Mαστοροσυνάξεις!

Re: 4η Μαστοροσυναξη!!!!!!!!!

χεχε, ευχαριστω, αλλα ο χωρος ειναι καθαρος και τακτοποιημενος, πρωτον γιατι ειναι σχετικα καινουριο εργαστηριο, δευτερον γιατι δεν τον λειτουργω τα τελευταια 2 περιπου χρονια που ειμαι εκτος και τριτον η βρωμικη δουλεια γινεται στο εργαστηριο του υπογειου :))

χεχε, ευχαριστω, αλλα ο χωρος ειναι καθαρος και τακτοποιημενος, πρωτον γιατι ειναι σχετικα καινουριο εργαστηριο, δευτερον γιατι δεν τον λειτουργω τα τελευταια 2 περιπου χρονια που ειμαι εκτος και τριτον η βρωμικη δουλεια γινεται στο εργαστηριο του υπογειου :))
Ε, όχι! Έχεις και 2ο εργαστήριο;
Το νοικιάζεις; (με την ώρα)
Άλλοι νοικιάζουν δωμάτιο με την ώρα. Εσύ να πρωτοτυπησεις. Να ερχόμαστε να δουλεύουμε εμείς οι "άστεγοι"

Ε, όχι! Έχεις και 2ο εργαστήριο;
Το νοικιάζεις; (με την ώρα)
Άλλοι νοικιάζουν δωμάτιο με την ώρα. Εσύ να πρωτοτυπησεις. Να ερχόμαστε να δουλεύουμε εμείς οι "άστεγοι"

Υπάρχουν λύσεις φίλε αν θέλεις να βρείς χώρο. Βρές ξύλα που περισσεύουν και κάνε 5-6 μπαούλα. Βάλε κανένα - δυό στο πατρικό σου, άφησε κανένα στην πεθερά σου, βάλε κανένα στην οροφή, και άφησε και κανένα απ' 'εξω. Φόρτωσε τα με τα εργαλεία σου και άλλα υλικά πρώτης και τελευταίας ανάγκης. Απλά κράτησε αναφορά για το τί έχεις στο κάθε μπαούλο.

Στην ουσία ένα πάγκο χρειάζεσαι !

Τα διάσπαρτα μπαούλα σε τι ακριβώς θα χρησιμεύσουν? Στο να απηυδήσει η οικογένεια και να του πει "πάρε το σαλόνι και κάντο εργαστήριο να ησυχάσουμε"? :idea:

Υπάρχουν λύσεις φίλε αν θέλεις να βρείς χώρο. Βρές ξύλα που περισσεύουν και κάνε 5-6 μπαούλα. Βάλε κανένα - δυό στο πατρικό σου, άφησε κανένα στην πεθερά σου, βάλε κανένα στην οροφή, και άφησε και κανένα απ' 'εξω. Φόρτωσε τα με τα εργαλεία σου και άλλα υλικά πρώτης και τελευταίας ανάγκης. Απλά κράτησε αναφορά για το τί έχεις στο κάθε μπαούλο.

Στην ουσία ένα πάγκο χρειάζεσαι !

Μπραβο βρε Θανάση. Ωραίες ιδέες εχεις. Δεν θα αρέσουν στους εμπλεκόμενους βέβαια, αλλά ποιος τους ρωτάει ;

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Τα διάσπαρτα μπαούλα σε τι ακριβώς θα χρησιμεύσουν? Στο να απηυδήσει η οικογένεια και να του πει "πάρε το σαλόνι και κάντο εργαστήριο να ησυχάσουμε"? :idea:

Μπα. Μάλλον το δικηγόρο βλέπω να παίρνει για τα καθέκαστα.

Εχω την εντυπωση οτι ο Χιωτης εχει αδυνατισει αρκετα εκει στα ξενιτια. Επισης κανεις δεν προσεξε στην φωτο που ο ετερος Χιωτης κοβει την σακουλα, οτι τα ποτηρια στον δισκο ειναι απο την .........μπλε σειρα της Bosch. Πρεπει να ειναι πολυ παλια σειρα ποτηρια και νομιζω εχω και εγω καπου στο πατρικο μου παρομοια.

Η σακκουλα κοβεται με 12βολτο τροχο της Terratec. Toν ειχα παρει πριν αρκετα χρονια απο Αμαζον Αγγλιας γυρω στα 60-70 ευρω με φορτιστη και μπαταρια!!

11114803073_8dc743a9da_b.jpg

Η ξενιτια μου εχει φαει 2-3 κιλακια, ειμαι 75 κιλα πλεον :)))

Μπραβο βρε Θανάση. Ωραίες ιδέες εχεις. Δεν θα αρέσουν στους εμπλεκόμενους βέβαια, αλλά ποιος τους ρωτάει ;
......

Για αυτό σου λέω. Χώροι υπάρχουν όταν υπάρχει θέληση !! Χαχαχα....

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Με τον ένα η τον άλλο τρόπο πάλι νικητής θα βγείς.

Μαστοροσυναξη 16/4/2016

18dyhom0o1gqkjpg.jpg

Καλημερες στην παρεα!

Ηρθε η ωρα να μαζευτουμε να τα πουμε απο κοντα με ολο το κλαμπ στην Μαρμιτα αυτο το Σαββατο 16/4/2016 στις 14:00 προσέλευση 14:30 αρχίζουν να ερχονται τα μεζεδακια.
Το κοστος ειναι περι τα 12-14 ευρω ανα ατομο.

Η Μαρμιτα στην Αγ Παρασκευη ειναι εδω
http://www.xo.gr/maps/anazitisi-dief...araskevi-15341

https://www.google.gr/maps/place/Pat...1c644cfb65ef43

έχει και στάση απέξω του Β5 που έρχεται από σταθμό Λαρίσης και ανεβαίνει Αλεξάνδρας και Μεσογείων.

Συμμετοχες:

1. Enduras1
  2. Panava
  3. Asotosios
  4. Babis K
  5. Tzoutzis
  6. Wheather1965
  7. Vasilisp77

Last edited:
Re: Επομενη μαστοροσυναξη!

Χαχαχα πάλι μού έριξες πάνω 2 χρόνια και λάθος το nickname,βάλε δίπλα Κυριάκο ένα ερωτηματικό σε εμένα γιατί ακόμα γιά μεσημέρι Σαββάτου δέν είμαι σίγουρος,θά τό ξέρω 1-2 μέρες πρίν
Τελικά ακόμα πού λένε δέν τόν βαπτίσαμε Γιάννη τόν βγάλαμε :flipout: ,δέν λέγαμε χτές μέ τόν Μιχάλη νά τό κάνουμε γιά καφέ μήπως έρθουν περισσότερα μέλη ? ,και άν όχι τότε τό κάνουμε μεσημεριανό γεύμα,προσωπικά δέν έχω κανένα πρόβλημα η γεύμα η καφέ,αλλά ίσως κάποιοι μπορεί νά θέλουν νά έρθουν νά γνωριστούμε,αλλά νά μήν διαθέτουν πάνω απο 4-5 ευρώ ίσα-ίσα γιά ένα καφέ δηλαδή.

Εκτός άν έχω χάσει επεισόδια γιατί μόλις τώρα γύρισα απο τήν δουλειά καί δέν έχω δεί τίποτα από πρωινά μυνήματα.

Έλα εσύ και θα σε κάνω του 1977 βρε!!!
Χαχαχαχα

Είπαμε να πάμε να βρεθούμε όλοι μαζί σαν κλαμπ και με τα άλλα παιδιά.
Οπότε θα πάμε Μαρμίτα και εκεί τι να κάνουμε να πιούμε καφέ?

Έλα εσύ και θα σε κάνω του 1977 βρε!!!
Χαχαχαχα

Είπαμε να πάμε να βρεθούμε όλοι μαζί σαν κλαμπ και με τα άλλα παιδιά.
Οπότε θα πάμε Μαρμίτα και εκεί τι να κάνουμε να πιούμε καφέ?

Χαχαχα κατά 70% είμαι μέσα,θά πιούμε καί καφέ μετά τό φαί χαχαχα,πολύ γέλασα μέ τό χτεσινό σου,πετυχημένο καί έχω νά τό λέω.

Απάντηση: Επομενη μαστοροσυναξη!

Ελπίζω Δημήτρη να μη σου βάλω απουσία...

Re: Απάντηση: Επομενη μαστοροσυναξη!

Ελπίζω Δημήτρη να μη σου βάλω απουσία...

Καλά νά μαστε Παναγιώτη,καί κατά πάσα πιθανότητα θά τήν γλυτώσω τήν απουσία.

Re: DIY. Φτιαξ'το μονος σου! Ιδεες, projects και λυσεις.

σ ευχαριστω Νεκταριε με γλιτωσες απο χασιμο χρονου και χρημα .. φτιαχνω μ ενα φιλο το ιδιο τριβειο απο spare μοτερ κ ηθελα να βαλω την ιδια βαση..

Καλημέρα Γιάννη. Δεν σε είδα να δηλώνεις συμμετοχή για την μαστόροσυναξη το Σάββατο. Δεν μπορείς ;

Καλημέρα Γιάννη. Δεν σε είδα να δηλώνεις συμμετοχή για την μαστόροσυναξη το Σάββατο. Δεν μπορείς ;

Καλημερα Χρηστο! Το εχω αφησει για τελευταια στιγμη

Sent from my iPhone using Tapatalk

Μακαρι να τα καταφερεις να τα πουμε απο κοντα!

Υποψην φερτε και τις κυριες σας ελευθερα!
Μαλλον θα ειναι και η κοπελια μου μαζι!

Απάντηση: Επομενη μαστοροσυναξη!

Αν δέν βρείς θύμησε μου νά σού δώσω τό Σάββατο στήν Μαρμίτα,καί νά έχεις καί τό original μαζί γιατί από τήν φωτό δέν μπορώ νά δω καλά τήν διάσταση,έχω διάφορες βέβαια,αλλά γιά νά σού δώσω τήν σωστή.

Άρα...alea jacta est;;;
(ο κύβος ερρίφθη;;:firstprize:

Enduras1
Panava
Asotosios
Babis K
Tzoutzis
Weather1967
Vasilisp77

Άντε παιδιά, μόνο ο Tzoutsis νεοεμφανιζόμενος;

Γιατι βρε παιδια δεν κανετε μια μαστοροσυνταξη στην κρητη να το συνδιασετε σαν 2μερο να βρεθουμε και εμεις οι απομακρυσμενοι?? LOL :twoguns:
Sorry για το off topic αλλα ειπα να το πεταξω μηπως καποια μετα κριση εποχη γινει!!!!