Πέραν της υπερβολής που χρησιμοποιείς στα γραφόμενά σου για να γελοιοποιήσεις τα όσα πολύ σωστά ανέφερε ο φίλος gekat2 και οι υπόλοιποι, δεν μάς εξηγείς όμως για ποιό λόγο δεν θα πρέπει να ισχύουν και για τους γύφτους οι νόμοι που ισχύουν για εμάς τους υπόλοιπους πολίτες; Και γιατί οι γύφτοι θα πρέπει να τυγχάνουν ασυλίας και η αστυνομία να μην τους αγγίζει; Για να μην θεωρηθούμε κοινωνία ρατσιστών; ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ!
Σε μία ευνομούμενη κοινωνία οι νόμοι πρέπει να ισχύουν για όλους.
Ενα απλό παράδειγμα:
Κινούμαι στην Κηφισίας, που υπάρχει άπειρη αστυνομία, και μπροστά μου πάει χιλιοτρακαρισμένο Hilux ημιφορτηγό, του οποίου τα stop και τα φλας όχι απλώς δεν λειτουργούν, αλλά δεν υφίστανται καν! Η εξάτμιση βέβαια βγάζει ντουμάνι άκαυτη βενζίνα σε κάθε γκαζιά του γύφτου αλλά το καλύτερο είναι το εξής: Τρεις στίβες καρέκλες δεμένες με σχοινιά, οι οποίες φτάνουν 1,5 μέτρο πάνω από τα πλαϊνά της καρότσας. Στην κορυφή της κάθε στοίβας 1,5 μέτρο ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΟΤΣΑ κάθονται από ένα παιδί!!!!! Καταλαβαίνετε τι σας περιγράφω; Και αυτό το όχημα κινείται από το ύψος του Ολυμπιακου Σταδίου μέχρι το κέντρο της Αθήνας μπροστά από πολλούς αστυνομικούς, χωρίς να το σταματήσει ΚΑΝΕΙΣ!!!!!!
Εσύ λοιπόν αγαπητέ φίλε Δημήτρη εάν κυκλοφορήσεις το αυτοκίνητό σου χωρίς να έχεις περάσει ΚΤΕΟ ενώ θα έπρεπε, χωρίς να έχεις κάρτα καυσαερίων, χωρίς να φοράς ζώνη (δεν λέω να εχεις βάλει το παιδί σου στην σχάρα στην οροφή), χωρίς να έχεις φώτα πορείας, θα πληρώσεις τόσα που δεν θα σού φτάνει ο μισθός ενός μήνα! Ο γύφτος γιατί πρέπει να έχει ασυλία; Εγώ γιατί πρέπει να πληρώνω 10 κάθε χρόνο για κάρτα καυσαερίων με κίνδυνο να φάω πρόστιμο αν λήξει και την έχω ξεχάσει και ο γύφτος όχι;
Εαν αυτό το ημιφορτηγό που σου ανέφερα χωρίς φώτα φρένων φρενάρει απότομα στην Κηφισίας και τον τρακάρει κάποιος από πίσω και σωριαστεί ένα παιδί από την κορυφή της στοίβας των καρεκλών στην άσφαλτο τότε ποιός θα φταίει; Αυτός που τον χτύπησε από πίσω;
Οταν λοιπόν θα σου τρακάρει με το γύφτος το καινούργιο σου αυτοκίνητο και θα σού κάνει μερικά χιλιάρικα ευρώ ζημιά και φυσικά δεν θα έχει ασφάλεια (γιατί μην μού πεις ότι αυτά τα χιλιοτρακαρισμένα σαράβαλα ημιφορτηγά των γύφτων έχουν ασφάλεια) και θα τα πληρώνεις από την τσέπη σου να δω τι θα λες τότε...