Μάθανε ότι @#$%&*στε και πλάκωσαν κι οι γύφτοι...

BIOS

AVClub Fanatic
19 June 2006
15,781
Κατέφθασε στην Ηλεία η συμπαθής και αναξιοπαθούσα τάξη...
Αφησαν τα σουπερμάρκετ αυτη την εποχή και κάνουν επιδρομή στον Πύργο...
Το νού σας εσείς οι εκεί κάτω...

Οι άλλοι οι έξυπνοι, μένουν στην Αμαλιάδα και πήγαν στην Ανδρίτσαινα να εισπράξουν επίιδομα πυροπαθούς... Αυτούς τους αναγνωρίζετε τουλάχιστον...

Οι ακόμα πιό έξυπνοι παίρνουν το επίδομα από περισσότερές της μιας τράπεζες...

Μενω σε παραδρομο του κεντρικου δρομου του Πυργου.
Εχω στα 30μ Εθνικη, απεναντι της Γενικη και στα 50μ Eurobank.
Εζησα σκηνες απειρου καλλους σημερα, αμετρητα κυνηγητα με την αστυνομια, απιστευτη βαβουρα.
Ειδα δεκαδες αυτοκινητα κυριως αγροτικα και κλουβες με πινακιδες εντελως ασχετες με την Ηλεια.
Ειδα δυο λεωφορεια με τσιγγανους.
Με ρωτησαν να τους πω ενα ονομα χωριου που καηκε...
Πιστευω αυριο τα πραγματα να ειναι καλυτερα...

Υ.Γ. Τα ραφια στα super market αδειασαν μετα την αναληψη.-bye-

- "Απο ποιο χωριο εισαι"?

- "Απο τον Πυργο"

- "Ο Πυργος δεν ειναι χωριο".

- "Ναι μωρε, απο ενα χωριο εδω πανω".

- "Πως το λενε το χωριο"?

- "Εδω πιο πανω μωρε, ενα μικρο ειναι".

..................

Το παρακάτω το έχω βάλει και στο thread Νέος τρόπος κλοπής !! αλλά ταιριάζει καλύτερα εδώ…

Αυτούς τους ανθρώπους δεν τους πιάνει κανένας νόμος (για τους αθίγγανους μιλάω )
Όλα είναι χύμα στο κύμα , κάνουν καταυλισμούς όπου γουστάρουν και βρωμίζουν τον χώρο και όταν βαρεθούν πάνε παρακάτω….
Για να μην πούμε για τα εμπορεύματα που πουλάνε Από καρέκλες πλαστικές , ζαρζαβατικά και ότι βάλει ο νους σου ! και βέβαια όλα μαύρα , πίσσα κατράμι
Τέλος πάντων πιστεύω ότι κάποια στιγμή αυτή η κατάσταση με τους αθίγγανους πρέπει να μπει σε τάξη.

Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί τους λέμε "αθίγγανους" , "τσιγγάνους", "γύφτους", με αυτήν τη κατά παλιτική ορθότητα σειρά?
Κάτι πρέπει να κάνουμε όλοι για τους ΓΥΦΤΟΥΣ. Στο μέγιστο ποσοστό τους είναι κλέφτες, διακινούν ναρκωτικά, πωλούν προστασία, και όλα τα κακά της μοίρας.
Δυστυχώς, μένω σε συνοικία της Δυτικής Αττικής (όχι Α.Λιόσια, υπάρχουν και αλλού) και δεν αντέχονται.
Ρατσιστής ? Μάλλον ναι σε αυτή την περίπτωση αλλά αρκετά με την "πολιτική ορθότητα".

Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί τους λέμε "αθίγγανους" , "τσιγγάνους", "γύφτους", με αυτήν τη κατά παλιτική ορθότητα σειρά?
Κάτι πρέπει να κάνουμε όλοι για τους ΓΥΦΤΟΥΣ. Στο μέγιστο ποσοστό τους είναι κλέφτες, διακινούν ναρκωτικά, πωλούν προστασία, και όλα τα κακά της μοίρας.
Δυστυχώς, μένω σε συνοικία της Δυτικής Αττικής (όχι Α.Λιόσια, υπάρχουν και αλλού) και δεν αντέχονται.
Ρατσιστής ? Μάλλον ναι σε αυτή την περίπτωση αλλά αρκετά με την "πολιτική ορθότητα".

Εγώ λέω όποιον βλέπουμε μελαμψό με μουστάκι σε καφετέριες, εστιατόρια, μέσα συγκοινωνίας, αγορά κτλπ να το συλλαμβάνουμε αμέσως. Να βγει ένας νόμος που να τους απαγορεύει να βγούν από τους καταυλισμούς βρε αδερφέ.

Αυτοί είναι κακοί και εμείς καλοί ε; Εμείς πολιτισμένοι και αυτοί απολίτιστοι έτσι; Εμείς πάμε κάθε Κυριακή στην εκκλησία και έχουμε αρχές και ανώτερη ηθική. Μα πάντα αυτό ισχυρίζεται η κάθε ψευτοκαθωσπρέπει και υποκριτική κοινωνία σε όλα τα ρατσιστικά καθεστώτα.

Σε τι κοιωνικές έρευνες και στατιστικές στηρίζεις ότι "Στο μέγιστο ποσοστό τους είναι κλέφτες, διακινούν ναρκωτικά, πωλούν προστασία, και όλα τα κακά της μοίρας;"

Να σου πω εγώ. Σε καμία. Απλά πιστεύεις ότι βλέπουν τα μάτια σου. Έχεις ποτέ σκεφτεί ότι υπάρχουν και πράγματα που δε μπορούν να δουν τα μάτια σου; Ή που ενδεχομένως δε θέλουν να τα δουν; Πως είσαι τόσο σίγουρος ότι όλοι αυτοί οι "ΓΥΦΤΟΙ" που περιγράφεις αντιπροσωπεύουν την πλειοψηφία των τσιγγάνων;

Last edited:
Κάποιοι άλλοι έδωσαν την ευκαιρία να δημιουργηθεί αυτό το μπάχαλο.
Και επειδή κάποιους βολεύει να τους θεωρούμε ανίκανους και όχι λαμόγια τουλάχιστον εγώ είμαι αρκετά επιφυλακτικός στο να αποδόσω ευθύνες στην ευγενή αυτή φάρα. Ακούστηκε και το άλλο από το στόμα του Κύρτσου, ότι δηλαδή έγινε προσπάθεια για εξαγορά ψήφων...
Υπάρχει έστω και ένας που να μην φαντάστηκε ότι κάτι τέτοιο ήταν σίγουρο ότι θα συμβεί όταν ανακοινώθηκε ο τρόπος καταβολής του επιδόματος;

Εγώ λέω όποιον βλέπουμε μελαμψό με μουστάκι σε καφετέριες, εστιατόρια, μέσα συγκοινωνίας, αγορά κτλπ να το συλλαμβάνουμε αμέσως. Να βγει ένας νόμος που να τους απαγορεύει να βγούν από τους καταυλισμούς βρε αδερφέ.

Αυτοί είναι κακοί και εμείς καλοί ε; Εμείς πολιτισμένοι και αυτοί απολίτιστοι έτσι; Εμείς πάμε κάθε Κυριακή στην εκκλησία και έχουμε αρχές και ανώτερη ηθική. Μα πάντα αυτό ισχυρίζεται η κάθε ψευτοκαθωσπρέπει και υποκριτική κοινωνία σε όλα τα ρατσιστικά καθεστώτα.

Σε τι κοιωνικές έρευνες και στατιστικές στηρίζεις ότι "Στο μέγιστο ποσοστό τους είναι κλέφτες, διακινούν ναρκωτικά, πωλούν προστασία, και όλα τα κακά της μοίρας;"

Να σου πω εγώ. Σε καμία. Απλά πιστεύεις ότι βλέπουν τα μάτια σου. Έχεις ποτέ σκεφτεί ότι υπάρχουν και πράγματα που δε μπορούν να δουν τα μάτια σου; Ή που ενδεχομένως δε θέλουν να τα δουν; Πως είσαι τόσο σίγουρος ότι όλοι αυτοί οι "ΓΥΦΤΟΙ" που περιγράφεις αντιπροσωπεύουν την πλειοψηφία των τσιγγάνων;

Νομίζω εδώ είσαι λάθος. Δεν λέμε για την όποια κουλτούρα τους, για την προτίμησή τους στο συγκεκριμένο τρόπο ζωής που διάγουν, όλα αυτά καλά. Ούτε τους χαρακτηρίζω λόγω φυλής καλούς ή κακούς. Επίσης να δεχτώ ότι δεν μπορούμε πάντα να τους κρίνουμε βάσει του κρατούντος σε εμάς συστήματος αξιών και ηθικής.

Όμως το να πάει κάποιος να κερδίσει σε περιπτώσεις τέτοιας ανείπωτης δυστυχίας του άλλου, δεν μπορώ παρά να τον χαρακτηρίσω ρεμάλι του κερατά. Είτε είναι μαύρος είτε άσπρος.

Νομίζω εδώ είσαι λάθος. Δεν λέμε για την όποια κουλτούρα τους, για την προτίμησή τους στο συγκεκριμένο τρόπο ζωής που διάγουν, όλα αυτά καλά. Ούτε τους χαρακτηρίζω λόγω φυλής καλούς ή κακούς. Επίσης να δεχτώ ότι δεν μπορούμε πάντα να τους κρίνουμε βάσει του κρατούντος σε εμάς συστήματος αξιών και ηθικής.

Όμως το να πάει κάποιος να κερδίσει σε περιπτώσεις τέτοιας ανείπωτης δυστυχίας του άλλου, δεν μπορώ παρά να τον χαρακτηρίσω ρεμάλι του κερατά. Είτε είναι μαύρος είτε άσπρος.

Δε βλέπω να διαφωνούμε πουθενά. Το πρόβλημα μου είναι ότι το περιορίσαμε στους γύφτους.

Δεν το περιορίζω καθόλου. Η χώρα μας βρίθει αετονύχηδων. Απλώς δεν ξέρω από αυτά που ακούω -βέβαια από τη στιγμή που δεν τα βλέπω με τα μάτια μου, δεν τα θεωρώ καθόλου δεδομένα- για ολόκληρα λεωφορεία εάν το πράγμα παραμένει σε ατομικό επίπεδο.

Πόσοι από εμάς κύριοι έχουμε βγάλει τα παιδία μας (ανεξάρτητα ηλικίας )στα «φανάρια» να πουλάνε και να καθαρίζουν τζαμιά ?
Πόσοι τα έχουμε βγάλει στα τρένα και στα λεωφορεία να ζητιανεύουν ?
Αν αυτό δεν δείχνει την ποιότητα της «φυλής» τότε τι δείχνει ?
Βέβαια δεν μπορούμε να τους βάλουμε σε ένα τσουβάλι όλους, αλλά το μεγαλύτερο ποσοστό «δουλεύει» κάπως έτσι.

Απάντηση: Re: Μάθανε ότι @#$%&*στε και πλάκωσαν κι οι γύφτοι...

Πέραν της υπερβολής που χρησιμοποιείς στα γραφόμενά σου για να γελοιοποιήσεις τα όσα πολύ σωστά ανέφερε ο φίλος gekat2 και οι υπόλοιποι, δεν μάς εξηγείς όμως για ποιό λόγο δεν θα πρέπει να ισχύουν και για τους γύφτους οι νόμοι που ισχύουν για εμάς τους υπόλοιπους πολίτες; Και γιατί οι γύφτοι θα πρέπει να τυγχάνουν ασυλίας και η αστυνομία να μην τους αγγίζει; Για να μην θεωρηθούμε κοινωνία ρατσιστών; ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ!
Σε μία ευνομούμενη κοινωνία οι νόμοι πρέπει να ισχύουν για όλους.

Ενα απλό παράδειγμα:
Κινούμαι στην Κηφισίας, που υπάρχει άπειρη αστυνομία, και μπροστά μου πάει χιλιοτρακαρισμένο Hilux ημιφορτηγό, του οποίου τα stop και τα φλας όχι απλώς δεν λειτουργούν, αλλά δεν υφίστανται καν! Η εξάτμιση βέβαια βγάζει ντουμάνι άκαυτη βενζίνα σε κάθε γκαζιά του γύφτου αλλά το καλύτερο είναι το εξής: Τρεις στίβες καρέκλες δεμένες με σχοινιά, οι οποίες φτάνουν 1,5 μέτρο πάνω από τα πλαϊνά της καρότσας. Στην κορυφή της κάθε στοίβας 1,5 μέτρο ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΟΤΣΑ κάθονται από ένα παιδί!!!!! Καταλαβαίνετε τι σας περιγράφω; Και αυτό το όχημα κινείται από το ύψος του Ολυμπιακου Σταδίου μέχρι το κέντρο της Αθήνας μπροστά από πολλούς αστυνομικούς, χωρίς να το σταματήσει ΚΑΝΕΙΣ!!!!!!

Εσύ λοιπόν αγαπητέ φίλε Δημήτρη εάν κυκλοφορήσεις το αυτοκίνητό σου χωρίς να έχεις περάσει ΚΤΕΟ ενώ θα έπρεπε, χωρίς να έχεις κάρτα καυσαερίων, χωρίς να φοράς ζώνη (δεν λέω να εχεις βάλει το παιδί σου στην σχάρα στην οροφή), χωρίς να έχεις φώτα πορείας, θα πληρώσεις τόσα που δεν θα σού φτάνει ο μισθός ενός μήνα! Ο γύφτος γιατί πρέπει να έχει ασυλία; Εγώ γιατί πρέπει να πληρώνω 10 κάθε χρόνο για κάρτα καυσαερίων με κίνδυνο να φάω πρόστιμο αν λήξει και την έχω ξεχάσει και ο γύφτος όχι;
Εαν αυτό το ημιφορτηγό που σου ανέφερα χωρίς φώτα φρένων φρενάρει απότομα στην Κηφισίας και τον τρακάρει κάποιος από πίσω και σωριαστεί ένα παιδί από την κορυφή της στοίβας των καρεκλών στην άσφαλτο τότε ποιός θα φταίει; Αυτός που τον χτύπησε από πίσω;

Οταν λοιπόν θα σου τρακάρει με το γύφτος το καινούργιο σου αυτοκίνητο και θα σού κάνει μερικά χιλιάρικα ευρώ ζημιά και φυσικά δεν θα έχει ασφάλεια (γιατί μην μού πεις ότι αυτά τα χιλιοτρακαρισμένα σαράβαλα ημιφορτηγά των γύφτων έχουν ασφάλεια) και θα τα πληρώνεις από την τσέπη σου να δω τι θα λες τότε...

Απλά
έχουν μάθει όπως έγραψε φίλος προηγούμενα να ζούν παρασιτικά
μπορεί όμως να φταίμε και εμείς σε αυτό...
αλήθεια πόσο καλοδεχούμενα είναι τα παιδιά τους στα δικά μας σχολεία
πόσο φιλικοί είμαστε εμείς απέναντί τους
Ο γύφτος άν τον βοηθήσεις κάποια στιγμή... θα σε λέει ΚΟΥΜΠΑΡΕ!!!!
ο μη γύφτος ΜΑΛ@##$ΚΑ

Παντως για την ανυπαρξια ισονομιας, και οχι μονο,στην χωρα μας δεν νομιζω οτι φταινε οι γυφτοι...
Συμφωνω με πολλα απο αυτα που γραφτηκαν παραπανω αλλα για το αν γινονται ολα αυτα φταει η ...ανυπαρξια μας. Αυτα δεν θα μπορουσαν ποτε να γινουν σε ευνομουμενες κοινωνιες. -bye-

Re: Απάντηση: Re: Μάθανε ότι @#$%&*στε και πλάκωσαν κι οι γύφτοι...

Πέραν της υπερβολής που χρησιμοποιείς στα γραφόμενά σου για να γελοιοποιήσεις τα όσα πολύ σωστά ανέφερε ο φίλος gekat2 και οι υπόλοιποι, δεν μάς εξηγείς όμως για ποιό λόγο δεν θα πρέπει να ισχύουν και για τους γύφτους οι νόμοι που ισχύουν για εμάς τους υπόλοιπους πολίτες; Και γιατί οι γύφτοι θα πρέπει να τυγχάνουν ασυλίας και η αστυνομία να μην τους αγγίζει; Για να μην θεωρηθούμε κοινωνία ρατσιστών; ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ!
Σε μία ευνομούμενη κοινωνία οι νόμοι πρέπει να ισχύουν για όλους.

Ενα απλό παράδειγμα:
Κινούμαι στην Κηφισίας, που υπάρχει άπειρη αστυνομία, και μπροστά μου πάει χιλιοτρακαρισμένο Hilux ημιφορτηγό, του οποίου τα stop και τα φλας όχι απλώς δεν λειτουργούν, αλλά δεν υφίστανται καν! Η εξάτμιση βέβαια βγάζει ντουμάνι άκαυτη βενζίνα σε κάθε γκαζιά του γύφτου αλλά το καλύτερο είναι το εξής: Τρεις στίβες καρέκλες δεμένες με σχοινιά, οι οποίες φτάνουν 1,5 μέτρο πάνω από τα πλαϊνά της καρότσας. Στην κορυφή της κάθε στοίβας 1,5 μέτρο ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΟΤΣΑ κάθονται από ένα παιδί!!!!! Καταλαβαίνετε τι σας περιγράφω; Και αυτό το όχημα κινείται από το ύψος του Ολυμπιακου Σταδίου μέχρι το κέντρο της Αθήνας μπροστά από πολλούς αστυνομικούς, χωρίς να το σταματήσει ΚΑΝΕΙΣ!!!!!!

Εσύ λοιπόν αγαπητέ φίλε Δημήτρη εάν κυκλοφορήσεις το αυτοκίνητό σου χωρίς να έχεις περάσει ΚΤΕΟ ενώ θα έπρεπε, χωρίς να έχεις κάρτα καυσαερίων, χωρίς να φοράς ζώνη (δεν λέω να εχεις βάλει το παιδί σου στην σχάρα στην οροφή), χωρίς να έχεις φώτα πορείας, θα πληρώσεις τόσα που δεν θα σού φτάνει ο μισθός ενός μήνα! Ο γύφτος γιατί πρέπει να έχει ασυλία; Εγώ γιατί πρέπει να πληρώνω 10 κάθε χρόνο για κάρτα καυσαερίων με κίνδυνο να φάω πρόστιμο αν λήξει και την έχω ξεχάσει και ο γύφτος όχι;
Εαν αυτό το ημιφορτηγό που σου ανέφερα χωρίς φώτα φρένων φρενάρει απότομα στην Κηφισίας και τον τρακάρει κάποιος από πίσω και σωριαστεί ένα παιδί από την κορυφή της στοίβας των καρεκλών στην άσφαλτο τότε ποιός θα φταίει; Αυτός που τον χτύπησε από πίσω;

Οταν λοιπόν θα σου τρακάρει με το γύφτος το καινούργιο σου αυτοκίνητο και θα σού κάνει μερικά χιλιάρικα ευρώ ζημιά και φυσικά δεν θα έχει ασφάλεια (γιατί μην μού πεις ότι αυτά τα χιλιοτρακαρισμένα σαράβαλα ημιφορτηγά των γύφτων έχουν ασφάλεια) και θα τα πληρώνεις από την τσέπη σου να δω τι θα λες τότε...

Για όλα αυτά που γράφεις φταίει η τροχαία που δεν κάνει καλά τη δουλειά της. Η τροχαία δεν πιστεύω να αποτελείται από γύφτους. Το ότι τους αντιμετωπίζουν με άλλα μέτρα και σταθμά είναι το ίδιο κατακριταία προκατάληψη, ακόμα και αν τους ευνοεί.

Πόσοι από εμάς κύριοι έχουμε βγάλει τα παιδία μας (ανεξάρτητα ηλικίας )στα «φανάρια» να πουλάνε και να καθαρίζουν τζαμιά ?
Πόσοι τα έχουμε βγάλει στα τρένα και στα λεωφορεία να ζητιανεύουν ?
Αν αυτό δεν δείχνει την ποιότητα της «φυλής» τότε τι δείχνει ?
Βέβαια δεν μπορούμε να τους βάλουμε σε ένα τσουβάλι όλους, αλλά το μεγαλύτερο ποσοστό «δουλεύει» κάπως έτσι.

Δεν έχει αποδειχθεί από καμιά μελέτη ότι υπάρχει "ποιότητα φυλής", όπως εσύ την περιγράφεις. Έχουν προσπαθήσει να μας πείσουν ότι εκ φύσεως οι Άρειοι είναι καλύτεροι. Ότι οι μαύροι είναι χαζοί. Ότι οι Αλβανοί είναι εγκληματίες. Οι Τούρκοι βάρβαροι. Οι Εβραιοι φιλοχρήματοι. Οι Γιαπωνέζοι εργατικοί. Οι Έλληνες μαμιάδες. Όλα αυτά είναι επιστημονικά αστήρικτοι ισοπεδωτισμοί και εθνικά στερεότυπα που προέρχονται από ιστορικές έχθρες, τα ΜΜΕ και την ταξιδιωτική βιβλιογραφία.

Αν υπάρχουν διαφορές μεταξύ κοινωνικών ομάδων, οφείλονται σε οικονομικούς, γεωγραφικούς, πολιτικούς κοινωνικούς παράγοντες και δε χαρακτηρίζουν ολόκληρες πλειοψηφίες λαών, τουλάχιστον όπως τις περιγράφετε.

Και είναι 100% σίγουρο είναι ότι οι διαφορές αυτές δεν οφείλονται σε κληρονομικούς παράγοντες αλλά στο περιβάλλον.