Matrix HDMI Switch 4:2 από ebay

φαίνεται πολύ καλό πάντως! Και τα λεφτά του είναι νομίζω φυσιολογικά, αν κρίνεις οτι πριν 6 μήνες πήρα απο ebay με 90 ευρώ κάτι αντίστοιχο!

Το παράγγειλα. Όταν έρθει θα ενημερώσω για την ποιότητά του και για το αν και κατά πόσο δουλεύει.

γράφει ο πωλητής
"Note: We only provide the UK,US and European specification power plug supply the other country which is not using these specification power plug,we will provide a power adapter (as the following pictures) for it. "

Αρα είναι ΟΚ για Ελλάδα.

Απάντηση: Re: Matrix HDMI Switch 4:2 από ebay

πηρα και εγω ειναι σουπερ το πηρα 70 ευρω 1.3b 4 σε 2 με ταυτοχρονη εξοδο και remote μονο που ειναι μαρκα unitek
το πηρα απο hong kong απο πωλητη με πολυ καλο feedback .
θα παει Δανια και μετα θα το φερει φιλος.ΔΕΝ ξερω γιατι δεν εστελνε ελλαδα
-bye-
Το παράγγειλα. Όταν έρθει θα ενημερώσω για την ποιότητά του και για το αν και κατά πόσο δουλεύει.

Πολύ καλή αγορά φαίνεται αν σκεφτεί κανείς ότι εγώ πήρα κάτι τέτοιο από μαγαζί στην Ελλάδα νομίζω 150 ευρώ! (Ιούλιος 2008)

Το παρέλαβα το switch. Οδηγεί ένα προβολέα σε 1080p με καλώδιο 15m (από ebay κι αυτό) και μία τηλεόραση σε 1080p με καλώδιο 3m. Η λειτουργία του είναι άψογη, οι αλλαγές είναι άμεσες και χωρίς κανένα πρόβλημα. Το remote control του είναι λίγο προβληματικό (πρέπει να συμαδεύεις καλά για να δεχτεί την εντολή). Η ίδια είσοδος δε μπορεί να δείχνει ταυτόχρονα και στις δύο εξόδους. Δηλαδή αν η είσοδος 1 παίζει στην έξοδο 1, στην έξοδο 2 μπορείς να διαλέξεις μόνο τις εισόδους 2-3-4.
Σαν είσοδο έχω ένα popcorn hour a-100, ένα htpc με ati dvi2hdmi και ένα δορυφορικό δέκτη kathrein. Ο ήχος περνάει κανονικά από τις πηγές προς την τηλεόραση.
Ήρθε σε περίπου 10 μέρες χωρίς καμία άλλη επιβάρυνση.

Νομίζω είναι μία πολύ καλή περίπτωση και σαφώς ποιο οικονομική από διάφορα προϊόντα που κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά. Για άλλη μια φορά, ebay rulezzz

mp

Ο προβολέας είναι ο PT-AX100E (720p panel) αλλά του στέλνω 1080p για να μην αλλάζω συνέχεια αναλύσεις στο popcorn και το htpc. Άλλωστε έχει πολύ καλό scaler.

Μπορείς να παραγγείλεις από ebay, είναι πολύ απλό. Αυτή τη στιγμή δεν είναι listed κάποιο ίδιο, αλλά αν στείλεις pm στον χρήστη win168hk του ebay, θα το ξανακάνει list αμέσως.
Το δικό μου δε σκοπεύω να το πουλήσω, είμαι πολύ ικανοποιημένος.

Ok file mou. S euxaristo poly! Apla epeidi den exo idea apo e-bay gi auto to ithela san eksypiretisi! anyxway :) na se kala kai s euxaristo gia tis plirofories!

Ok file mou. S euxaristo poly! Apla epeidi den exo idea apo e-bay gi auto to ithela san eksypiretisi! anyxway :) na se kala kai s euxaristo gia tis plirofories!

Μπορώ να σου υποσχεθώ πως αν πάρω ένα για ένα φίλο μου που ενδιαφέρεται, θα παραγγείλω μαζί και ένα για σένα. Αλλά αυτό μπορεί να γίνει σε μία βδομάδα, σε ένα μήνα ή και περισσότερο.