Mαστοροσυνάξεις!

Re: Πρώτη μαστοροσυναξη του 2017

Μολις εκλεισα το τραπεζακι μας!

Και επειδη εκει ειναι λιγο μπερδεμα η κατασταση οσοι δεν εχετε ξαναερθει δωστε βαση στο παρακατω σχεδιαγραμμα.

AAA.jpg

https://www.google.gr/maps/@37.9557...4!1sAmK1W8yE4Na41kzzZ0NuyA!2e0!7i13312!8i6656

Last edited:
Απάντηση: Re: Πρώτη μαστοροσυναξη του 2017

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Και επειδη εκει ειναι λιγο μπερδεμα η κατασταση οσοι δεν εχετε ξαναερθει δωστε βαση στο παρακατω σχεδιαγραμμα.

Κατατοπιστικότατος. CU.

Απάντηση: Πρώτη μαστοροσυναξη του 2017

Μια πολύ όμορφη βραδιά με ωραία παρέα. Μεγάλη η χαρά της γνωριμίας μεταξύ μας. Να συναντάς άτομα με κοινά ενδιαφέροντα που μιλάς σχεδόν κάθε μέρα μαζί τους. Μια φασαριόζικη παρέα, συζήτηση γύρω από τα αγαπημένα μας θέματα, εργαλεία και κατασκευές. Χάρηκα που συναντηθήκα με παλαιούς γνώριμους συμφορουμίτες και για την γνωριμία άλλων μελών του φόρουμ. Εγιναν και παραλαβές από μια ομαδική και αλλες παραγγελίες. Πέρασα πολύ ωραία και όλοι πιστεύω να ένιωσαν το ίδιο. Φωτογραφίες αύριο από το pc.

Φωτογραφίες από την συνάντηση. Να συστηθούμε, από αριστερά:

Μιχάλης (Mikep), Pavlos (pavlos49), Βαγγέλης (wagelis), Κυριάκος (enduras1), Βασίλης (Vasilisp77),
Παναγιώτης (panava), Δημήτρης (Dimitrisven), Χρήστος (Tzoutzis), Σωτήρης (Strs), Μπάμπης (BabisK)

sIMG_20170104_223037.jpg

sIMG_20170104_223013.jpg

Ο Κυριάκος με το τσεκούρι του, όχι δεν είναι DeWalt.

sIMG_20170104_223052.jpg

Ηταν υπεροχα!
Τοσο η παρεα οσο και το μαγαζι με τα μεζεδακια του!
Να ειμαστε καλα να το επαναλαβουμε!
Παυλο χαρηκα που σε γνωρισα απο κοντα!
Καλη επιστροφη!

Μπράβο κύριοι. να είστε πάντα καλά & να το επαναλάβετε σύντομα.

καλημέρα μόλις επέστρεψα σέρρες. θέλω να πω με την σειρά μου ότι σ αυτό το ταξίδι μου γνώρισα ζεστούς ανθρώπους πρόθυμους να σε αγκαλιάσουν σαν φίλο και να σε βάλουν στην παρέα τους αλλά και να μοιραστούν( όπως εδώ στο φόρουμ) τις γνώσεις τους αλλά και τις εμπειρίες τους. ομολογουμένως θα θυμάμαι αυτή την συνάντηση και ελπίζω να την επαναλάβουμε ξανά.
χάρηκα πάρα πολύ και να είστε καλά όλοι σας καλά. ευχαριστώ για την υπέροχη βραδιά που μου χαρίσατε!

Και εγώ με τη σειρά μου να ευχαριστήσω τα παιδιά για το χθεσινοβραδινό τραπέζι και την παρέα . Καλό και .......το φαγητό , κυρίως για νεαρούς βέβαια ,αφού ξεχείλιζε από χοληστερίνη , προβατίνες σούβλας και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις , τα υπόλοιπα θα σας τα πει ο μπάμπης (άντε να ανάψει κάνα flame , πολύ στην ευγένεια το ρίξαμε ).

καλημέρα μόλις επέστρεψα σέρρες. θέλω να πω με την σειρά μου ότι σ αυτό το ταξίδι μου γνώρισα ζεστούς ανθρώπους πρόθυμους να σε αγκαλιάσουν σαν φίλο και να σε βάλουν στην παρέα τους αλλά και να μοιραστούν( όπως εδώ στο φόρουμ) τις γνώσεις τους αλλά και τις εμπειρίες τους. ομολογουμένως θα θυμάμαι αυτή την συνάντηση και ελπίζω να την επαναλάβουμε ξανά.
χάρηκα πάρα πολύ και να είστε καλά όλοι σας καλά. ευχαριστώ για την υπέροχη βραδιά που μου χαρίσατε!

Και εμείς χαρήκαμε που σε γνωρίσαμε Παύλο. Να ήμαστε όλοι καλά να συναντιόμαστε.

αλλο ενα μαστορ γκρουπ ηταν υπεροχο!!
χαρηκα που ειδα παλιους γνωριμους αλλα και γνωρισα αλλα 3 μελη (τον παυλο τον βαγγελη και τον μιχαλη) .
ειναι αξιο αναφορας πως η αγαπη μας για τα εργαλεια και τις κατασκευες κανουν ανθρωπους με διαφορα ηλικιας (καποιοι θα μπορουσαμε να ειμαστε παιδια αλλων μελων) να γινομαστε μια τοσο ζεστη παρεα οπως και σε καθε μαστοροσυναντηση βεβαια!! μπραβο και στον κυριακο που μας '' μαζευει'' συχνα .

Κοπη πιτας AVClub!!!!

Καλημερα μαστορες!!!

Ηρθε η στιγμη να παρεβρεθουμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης Πίτας του AVClub.

Το γεγονος θα λαβει χωρα την Κυριακή, 19/2/2017 και ώρα 13:00 στην ταβέρνα "Πατούχας" ( link FB)
Η ταβέρνα βρίσκετε στην οδό Ζερβού 95 στην Καλλιθέα, (Τηλ: 210 942 0611)
attachment.php

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει και γεύμα με πλήρες menu :

ΜΕΝΟΥ: Ανα 4 άτομα

- Ντάκο
- Κολοκυθοκεφτέδες
- Φιλέτο κοτόπουλο με φασκομηλιά
- Δροσερή σαλάτα με τυροζούλι
- Πατάτες τηγανητές
- Ποικιλία κρεάτων: (Αντικριστό κοτόπουλο, αντικριστή πανσέτα, μπιφτέκι μοσχαρίσιο)
- Κρασί και Ρακή Απεριόριστο.

τιμές,

- Ανά άτομο:16
- Μπύρα: 2,5
- αναψυκτικά:1,5
attachment.php

Η πρόσκληση, όπως κάθε φορά, απευθύνετε σε όλους τους φίλους του Avclub, και θα είναι ιδιαίτερη χαρά για εμάς να διασκεδάσουμε όλοι μαζί,
να βρεθούμε με παλιούς αλλά και νέους φίλους, και να γνωρίσουμε ανθρώπους που αρκετούς από αυτούς γνωρίζουμε μόνο διαδικτυακά.

Ειναι μια πολυ καλη ευκαιρια να αποδειξουμε την δυναμικη μας ως κατηγορια μεσα στην κοινωτητα του AVClub!!!

*Στο παρακατω νήμα, δηλώνουμε την συμμετοχή μας καθώς επίσης και τον αριθμό ατόμων.
http://avclub.gr/forum/showthread.php/153871-Κοπή-Πρωτοχρονιάτικης-πίτας-AVClub-2017

Απάντηση: Κοπη πιτας AVClub!!!!

Άντε παλικάρια, εγώ έχω δηλώσει συμμετοχή.

Απάντηση: Κοπη πιτας AVClub!!!!

Φυσικά, όπως κάθε χρονιά.
Θα υπάρξει εκ νέου ανακοίνωση, όταν είναι έτοιμη η εκδήλωση από τα μέλη μας στην Θεσσαλονίκη. :smile: