθούςε την κουβέντα τόςο απορημένος που τον λυπήθηκα τον καημένο, μου θύμισε τη διαφίμηση που έλεγε:
"-Στη μάνα σου το είπες;" :flipout:

Είστε άτιμη φάρα οι προβολάκηδες, να τα λέμε κι αυτά! :drummer:

Μπράβο που περάσατε όμορφα για άλλη μια φορά! :grinning-smiley-043 Μακάρι να μπορέσω κι εγώ να απεγκλωβιστώ από τις υποχρεώσεις μου έστω για μια φορά...

4η Μαστοροσυναξη!!!!!!!!!

Κυριοι η 4η μαστοροσυναξη ειναι γεγονος!

mechanic.png

Με αφορμη την παραδοση των τροφιμων στα πιτσιρικακια και την επισκεψη του Μιχαλη Χιωτη στην Ελλαδα θα βρεθουμε αυτη την Κυριακη 27/12 στις 14:00 στην Μαρμιτα για ενα εορταστικο γευμα!

Δηλωνετε συμμετοχη εδω!

1. Enduras1
2. Vasilisp77
3. Χιωτης
4. Panava

Μαρμιτα
Πατριαρχου Γρηγοριου Ε Νο 21
https://www.google.gr/maps/place/Pa...2!3m1!1s0x14a199b409ed2c13:0x961c644cfb65ef43

Last edited:
Re: 4η Μαστοροσυναξη!!!!!!!!!

Ειπαμε οτι τα πρωτα 50 ευρω του λογαριασμου ειναι κερασμενα!

Γιορταζουμε την καλη μας πραξη και τα 1,000,000+ views στο νημα τον μαστορων :))

Ημερα Κυριακη 27 Δεκεμβριου, 2μμ

Re: 4η Μαστοροσυναξη!!!!!!!!!

Όχι Κυριάκο, θα δουλεύω... Ελπίζω να μπορέσω για κάποιο Σάββατο ή Κυριακή μέσα στο Γενάρη, εάν κανονίσετε πάλι.