Mαστοροσυνάξεις!

Re: 1η Μαστοροσυναξη του 2016

Αχ βρε παιδια, μακαρι να τα ειχα καταφερει...την επομενη φορα. Μας αρρώστησε ασχημα ο μικρος και τρεχαμε. Τωρα ανάρρωσε, και μαζι του και εμεις.

Την επόμενη έλεγα να την οργανώσουμε σε ένα παλιό και αυθεντικό πολίτικο στην Νέα Φιλαδέλφεια...
Μπαρμπαλεξης
Να φάμε κάνα καλό καυτερό βρε πιδι μ...
Εχω θεμα με τα καυτερα λογω ελκους αλλα η παρεα μετραει. :)

Την επόμενη έλεγα να την οργανώσουμε σε ένα παλιό και αυθεντικό πολίτικο στην Νέα Φιλαδέλφεια...
Μπαρμπαλεξης
Να φάμε κάνα καλό καυτερό βρε πιδι μ...

Καλοοοο +1

Δεν ξαναλέω τίποτα , όλο κάτι συμβαίνει...(ψιθυριστα μέσα..)

Καλοοοο +1

Τι καλο +1 βρε συ ,αφου ποτε δεν πας σε συναντήσεις,και ουτε προκειται να πας :flipout:,παντα καποιο προβλημα θα εχεις ,εγω δεν παω σε συναντησεις,αλλα δεν λεω θα παω και να μην πηγαινω.

Last edited:

Τι καλο +1 βρε συ ,αφου ποτε δεν πας σε συναντήσεις,και ουτε προκειται να πας :flipout:,παντα καποιο προβλημα θα εχεις ,εγω δεν παω σε συναντησεις,αλλα δεν λεω θα παω και να μην πηγαινω.

Μάλιστα...καλώς τον κριτικό κινηματογράφου...

Σακη, τον γνωριζεις τον Ηλια?

Μάλιστα...καλώς τον κριτικό κινηματογράφου...

Εμ αδικο εχω βρε Ηλια ;
Tωρα 2 επιλογες εχεις την επομενη φορα η πρεπει να πας για να μου κλεισης το στομα,και να πουν ολοι οτι ειμαι αδικος,η να μην πας που δεν θα πας δηλαδη,και να προφασιστεις ασθενεια ετσι και αλλιως ο Η1Ν1 παιζει μπαλλα αυτην την εποχη.
Το θεμα ειναι σκεφτομαι τι θα πεις στην 2 η 3 η 4 η συναντηση μαλλον εκει πλεον δεν θα γραφεις καθολου στα post των συναντησεων,και θα προφασιζεσαι αλλους λογους για να σταματησουν ολοι να σε ρωτανε Ηλια θα ερθεις στην συναντηση ; :BDGBGDB55:

Σακη, τον γνωριζεις τον Ηλια?

Τον γνωριζω οπως τον γνωριζεις και εσυ Μιχαλη.

Ευτυχος κοπασε το κρυο και ειδαμε ηλιο σημερα

Ο Νεκταριος ολο τολμηρες φωτογραφιες μας μοστραρει,να πηγαινουμε τοίχο - τοιχο ; :flipout:

Εμ αδικο εχω βρε Ηλια ;
Tωρα 2 επιλογες εχεις την επομενη φορα η πρεπει να πας για να μου κλεισης το στομα,και να πουν ολοι οτι ειμαι αδικος,η να μην πας που δεν θα πας δηλαδη,και να προφασιστεις ασθενεια ετσι και αλλιως ο Η1Ν1 παιζει μπαλλα αυτην την εποχη.
Το θεμα ειναι σκεφτομαι τι θα πεις στην 2 η 3 η 4 η συναντηση μαλλον εκει πλεον δεν θα γραφεις καθολου στα post των συναντησεων,και θα προφασιζεσαι αλλους λογους για να σταματησουν ολοι να σε ρωτανε Ηλια θα ερθεις στην συναντηση ;

Δεν μπορω να καταλάβω απο που έχεις πάρει το δικαίωμα να κρίνεις τις επιλογές , τις αξίες και τις ζωές των άλλων . Την τελευταια εβδομάδα έχεις κανει το ίδιο με τον Μπαμπη , τον Κυριάκο , τον Καλαμαρια και τωρα με εμένα .
Ναι έχω την διάθεση να παρευρεθώ με μεγάλη χαρα , σαν ανθρωπιστής και εθελοντής στο Κ.Ε.Φ.Ι. και σε άλλους οργανισμούς όμως προτίμησα να μεταφέρω έναν συνάνθρωπο μου που ελάχιστα γνωρίζω για να κανει μια επέμβαση και να τον ξαναγυρισω στο Χαλκουτσι , προτίμησα να πάω σε μια πορεία-διαδήλωση για την σωτηρία του Ασωπου ποταμού αντί να διασκεδασω ...
Ποιος είσαι εσυ χωρίς να με γνωρίζεις εμένα και την ζωη μου που θα κρίνεις και θα χλευασεις τις επιλογές μου ; Ποιος είσαι εσυ που θα μου ορισεις τις επιλογές μου ;

Μονο ενας μικροψυχος ξερολας μπορει να κρίνει ανθρώπους αντί να τους κατανοεί , αυτούς και τις επιλογές τους...
Ψάξε να βρεις ενδιαφέροντα για την μίζερη ζωη σου μήπως σταματήσεις να ασχολεισε με των άλλων ...

Τον γνωριζω οπως τον γνωριζεις και εσυ Μιχαλη.

Επειδη ακριβως και γω, οπως και συ, γνωριζω τον Ηλια -και τα περισσοτερα μελη μας- μονο μεσω του φορουμ και οχι δια ζωσης, φροντιζω ΠΑΝΤΑ τα σχολια μου να ειναι ευπρεπη και με τον δεοντα σεβασμο στο προσωπο του καθενος. Δεν παιρνω ΠΟΤΕ το θαρρος να αστειευτω, να ειρωνευτω ΟΥΤΕ να σχολιασω τις επιλογες του καθενος με τροπο που πιθανως να θιξω καποιον, ιδιως εαν δεν τον γνωριζω προσωπικα. Δεν μου εχει δωσει κανενας αυτο το δικαιωμα, ουτε εσενα βεβαια, αλλα και να μου το δωσει, το σχολια μου θα ειναι πολυ προσεκτικα ωστε το ομορφο κλιμα που εχουμε δημιουργησει να παραμεινει ευπρεπες οχι μονο για τα μελη μας αλλα και για τους υπερπολλαπλασιους επισκεπτες μας.

Θα παρακαλουσα λοιπον απο ολους μας να δειχνουμε τον δεοντα σεβασμο στον συνομιλητη μας που κατ'επεκταση σημαινει και σεβασμος στον ευαυτο μας και στο φορουμ που μας φιλοξενει.

Συμφωνώ απόλυτα με τον Ήλία ...φίλε Σάκη μπορεί να έχεις καλές προθέσεις ...αλλά ενοχλούν γι αυτό συγκρατήσου -bye-

Για τον λόγο αυτό ήταν οι ερωτήσεις του Χιωτη αν γνωρίζεις τον Μπάμπη αρχικά και έπειτα εδώ αν γνωρίζεις τον Ηλια.

Όταν δεν γνωρίζουμε κάποιον προσωπικά το πείραγμα και τα λόγια μας πρέπει να έχουν κάποιο όριο.

Ελπίζω να ήταν το τελευταίο καθώς έχουμε μια αξιόλογη παρέα εδώ και δεν πρέπει να χαλάσει.

Ξεκαρφιτσωνω και το παρών ποστ καθώς ολοκληρώθηκε η συνάντηση και σύντομα θα ανέβει νέο για την επόμενη συνάντηση στην οποία είστε όλοι ευπρόσδεκτοι!

Το μονο που έχω να πω ειναι μπραβο στον Μιχαλη για την διαχειριση οποιων "δυσκολων καταστασεων" αναμεσα σε μελη.

Μιχαλη μακαρι ολοι να παιρνουμε μαθηματα απο αυτην την συμπεριφορα σου !!!

Προκειμένου να διαφυλαχθεί το κλίμα, θα μπορούσε ο Μιχαλης, αντι να επιπλητει τον Σάκη, (όπως επέπληξε κ αυτός τον Ηλία) απλά να του σβήσει ή να κάνει ένα edit το post και να λήξει η ιστορία. Φιλικά πάντα

Να σας επαναφερω στο κλιμα. Μιας και το κουκακι (α ρε γειτονιά ) μπηκε στη λιστα σαν Νο5 στο κοσμο, υπαρχουν υπεροχα μαγαζια για φαγητο και ποτο. Πολυ κλασικο με ωραια κουζινα ειναι το δυο δεκαρες η οκα και η μικρη βενετια στο πεζοδρομο ολυμπιου. Και τα δυο ειναι πολυ κοντα σε μετρο. Αν ειστε γκουρμεδιαριδες παιζει και το μανη μανη. Αν θελετε καπου αλλου ειμαι και παλι μεσα απλα πιστευω καποια στιγμη αξιζει να τα δοκιμασετε σαν φαγαδικα. Με παρεα του φορουμ ή χωρις :)