Mαστοροσυνάξεις!

Απάντηση: Φθινοπωρινο Mastorgroup.

αν είναι δυνατόν!

τελικά είχε δίκιο ο Κυρ που ζήταγε όλο πάγο και πάγο και πάγο...

αν είναι δυνατόν!

τελικά είχε δίκιο ο Κυρ που ζήταγε όλο πάγο και πάγο και πάγο...

Καλημέρα Σωτ. Το γλυκό στο τέλος μας έσωσε!!!!

και μερικές φώτο από το 8 ετών κινητό μου...πάλι καλά που λειτουργεί χε χε
03092016110.jpg

03092016109.jpg

03092016112.jpg

03092016111.jpg

και κάτι ακόμη, μέσα από τα καραφάκια ξέχασα να ζητήσω κάποια τηλέφωνα....Κώστα και Βασίλη στείλτε μου το κινητό σας με ένα μήνυμα.

Κώστα όποτε σας βγάλει ο δρόμος προς Αθήνα σας περιμένουμε σπίτι για άλλες καταστάσεις (μπεεε και έτσι)...σου το χρωστάω το ψήσιμο από το καλοκαίρι που είχες κάνει ένα ποστ σχετικά με τα τσιμπούσια που ανέβαζα...χεχεχε...δεν τα ξεχνάω εγώ αυτά....:ernaehrung004:

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Καλημέρα Σωτ. Το γλυκό στο τέλος μας έσωσε!!!!
ξέρουν οι μάστορες εκεί...είναι δεκαετίες και φροντίζουν τους πελάτες τους...

Re: Φθινοπωρινο Mastorgroup.

Για εξήγησε, παρακαλώ
Αν ειναι, να εχω μόνιμα σοκολάτες στο αμάξι.

Sent from my iPad using Tapatalk

Ok! Σε ευχαριστώ.
Κ εγώ θα σου φέρω κ τις δύο υπόλοιπες χελιδονοουρές που σου χρωστάω.

Φάγαμε πολύ κ ήπιαμε την "θάλασσα".

Για εξήγησε, παρακαλώ

Απάντηση: Re: Φθινοπωρινο Mastorgroup.

Για εξήγησε, παρακαλώ

νομίζω ότι είναι μύθος....δεν υπάρχει τρόπος να ξεγελαστεί το αλκοολόμετρο...διότι λαμβάνει δείγμα κατευθείαν από τον πνεύμονα με την αναπνοή

αυτό που βοηθάει να αποβάλλουμε γρηγορότερα το αλκοόλ είναι να πιούμε πολύ νερό μετά, ω´στε με την διαδικασία της ούρησης να αποβληθεί κάποια ποσότητα, και να κινηθούμε πχ χορός ώστε μέσω της εφίδρωσης να αποβληθεί και άλλη ποσότητα.

πριν από το πιόμα αλλά και κατά την διάρκεια αυτού βοηθάει στην αργή απορρόφηση του αλκοόλ η κατανάλωση λιπαρών και πλουσίων σε πρωτεΐνες τροφών, για αυτό με το λιπαρό ζιγούρι μεθάς δυσκολότερα από το στεγνό σε λίπος ψάρι. μην ξεχνάς πως το αλκοόλ αρχίζει να απορροφάτε αμέσως μόλις μπει στο στομάχι με μία ταχύτητα χοντρικά 5-10 γρ καθαρής αλκοόλης ανά ώρα. όταν τρώμε και πίνουμε μαζί, τότε επειδή αρχίζει άμεσα η διαδικασία τηε πέψης στο στομάχι κλείνει ο πυλωρός και εμποδίζει μία μικρή ποσότητα αλκοόλ να διαφύγει άμεσα προς τα άλλα όργανα.

τέλος το γλυκό, η γλυκόζη δηλαδή, βοηθάει στην γρηγορότερη απορρόφηση του αλκοόλ, για αυτό και τα λικέρ μεθάνε γρηγορότερα από τα ξηρά ποτά.

οπότε συνοψίζοντας,
τρώγοντας και πίνοντας μαζί κυρίως λιπαρές τροφές μεθάς σε περισσότερο χρόνο διότι δίνεις χρόνο στο σώμα να αποβάλλει σταδιακά το αλκοόλ
και αφού η όλη διαδικασία του φαγητού έχει κρατήσει κανά τρίωρο, έχεις προλάβει να αποβάλλεις αρκετό αλκοόλ χωρίς να μεθύσεις
μετά τρως ένα γλυκό για να βοηθήσεις στην γρηγορότερη απορρόφηση του εναπομείναντος λιγοστού αλκοόλ (εάν έχεις πιεί με μέτρο -αλλά παραπάνω από το όριο- και όχι μπουκάλες) περιμένεις καμιά ώρα να αποβληθεί η επιπλέον ποσότητα που απορροφήθηκε
και μετά εύχεσαι να μην σε πιάσει το αλκοολόμετρο....

Ενα ακομη ωραιο μαστοργκρουπ! Τα ειπαμε με παλιους γνωριμους του φορουμ και γνωρισα φυσικα και αλλα 2 μελη τον Κωστα και τον Σωτηρη.

Και περάσαμε όμορφα!!!!!
Πολύ όμορφη βραδιά με καλή παρέα συνοδεία ωραιων μεζεδων και αποσταγματων!!!!
Να είμαστε καλά να το επαναλαβουμε!!!
Επόμενος τόπος συνάντησης Γαλάτσι.
Μείνετε συντονισμενοι!

Καλό μεσημέρι. Ξεκινάει η επιστροφή για Πάτρα σε λίγο κ όσα γλυτώσαμε χθες από το "φύσηγμα" μας τα πήρε Κυριακάτικα ο Βαρδ.

Ωραία συνάντηση. Περάσαμε τέλεια. Πάντα τέτοια.
Όποιος φίλος μπορεί να βρίσκεται σε τέτοιες συναντήσεις αξίζει τον κόπο.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ κ στις κυρίες της παρέας που ανέχτηκαν τις μαστορικές συζητήσεις μας αν κ μάλλον πέρασαν καλύτερα από εμάς κάνοντας το δικό τους "πηγαδάκι".

Τοσες συναντησεις κανατε, κανενα κουτσομπολιο δεν μας ειπατε εμας τους απομακρυσμενους...:ernaehrung004:

Φθινοπωρινο Mastorgroup Volume 2

Ειναι καιρος να κανονισουμε την επομενη συναντηση μας!

sss.jpg

Ετσι την ερχομενη Παρασκευη 23/9/16 θα βρεθουμε στο Γαλατσι στην Σιβορων 87 σε ενα εξαιρετικο ταβερνειο ονοματι Βοσκοπουλα!
Εκει θα εχουν την ευκαιρια να γευτειτε τα εξαιρετικα παΐδάκια απο ζυγουρι αλλα και γαλακτος που σας εχω πει εδω και καιρο!

Ωρα συναντησης; 21:00.

rsz_img_5538-610x458.jpg

https://www.google.gr/maps/place/Τα...5afcd7b9bc98926!8m2!3d38.0260094!4d23.7481295

https://www.ask4food.gr/estiatoria/15086-voskopoula

http://www.oneman.gr/keimena/diaskedash/nyxta/tzeni-vgainei/h-fash-einai-galatsi.3863336.html

1. Enduras1 ατομα 2
2. Tzoutzis ατομα 2
3. BabisK ?
4.
Sharkovios
5. V
asilisp77

Last edited:
Re: Φθινοπωρινο Mastorgroup Volume 2

Αψογα Παναγιωτη!
Μονος η με την Μαρια?
Δηλωστε συμμετοχη παιδια ωστε να παρω την επομενη Τεταρτη-Πεμπτη να κλεισω τραπεζι!
Θα ανανεωνω το αρχικο ποστ για τις συμμετοχες!