Mαστοροσυνάξεις!

Απάντηση: Νεο εκτακτο MastorGroup Τριτη 05/12/2017

Εφτασα και γω χαλκιδα .ολα ηταν υπεροχα για αλλη μια φορα!ευχαριστω τον κωστα για το δωρακι του !!

τώρα πότε φάγατε, πότε τα ήπιατε και πότε γυρίσατε στα σπίτια σας, ένας θεός ξέρει..
Αντώνη θα σου στείλω μνμ στο fb.

Απάντηση: Re: Νεο εκτακτο MastorGroup Τριτη 05/12/2017

20171205_183256.jpg

Πάλι σε τραπέζι σε βλέπω Στρατηγέ μου !!!!

Να υποθέσω κέρναγε ο Κυριάκος ?

Πάντα τέτοια παλικάρια. :a0210:

Απάντηση: Re: Νεο εκτακτο MastorGroup Τριτη 05/12/2017

Πάλι σε τραπέζι σε βλέπω Στρατηγέ μου !!!!

Να υποθέσω κέρναγε ο Κυριάκος ?

Πάντα τέτοια παλικάρια. :a0210:

Νικόλα μου είδες τι κάνω για το Avclub, έτσι;
Σ´ όλες τις "εκδηλώσεις" μέσα αλλά και 10 κιλά παραπάνω. :flipout:

Re: Νεο εκτακτο MastorGroup Τριτη 05/12/2017

Ήταν όλα σούπερ!!!
Μπράβο παιδιά που ήρθατε μπραβο και στον Κώστα που ήρθε απ τόσο μακρυά!!!
Παύλο στείλε σχέδιο πλεύσης με την άφιξη σου.

Δύο Σουλτάνοι στην πρωτεύουσα σήμερα !!!

Σουλτάνε του τόρνου, ζυγίσου πριν μπλέξεις με αυτά τα παιδιά εκεί πάνω.

Το μαγαζί & τα φαγητά σούπερ.

Πέρα από την πλάκα πάντως, Εγώ το καταευχαριστηθηκα και χάρηκα ιδιαιτέρως που μέσα από ένα φόρουμ έχω κάνει αξιόλογες φιλίες που ,μέχρι στιγμής, έχουν κρατήσει και το κυριότερο, περνάω καλά.
Άλλο ένα ευχάριστο είναι ότι όλα τα παιδιά είναι αξιόλογοι χαρακτήρες και πάντα πρόθυμοι.
Είναι αλλο πραγμα να τους μιλάς στο φόρουμ και άλλο από κοντά.

Από εδώ και στο εξής όταν θα γράφω θα είμαι κατά 95% σίγουρος ότι ο παραλήπτης θα με καταλάβει και το ανάποδο. Πολύ σημαντικό, καθώς όπως ξέρουμε, ο γραπτός ο λόγος μπορεί να παρεξηγηθεί επειδή του λείπει το ύφος και η χροιά του λεκτικου.

Πάντα τέτοια να έχουμε, αλλά την επόμενη φορά θα διαλέξω Εγώ γιατί ακόμα κλάνω ζυγουρι από την λαιμαργία μου. (ο μαστρο Δημήτρης ξέρει καθώς με είχε δίπλα του)

Στάλθηκε από το SM-T810 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Χαχαχα δύο σουλτάνοι; Είδες σύμπτωση, να έρχομαι στην Αθήνα με τον Ερντογάν την ίδια μέρα.
Ελπίζω να μην μας χαλάσει την διαμονή με τόσα μέτρα που παίρνονται για χάρη του.

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Υπερεκτακτο MastorGroup Πεμπτη 07/12/2017

3303517593.jpg

Ετσι σημερα 07/12/17 εκτακτως θα βρεθουμε στην Ηλιουπολη στην Ηρωων Πολυτεχνιου 4 σε μια εξαιρετικη μπυραρια ονοματι Beerology!
Εχω να παω κανενα χρονο αλλα αν τα πραγματα ειναι οπως τα αφησα θα δικαιωθει οποιος ερθει τοσο απο φαγητο, μπυρα αλλα και τροφη για σκεψη...

Ωρα συναντησης; 18:00

iF96O2dhJub5f8l7Nf1gYw6x0F8lvob54Atnz893.jpg

https://www.e-table.gr/en/restaurant/beerology

Re: Υπερεκτακτο MastorGroup Πεμπτη 07/12/2017

εγω μέσα.
Οποιος αλλος είναι κοντα μου (Μαρουσι) και θέλει να τον πάρω και να τον γυρισω, να εχω και εγω καποιον να μιλαω, να μου πει

Εγώ δουλεύω στο Μαρούσι, αλλά σήμερα τελειώνω στις 21:00, οπότε δεν σας προλαβαίνω. Next time...

Στάλθηκε από το MotoG3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μικρη αλλα εκλεκτη παρεα! :ernaehrung004:

+++
Πρεπει να ανοιξουμε ενα και μοναδικο νημα για τις Μαστοροσυναξεις γιατι εχουμε γεμισει δεκαδες διασπαρτα νηματα.
Σημαντικος λογος επισης ειναι να εχουμε ολες τις φωτο μαζεμενες σε ενα νημα και να μεταφερουμε εκει και τις παλαιες.

Ωραία ...πολύ ωραία !!!
Τον κύριο με την τηλεφωνική επικοινωνία... δεν μας τον συστήσατε ....:ernaehrung004:

Απάντηση: Re: Υπερεκτακτο MastorGroup Πεμπτη 07/12/2017

Μικρη αλλα εκλεκτη παρεα! :ernaehrung004:

+++
Πρεπει να ανοιξουμε ενα και μοναδικο νημα για τις Μαστοροσυναξεις γιατι εχουμε γεμισει δεκαδες διασπαρτα νηματα.
Σημαντικος λογος επισης ειναι να εχουμε ολες τις φωτο μαζεμενες σε ενα νημα και να μεταφερουμε εκει και τις παλαιες.

Πολύ σωστή σκέψη προς υλοποίηση Μιχάλη.

Απάντηση: Υπερεκτακτο MastorGroup Πεμπτη 07/12/2017

Το μεγάλο μπουκάλι στον τόρνο το έφτιαξε ο Παύλος. Ικανό τον έχω.

Εδω θα γνωστοποιουνται πλεον τα σχεδια για τις ολες τις επικειμενες συγκεντρωσεις μας.
Επισης θα συγχωνευτουν ολα τα διασπαρτα νηματα με τις προηγουμενες εξοδους μας, μαζι με ολες τις σχετικες φωτογραφιες που εχουμε.

Εδω θα γνωστοποιουνται πλεον τα σχεδια για τις ολες τις επικειμενες συγκεντρωσεις μας.
Επισης θα συγχωνευτουν ολα τα διασπαρτα νηματα με τις προηγουμενες εξοδους μας, μαζι με ολες τις σχετικες φωτογραφιες που εχουμε.

Θέλουμε & την φυσική παρουσία του Αρχηγού στις Μαστοροσυνάξεις & όχι μόνο το πνεύμα του ! :a0210: